2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
عزیزم شما غربالگری دوم رفتید؟ چجوری بود؟

سلام عزیزم من همون شایگان فر رفتم فقط خیلی شلوغ بود سه ساعت نشستم ولی بقیه اش خوب بود جنسیت هم گفت دوتا پسر فقط طول سرویکس ام اومده پایین ک دکتر گف پساری کنم برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بله عزیزم توکل به خدا سونو و آزمایش دادم درسته دکتر هم گفت مشکلی نیست ولی خب استرسشو دارم

راستی چند روز طول کشید جواب آزمایش خونت بیاد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله که مادر شدی عزیزم  الان ویزیت شدم دکتر گفت باید آزمایش سل فری بدی برام دعا کنید

عزیزم .ان‌شاالله اون آزمایشم هم نرمال هستش نگران نباش اصلا عزیزم .چشم حتما اگه قابل باشم 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم من همون شایگان فر رفتم فقط خیلی شلوغ بود سه ساعت نشستم ولی بقیه اش خوب بود جنسیت هم گفت د ...

سلام عزیزم 

چقدر خوب که نی نی هات صحیح و سالم بودن خداروشکر😍

قبلنم جنسیت هر دو رو پسر گفته بودن؟

پساری همون سرکلاژ میشه؟ تا اون موقع بیشتر استراحت کن

آره متاسفانه برای نوبت دهی نظم نداره یه فکری هم نمیکنه  خانوما باردار باید این همه ساعت بشینن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گول شیطونو زود خوردیا😄 زوده هااا هنوز. نااامید نشی ی وقت

😂😂 آره 😉😉 باشه عزیزدلم 🙏🏻 مرسی از دلگرمیت 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عه اصلا ب این چیزا فکر نکن. مثبت باش . من دلم برا هر دوتون روشنه😍

قربون محبتت 😭😍 امیدوارم همگیمون به آرزومون برسیم 

@هانیلsآریل     @نسرین_مهر    ‍  سحر جان و نسرین جان آزمایش سل فری دار ...

عزیزز دلمممم نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست دیگه خودت دیدی دکترا خیلی بیخودی استرس میده .مطمینم برای شما هم چیزی نیست 😍🤲🤲🤲

سلام بچه ها من باز رفتم دکتر الان دکتر میگه دور تا دور بچه رو خون گرفته کارای عادیتو بکن اگه قراره سقط بشه میشه اصلا هیچی نع داروی نه چیزی دیگه موندم چیکار کنم خونریزیم هم قطع شده؟

اگه بچه ها قطع بشه پس چطوری دفع میشه؟؟؟؟؟؟مگه نباید خون باید؟ گاهی وقتا که تو ماشین باشم لکه بینی قهوی دارم؟ پهلو درد و زیر دلم درد میکنه بهش گفتم گفت خب تهدید ب سقطی معلومه درد میکنه؟

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام بچه ها من باز رفتم دکتر الان دکتر میگه دور تا دور بچه رو خون گرفته کارای عادیتو بکن اگه قراره س ...

سلام عزیزم

خیلی اینور اونور نکن عزیزم

همونطور که دکترهای یزد و دکتر های متخصص قبلا بهت گفتن فقط استراحت کن و شیاف و امپول اگر داری استفاده کن تا هفته ت بالاتر بره و ان شاء الله بخیر بگذره.

استرس خودش باعث انقباض میشه سعی کن آرامش داشته باشی

توکلت به خدا باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اهان اره منم دو روز اخر داشتم. ولی چند تا از بچه ها میگفتن هر روز ی امپولی داشتن برا همین جلوگیری از ...

دکترای تبریز شورشو‌درآوردن اگه یکیشو پیدا کنیم یکی یکی ویزیت‌ میکنه باید‌خوشحال باشیم‌ ولی حمدی رو‌منم شنیدم‌کارش‌خوبه از دکترای معروفه تبریزه دیگه 

من دو سال پیش ساختمان‌سلامت‌رفتم‌ اسم همیندکتر ‌حسینی یه دکتر دیگه هم رو دیوار زده بودن اسمش یادم‌رفته 

امیدوارم با هر‌کدوم‌که میخوای ادامه بدی موفق باشی

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره عزیزم شاد باش . و شاد بودن و سرگرمى هاى جذاب داشتن عالیه 

مرسی عزیرم 🙏🏻

سلام عزیزم خیلی اینور اونور نکن عزیزم همونطور که دکترهای یزد و دکتر های متخصص قبلا بهت گفتن فقط اس ...

چیکار کنم عزیزم من همه تلاشمو دارم میکنم بخدا دکتری که تو سه ماه نوبت نمیده شوهرم بنده خدا رفت التماشو کرد نوبت گرفت هیچ امیدی ب هم نداد گفت برو خونه خون دورتا دورشو گرفته اگه قراره بر سقطه میشه همین دیگه حالی برام نمونده بیشتر دردا اذیتم میکنن پهلو راستم ی دقیقه نمیذاره اروم بشم گفتم حداقل دارو بده درد پهلوم بخوابه گفت تهدید ب سقطی این دردا عادیه دیگه خسته شدم بخدا 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها