2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
اگر فردا آزمایش بدم نزدیک ده روز بعدش جواب میاد تا این ده روز باید استرس بکشم  ۳۳/۳۴ زده گفت س ...

عه بازم بپرس انجام بدی بهتره برا دوقلو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اگر فردا آزمایش بدم نزدیک ده روز بعدش جواب میاد تا این ده روز باید استرس بکشم  ۳۳/۳۴ زده گفت س ...

چه استرسی نه بابا نترس چیزی نیس ک 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما خوبید من امروز انتقال داشتم فقط واسه خوابیدن چطور باید بخابم همش سربالا باشم تا چند روز؟

به پهلو بخواب

مخصوصا پهلوی چپ

بخاطر خونرسانی بهتر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشاءالله که مادر شدی عزیزم  الان ویزیت شدم دکتر گفت باید آزمایش سل فری بدی برام دعا کنید

رفته بودی برا غربالگری دوم؟

سونو که کرد گفت یا آزمایش خون دادی؟ نگفت چه مشکلی؟

انشالله چیزی نیست مثل بقیه دوستان که سل فری و آمینوشون خداروشکر خوب بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بله یکیش مشکل داره بغض گلومو گرفته جلو همسرم نمیتونم گریه کنم    

عزیزم به چیزای منفی فکر نکن

انشالله جواب امینوت خوبه مثه بقیه ی بچه ها که بیخودی بهشون استرس وارد شده بود

غربالگری اول یا دوم؟ سونو شدی یا ازمایش خون دادی؟ 

نگران نباش اصل ان تی و انومالی ک مشکلی نبود اونم حتما محض احتیاط گفتن  وگرنه نگرانی خاصی نداره ...

عزیزم شما غربالگری دوم رفتید؟ چجوری بود؟

سلام دوستان عزیزم من الان بیمارستان بستریم و احتمالا تا کمتر از دو ساعت دیگه زایمان میکنم...انشاالله ...

به به چه روز زیبایی انشالله قسمت همه ی دوستان تاپیک

انشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی قشنگتو بغل بگیری

ممنون که به یادمونی😘😘

مواظب خودت باش🌹🌹🌹🌹🌹

سلام من روز6انتقالم عطسه زدم ناخوداگاه جلوشوگرفتم حالامیترسم نکنه بد باشه یکم امیدواری بدین بعدشم خی ...

به فا ل نیک بگیر

منم پادرد داشتم اتفاقا روز پنج و شش به زور سر پا ایستادم

مامان شدی انشالله

رفته بودی برا غربالگری دوم؟ سونو که کرد گفت یا آزمایش خون دادی؟ نگفت چه مشکلی؟ انشالله چیزی نیست م ...

بله عزیزم توکل به خدا سونو و آزمایش دادم درسته دکتر هم گفت مشکلی نیست ولی خب استرسشو دارم

بله عزیزم توکل به خدا سونو و آزمایش دادم درسته دکتر هم گفت مشکلی نیست ولی خب استرسشو دارم

آره استرست طبیعیه

امید به خدا انشالله دلت آروم میشه