2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام دوستم.من پانکچرم اردیبهشت بود جنینام نگه داشتن تا ۵ روز همه بلاست .موقع انتقال هچینگ شده بود. ...

اگه گفتن بلاست پس ۵ روزه بوده عزیزم ان شاالله که مثبتی گلم منتظر  خبرهای خوبت هستیم 

عیبی نداره  پیش میاد . انشالله با یه بتای قشنگ حالت جانانه عوض میشه به حق علی

❤🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم زدم...بنظرت لک لانه‌گزینی نبود؟؟

چرا عزیزم بنظرم خبرایی هست 😍 انشالله خیره و مامان شدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیز دلم خوبی فکر دیگه گاها میاد بسرم وای سرماخوردگی گرفتم کلا گلوم گرفته دکتر فقط آزیترومایسی ...

میگم الکی فکر و خیال نکن، بخدا بارداری سالم از اولش معلومه همه چیزش درست پیش میره

البته منظورم لک و خونریزی نیست که اونو بیشتریا دارن

استراحت کن حسابی که زودتر خوب بشی 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من یه راهنمایی ازتون مبخوام اامپول انوکساپارین کدوم برند بهتره؟ من اسوه گرفتم درپوش رو برمی ...

قبل از برداشتن درپوش باید سرنگ رو عمودی بگیری جوری که سوزنش رو به بالا باشه

و با انگشت به سرنگ ضربه بزنی که کامل قطرات مایع به سمت پایین بریزه وقتی همه ی مایع پایین اومد درپوش رو برداری و هواگیری کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من یه راهنمایی ازتون مبخوام اامپول انوکساپارین کدوم برند بهتره؟ من اسوه گرفتم درپوش رو برمی ...

همشون خوبن ولی چون رویان مارک actoverco داشت من همین مارکو میخرم. جعبش دوازده تایی رنگ سفید سرمه ای

عزیزم بلاست مگه جنین ۵ روزه نیست ۴ روزه که اسمش کامپکت بود اگه اشتباه نکنم

عزیزم بلاست یا بلاستپسیت به حالتی گفته میشه که جنین رشد کرده و بیش از ۱۰۰ سلول داره. اکثر جنینها روز ۵ به این حالت میرسن ولی بعضی جنینها هم هستند ۴ روزه بلاست میشن و بعضی جنینها هم روز ۶ بلاست میشن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نمیشه جنین رو همون روز که از فریز در میارن باید انتقال بدن  

نه تو ایران خیلی پیش میاد که جنین رو که دو‌روزه یا سه روزه فریز کردن از فریز درمیارن و میذارن دو‌سه روز تو آزمایشگاه رشد کنه بلاست بشه بعد انتقال میدن، 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه تو ایران خیلی پیش میاد که جنین رو که دو‌روزه یا سه روزه فریز کردن از فریز درمیارن و میذارن دو‌سه ...

اره گفتم بهش جنین بلاست رو نمیشه نگه دارن میگه جنینام بلاست بودن در اوردن چهارروز گفتن تو دستگاه نگهشون داشتیم گفتم نمیشه 

عزیزم بلاست یا بلاستپسیت به حالتی گفته میشه که جنین رشد کرده و بیش از ۱۰۰ سلول داره. اکثر جنینها روز ...

چ جالب نمی دونستم  حالا من با خودم گفتم الانه که مامان سوفی به اون پیام مارشمالو ایراد بگیره دیدم نبودی گفتم بزار من بگم😅

خدایا هیوا باورم نمیشه چه کاره خوبی کردی عجله نکردی من بودم الان پامیشدم زعفرون می‌خوردم خدارو شکر ه ...

ممنون عزیزم انشاءالله خدا فسقل منو حفظ کنه دفعه دیگه شماهم مادر بشی ب امید خدا 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
منم خونریزی داشتم دکترم انوکسا رو قطع کرد علاوه بر شیاف روزی دوتا آمپول میزدم هر 8 ساعتم ی دونه دوفا ...

برا من عزیزم هم شیاف هم امپول هم استرادول برا رحمم دیگه هیچ منتظرم شنبه بشه دوباره ی دکتر جنین شناس برم دکترای نازای کاری نمیکنن دکتر خودمم یزده گفت زیر نظر متخصص باش 

فقط عزیزم شما که خونریزی داشتی مال من بعد سه روز خونریزی قطع شده  ب رنگ قرمز الان تبدیل شده رنگ قهوی مرده یا همون قدیمی عزیزم شما همینطوری بودی؟؟؟؟؟؟؟اخر تبدیل شد رنگ قهوی؟؟؟؟؟؟؟

هیواجان خیلی دلم پیش شماست اتفاقا همین چند دقیقه پیش موقع نماز صبح برات دعا کردم الهی که بچتو صحی ...

سلام عزیزم 

ممنونم مهربون 

توکل بخدا گلم آنشاءالله خدا برا هممون بهترینارو بخواد 

برا من عزیزم هم شیاف هم امپول هم استرادول برا رحمم دیگه هیچ منتظرم شنبه بشه دوباره ی دکتر جنین شناس ...

عزیزم به احتمال زیاد جنین حالش خوبه وگرنه خونریزی ات هنوز روشن بود خداروشکر 

عزیزم به احتمال زیاد جنین حالش خوبه وگرنه خونریزی ات هنوز روشن بود خداروشکر 

نمیدونم عزیزم 

کسای که خونریزی داشتن میتونن کمکم کنن