2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزان لکه لانه گزینی روزهای چند بعد از انتقال جنین اتفاق میفته؟؟

معموما یک هفته بعد انتقال من ازروز نهم لک داشتم استراحت مطلق کن با دکترت تماس بگیر داروهاتو زیاد کنه انشاالله زود قطع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

سلام عزیزم خدا رو شکر ک هر دو سالمین چ روزا و دقایق سختی رو گذروندی امیدوارم دیگه تا آخرش هیچ مشکلی پیش نیاد

بچها من نتونستم برم پیش دکترم یزده گفت خطر داره نمیتونی بیای همونجا زیر نظر باش دیروز معطب ب معطب گش ...

منم خونریزی داشتم دکترم انوکسا رو قطع کرد علاوه بر شیاف روزی دوتا آمپول میزدم هر 8 ساعتم ی دونه دوفاستون میخوردم 

عزیزان لکه لانه گزینی روزهای چند بعد از انتقال جنین اتفاق میفته؟؟

لک لانه گزینی معمولا بین روزهای ۵ تا ۸ هست، اما کلا لک دیدن تو بارداریهای ما شایع هست. معمولا دکترها پروژسترون رو زیاد میکنند. شما میتونی یک آمپول پروژسترون عضلانی بزنی تا از دکترت سوال کنی

چون در حال حاضر سه تا شیاف داری و بیشتر ندیدم بدن

من خودم خونریزی داشتم روزی یک آمپول داشتم و هر ۱۲ ساعت شیاف داشتم، دکتر گفت اگر دیدی خونریزیت کم نشد یک آمپول اضافه بزن

گفت آسپرین رو قطع کنم ولی انوکسا رو ادامه بدم، بعد که لک قطع شد دوباره آسپرین رو شروع کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها تو رو خدا ارومم کنید دارم دیوونه میشم .....از اواخر برج سه تاحالا هرماه که میرم برای سیک ...

من هم همچین تجربه ای داشتم که انتقالم چند ماه عقب افتاد و خیلی ناراحتم میکرد

من دقیقا هر ماه کیست داشتم  پلی کیستیک هستم خودمو میکشتم پیاده روی میکردم سر تاریخ پریود میشدم با ذوق میرفتم سونو ولی فولیکولم ازاد نشده بود همچین ضد حال میخوردم که نگو ، ماه اخر به من قرص ال دی دادن (از اول ندادن😂😂😂)

الان اینسری خودم اصرار کردم حتما به من ال دی بدیذ که باز کیست نداشته باشم گفتم بدنم رو میشناسم  اول میگفتن نه و... 😂

خالت طبیعیه ولی به خودت روحیه بده  قرارمون اینه صبور باشیم

برای انتقال عجله نداشته باش عزیزم ،دکترها هم میخوان در بهترین سرایط رحم برات انتقال بدن چون جنین براشون با ارزش هستش،شرایط خوب نباشه و انتقال بدی و منفی بشه چه فایده اخه🤔🤔

آرامش خودتو حفظ کن  عزیزم

سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

خیلی خوبه که از خودت خبر دادی عزیزم

ممنونم واقعا

ما اینجا همدیگه رو ندیدیم ولی نمیدونم چه جوریه اینقدر برای هم مهم هستیم  و دل هامون پیش همه

کاری که از دست ما بر میاد فقط دعا کردنه

برات دعا میکنیم عزیزم و انرژی خوب میفرستیم

الهی که نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم

الهی خودت همیشه سلامت باشی♥️♥️

سلام گلم زی زی جووونم هی مبارککک..الهی بسلامتی زایمان کنی قشنگمم..برام دعاکن عزیزممم

سلام عزیزم خیلی ممنون❤😍اتفاقا این چند روزه خیلی به یادتم...حتما دعاگوت هستم ، انشاالله که قسمت خودت بشه عزیز دلم🙏😍🌹

ممنون جونم رفتم بهم شربت دیفین هیدرامین استامینوفن و آزیترومایسین و دو تا آمپول پیروکسیکام داد توکل ...

ان شاالله زود خوب میشی .🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
النوا چیه عزیزم

یکی از همین داروهای تحریک تخمک گذاری هست مثل گونال و سینال و ...

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جون شمام قبل انتقال استفاده کردی هیدروکسی رو ؟ 

من برای بیماری خودایمنی که دارم از سال ۹۹ استفاده میکنم یک روز درمیان .به خاطر انتقال نه 

تو موردت فرق داشت، اندازه ساک و جنین خیلی کوچیکتر از هفته واقعیت بود، درست رشد نکرده بود ، از اولش ه ...

سلام عزیز دلم خوبی فکر دیگه گاها میاد بسرم

وای سرماخوردگی گرفتم کلا گلوم گرفته دکتر فقط آزیترومایسین و دیفین هیدرامین و آمپول پیروکسیکام برام تجویز کرده از دیشب حالم بد هم شده سرفه نداشتم سرفه هم اضافه شده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏