2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ممکن است از دیدن خون پریود سیاه وحشت زده شوید اما جای نگرانی وجود ندارد. این رنگ خون همانند رنگ قهوه ...

یه دنیا ممنون الان دمنوش چی بخورم که پاک بشه و پریودیم قشنگ بیاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😡😡😡 ببینم بچه بد شدی؟ تو سیکل انتقال حق ناامیدی نداریما. اگه بود من بیشتر حق داشتم ناامید باشم ه ...

فاطمه جان خیلی ناراحت شدم  ان شاالله که خدا دوتا نی نی خوب برات در نظر گرفته باشه ک جواب صبرت و بگیری ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون جعفری دم کنم یا زعفرون بهتره

میگم نکنه سقطم کامل نبوده از اونه میترسم اما دکتر سونو کرده بود گفت هیچی نمونده🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها از سحر خبری نشد ؟

آره نیست نگران شدیم 

وای چ خوب خدا ببخشه بهت عزیزم خیلی خوشحالم شدم انرژی گرفتم منم اولینبارمه انتقال میدم یه جنین بلاست ...

اگر قابل باشم عزیزم حتما دعاگو هستم انشاالله خبرایی خوبی بهمون بدی 🥰🤲🤲 داخل خونه راه برو بخاطر خونرسانی رحم گلم غذاهایی بخور که یبوست نگیری یا میوه بعدش بخور !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها از لطف و محبتت همتون ممنونم❤️❤️❤️❤️

ی سوال من متاسفانا فراموشم سد امروز دعای مقاتل رو برای کی قرار بود بخونیم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها از لطف و محبتت همتون ممنونم❤️❤️❤️❤️ ی سوال من متاسفانا فراموشم سد امروز دعای مقاتل رو برای ک ...

فاطمه جان عذر میخوام میشه بیام خصوصی 

فاطمه جان عذر میخوام میشه بیام خصوصی 

بفرما عزیزم خونه خودته😄

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش ميكنم عزيزم اره من دوتا جنين برام تشكيل شد ك يكى بلاست نشد و ضعيف بود دومى رو ك بلاست شد گفت ...

ای جان الحمدلله

منم دو تا میخواست انتقال بده که همون لحظه گفتن یکیش خوب نیست و فقط بلاست رو انتقال داد

انتظار خیلی سخته هرکی پیاممو میبینه برام دعا کنه ک باردار شم انشالله روزی همه منتظرها

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اگر قابل باشم عزیزم حتما دعاگو هستم انشاالله خبرایی خوبی بهمون بدی 🥰🤲🤲 داخل خونه راه برو بخاطر خو ...

چشم عزیزم ممنونم ...این روزا هم سخته هم شیرین شوهرم که رو ابراس...

انشالله قسمت من و همه منتظرا 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
شاید هم رحمت سرد شده 

از سردی رحم اینجوری میشه آخه من زیاد سردی نمی‌خورم لبنیات و حذف کردم سیب زمینی و ماکارونی و تنقلات کالباس و سوسیس و نوشابه و آبمیوه صنعتی اینارو حذف کردم قند و حذف کردم چند ساله