2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام خداروشکر بهتره الان زردیش بالاست نمیدونم چیکار کنم.خودت خوبی به سلامتی کوچولوتو‌ بغل گرفتی فکر ...

سلام

عزیزم

من از روز سومش خودسر قطره بیلی ناستر رو هر ۱۲ ساعت ۳ قطره دادم

بعد خواهرم سه بار بهش شیر خودشو داد.

دکتر بردیم گفت زردیش ۹ هست و طبیعیه

بعد من رفتم شیرمو با شیردوش برقی کشیدم و انداختم.

زردیش به اون صورت نیست.

راستی من روز ۵ شیرم که اومد سینه هام یه وضعی بود.بلد نبودم بدوشم.نوکشون زخمی شده.

امروز قراره برم مشاوره شیردهی

اصلا نمیتونم درست بچه رو شیر بدم.

انگار بچه کل مدت شیرخوردن داره با فکش سینمو گاز میگیره.

خداروشکر توهم کرونای دخترتو گذروندی

حال خودت چطوره؟

من با اینکه خیلی بهم رسیدگی میکنن ولی خیلی بی جونم.انگار پاهام بی جون شده.انگار خیلی ضعیف شدم.

سیفیلسکیم ۵۰۰ مصرف میکنم.اون باعث اسهالم شده.اسهال منو انگار از پا دراورد.

یبار انقد دلپیچه شدم نشستم گریه .

و اینکه بعد زایمان ادم خیلی دل نازکتر و حساستر میشه.

توی بارداری عصبی میشه.

دوستم بهم گفت برو بهداشت مشاوره شیردهی

چون اگه شیردهی رو درست انجام ندی بچه خوب وزن نمیگیره

من فقط میخام اون درد وحشتناک شیردهی رو اصلاح کنم.

فک کنم مامانهای بچه اولی تجربه سخت شیردهی رو درک کنن.

ولی میگن پسربچه ها اکثرا گاز میگیرند.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحس پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم ...

با دکترت صحبت کن، چندتا شیاف داری؟ احتمالا شیافت رو بیشتر کنه.

من از روز اول که بیبی چکم مثبت شد، به شدت زیر دلم درد میکرد، مثل روز اول پری. و کف پای چپم. ترشحات زیاد هم تا همین امروز دارم. ولی دکترم گفت بعضی ها این دردها رو دارند. البته من روز یکی آمپول ۲۵ پروژسترون رو میزنم،  نسرین جون گفت یه شیاف هم اضافه کنم که کمک کرد و دردم از اون شدت کم شده. الان تقریبا ۸ هفته ام.

قربونت عزیزم چشم و دلت روشن ان شالله عروسش کنی عزیزم . مرسی بابت دعای قشنگت . خدا از زبونت بشنوه. رو ...

مرسی عزیزدلم ❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خوبی؟

سلام عزیزم خوبم تو خوبی به سلامتی زایمان کردی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قطره فایده نداره شیرم‌خوبه میخوره اما هی زردی میره بالاتر

چنده عددش؟؟ چند وقتشه؟؟؟؟

سلاممم مجدد 

من امروز دو باره  بی بی چک  زدم ، روز دهم انتقالم . از روز ۸ بی بی چک زدم و هاله افتاد 🥺🥺😍

ببینید واسه روز ۱۰ خوبه این ؟؟؟؟ کی برم آزمایش؟؟؟ الان یعنی چند وقتمه کسی میدونه؟

الابته از عکسش یکم پررنگ تره

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خب خداروشکر

سلام خانم گل امروز بی بی زدم مثبت شد از دیروزم پررنگتره🥺😍🥺🥺😍😍

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم بارداری دیگه شک نکن  مبارکت باشه همون روزی هم که دکترت گفته برو آز بده دیگه استرس ه ...

ممنون گلم ۶ روز دیگ آز نوشته برام ، الان چند وقتمه میدونید شما ؟❤

ممنون گلم ۶ روز دیگ آز نوشته برام ، الان چند وقتمه میدونید شما ؟❤

من فرمولی که بچه ها میگن رو نمیدونم برا من اینجا دکترا مثل همه بارداریا از اولین روز اخرین پریودی سن جنین رو محاسبه میکنن 

من فرمولی که بچه ها میگن رو نمیدونم برا من اینجا دکترا مثل همه بارداریا از اولین روز اخرین پریودی سن ...

من اولین روز پریودم ۲۸ مرداد بود . یعننی الان تقریبا ۱ ماهمه؟

ممنون گلم . ىعنى دارو و آزمایش حالت راىگان و بدون هزینه هست ؟

نه فقط با بیمه حساب میشه یعنی ما ازمایش شوهرم با بیمه ۴۰۰ بدون بیمه یک ملیون و دویست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلاممم مجدد  من امروز دو باره  بی بی چک  زدم ، روز دهم انتقالم . از روز ۸ بی بی چک ز ...

ای جونم مبارکه عزیزم منم روز ۹ بی بی چکم مثبت شد. رفتم همون روز آزمایش الان بری نشون میده برو آزمایش دوروز دیگه هم برو‌دوباره تکرار کن مبارکه کلی بهت تبریک میگم مامان شدی رفت🤩🤩🤩🤩😘❤️❤️