2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
ای جونم مبارکه عزیزم منم روز ۹ بی بی چکم مثبت شد. رفتم همون روز آزمایش الان بری نشون میده برو آزمایش ...

قربونت دهنت ممنون عشقم خیلی لحظه های خوبیه ان شاءالله همه خانوما تجربش کنن خودم بعد کلی سختی و انتظار  این بی بی چکو دیدم ان شاءالله  خدا صحیح و سالم بهم ببخشتش

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
قربونت دهنت ممنون عشقم خیلی لحظه های خوبیه ان شاءالله همه خانوما تجربش کنن خودم بعد کلی سختی و انتظا ...

قشنگ میفهممت من تا جواب آزمایش تا سونو و تا چندین ماه هنوز باورم نمیشد میگفتم نکنه من خواب میبینم واقعا حس شیرینیه ایشالا برا همه ی منتظرا به زودی اتفاق بیفته برو زود ازمایش جوابشو بهم بگو

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ میفهممت من تا جواب آزمایش تا سونو و تا چندین ماه هنوز باورم نمیشد میگفتم نکنه من خواب میبینم وا ...

اره واقعا باورم نمیشه انگار تو خواب و خیالم یه حس گنگی دارم واقعا نمیدونم چجوری خداروشکر کنم که درخور باشه ... باشه عزیزم حتما خبر میدم 😘😘😘

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اره دیگه تو نت بزن برنامه های سن بارداری میاد اولین روز اخرین پری ات رو بزن تازیخ احتمالی زایمان رو ...

ممنون عزیزم 💙💙💙

اره واقعا باورم نمیشه انگار تو خواب و خیالم یه حس گنگی دارم واقعا نمیدونم چجوری خداروشکر کنم که درخو ...

قشنگ میفهممت من تا دنیا اومدنشم همش نگاش میکردم ببینم واقعیه یا نه 🥹 خدا بهت ببخشتش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قشنگ میفهممت من تا دنیا اومدنشم همش نگاش میکردم ببینم واقعیه یا نه 🥹 خدا بهت ببخشتش

فدات عزیزم خدا جوجه توام حفظ کنه برات💕

مبارک باشه انشالله .‌خدارو شکر 

ممنون از لطفت 😍😍😍😍

سلام خانم گل امروز بی بی زدم مثبت شد از دیروزم پررنگتره🥺😍🥺🥺😍😍

واااای عزیزم به سلامتی خیلی خوشحال شدم ایشالا به خیر و خوشی 😍😍😍روز دهم بودی ؟ کی میری ازمایش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام مامان سوفی. از اول مورفولوژی پایین بود ولی طبیعی یکبار باردارشده بودم اماسقط شد بعدشم ۴تا ان ...

سلام عزیزم. خیلی متاسفم. خدارو چه دیدی شاید طبیعی برای شما بهتر باشه اصلا. بنظرم اگر می تونی یک مدتی با روش طب ایرانی برو جلو. هم دردسر داروهای شیمیایی رو نداره هم برای شما که یبار طبیعی باردار شدی احتمالا جواب بده. فقط همسرتونم باید رعایت کنه. یکی از آشناهامون همسرش با خوردن نخودآب هر روزه اوضاع اسپرم هاش بهتر شد و مدتی بعد باردار شدن. انشالله به بهترین شکل جواب زحماتت رو می گیری. اصلا همین که رهاش کنی و بی خیالش بشی هم تاثیر مثبت داره. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈