2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم من الان بیمارستان بستریم و احتمالا تا کمتر از دو ساعت دیگه زایمان میکنم...انشاالله خدا این روزها و لحظات ناب رو نصیب همه شما خواهرای خوبم کنه و به آرزوتون برسین و الهی همه باردارای تاپیک بارتون رو به سلامتی و خوشی زمین بذارین و زایمان راحتی داشته باشین...

موقع زایمان به یاد همتون هستم انشاالله هرکدومتون هر خواسته ای دارید بهش برسید🙏😍

منو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید عزیزان التماس دعا🙏🙏❤❤🌹🌹

بچه ها التماس دعا دارم فردا ازمایش دارم وامروز برام تموم نمیشه تو دعاهای امروزتون برای روشن شدن چراغ ...

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم مشگلات شیردهی فقط برای منه یا برای همه هست؟ خیلی هورمونام بهم ریخته بعد زایمان بهم ریختگی خی ...

سلام عزیزم 

میتونی با شیر دوش برقی سینه رو راحت تخلیه کنی منم همین مشکل داشتم سینه هام نوکشون کوچیک بود بچه نمیتوتست بگیره ولی با شیر دوش برقی هم سینه م خالی میکردم هم نوکش بیرون اومد بجه راحت تونست بگیره 

سلام دوستان عزیزم من الان بیمارستان بستریم و احتمالا تا کمتر از دو ساعت دیگه زایمان میکنم...انشاالله ...

ای جاااانم. ب سلامتی ان شاالله😍😍😍 ان شاالله راحت فارغ بشی و با دل خوش نی نی رو بغل کنی عزیزم. خیییبلی التماس دعا داریم هممون.❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جاااانم. ب سلامتی ان شاالله😍😍😍 ان شاالله راحت فارغ بشی و با دل خوش نی نی رو بغل کنی عزیزم. خیی ...

ممنون فاطمه جان انشاالله خودت بزودی این روزا رو تجربه کنی عزیزم❤🌹

ای جاااانم. ب سلامتی ان شاالله😍😍😍 ان شاالله راحت فارغ بشی و با دل خوش نی نی رو بغل کنی عزیزم. خیی ...

بسلامتی و دل خوش عزیزم چشم و دلت روشن باشه الهی.ان شالله که قدمش خیره و داداشی حسابی شادی کنه . مبارک باشه عزیزم.التماس عا،🤲🤲🤲

سلام دوستان عزیزم من الان بیمارستان بستریم و احتمالا تا کمتر از دو ساعت دیگه زایمان میکنم...انشاالله ...

واي جااااانم بسلامتي باااااشه عزيزم ان شالله زايمان راحتي داشته باااشي و گل بسرتو صحيح و سلامت بغل كرفتي امرو از صب تو فكرتم هي ميگفتم١٩ امه ها😍😍