2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
اولین انتقالت بود بسلامتی ؟

بله عزیزم ..یه دونه بلاست

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای عزیزم به سلامتی خیلی خوشحال شدم ایشالا به خیر و خوشی 😍😍😍روز دهم بودی ؟ کی میری ازمایش  ...

فدات شم عزیزم انشالله قسمت خودت 😍😍😍

بله روز دهم

شاید دو روز یا سه روز دیگه برم🥺🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
فدات شم عزیزم انشالله قسمت خودت 😍😍😍 بله روز دهم شاید دو روز یا سه روز دیگه برم🥺🥺

یعنی میشه منم مثبت بشم😢😢 اخه من اصلا علاعم ندارم لک هم ندیدم هیچ تغییری هم ندارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان 

کسی میدونه از کجا میشه گونال تهیه کرد؟😔

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

❌️لطفا برای برآورده شدن آرزوم، یه صلوات مهمونم کنید یا برام انرژی مثبت بفرستید😔❌️ ممنون🙏
این علائمو پسر منم داره طفلک خیلی اذیته نمیدونم چیکار کنم اصلا 

کاری نمیشه کرد دختر من از ۲.۵ ماهگی این علائمو داره هنوز خبری نیست🥲🥲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان  کسی میدونه از کجا میشه گونال تهیه کرد؟😔 ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

سلام اگه تهران هستید فاز ۳ اکباتان داروخانه دکتر مشایخی

یعنی میشه منم مثبت بشم😢😢 اخه من اصلا علاعم ندارم لک هم ندیدم هیچ تغییری هم ندارم 

اره چرا ک نشه فقط فکرای مثبت کن فک کن الان یه نی نی  تو دلت هست که منتظره قربون صدقه اش بری 😍 خیلیا بی علامت باردار شدن 

سلام اگه تهران هستید فاز ۳ اکباتان داروخانه دکتر مشایخی

خیلی ممنون عزیزم🙏

خیلی لطف کردید👌

تهران نیستم، اما چاره ای نیست باید بیام از تهران بگیرم

❌️لطفا برای برآورده شدن آرزوم، یه صلوات مهمونم کنید یا برام انرژی مثبت بفرستید😔❌️ ممنون🙏
خیلی ممنون عزیزم🙏 خیلی لطف کردید👌 تهران نیستم، اما چاره ای نیست باید بیام از تهران بگیرم

❤❤❤😘😘

سلام عزیزم فداتشم خوبن الحمدالله. والله علائمش ریختن اب دهان بی قراری تب خفیف گاز زدن وسایلی که دستش ...

آره همه این علائمو داره تقریبا از ۲ ماه ونیم به بعد شروع شده 

چیکا جون پسر من مدام به سینه من آویزونه یعنی من تایم گرفتم ۲ ساعت داشته شیر میخورده این یعنی از رفلاکسه؟ تو روزم خواب درست وحسابی نداره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دندونیشو‌بذار داخل فریزر یه یک ساعتی بمونه بعد بده دستش سرما از دردشون کم میکنه. اگر خیلی میبینی اذی ...

ببین تب تا الان نداشته خداروشکر ولی خب همش میخاد یه چیزی رو با حرص بکنه تو دهنش دیگه دیشب با انگشت استامینوفن زدم به لثه اش ژل دندون بگیرم بنظرت براش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کاری نمیشه کرد دختر من از ۲.۵ ماهگی این علائمو داره هنوز خبری نیست🥲🥲

آره پسر منم دقیقا همینجوریه خیلی وقته این علائمو داره 

شیر خوردن دخترت درست شد سارا جان؟

سلام دوستان من دیگه  بعد دو انتقال منفی نمیتونم دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام سه چهار ماه اقدام طبیعی داشته باشیم من مشکلی ندارم همسرم فقط کم تحرکی اسپرم داره بنظرتون تو این مدت بهترین داروهای که میتونند کمکمون کنند چیه اگه کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کند  

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔