2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
از سردی رحم اینجوری میشه آخه من زیاد سردی نمی‌خورم لبنیات و حذف کردم سیب زمینی و ماکارونی و تنقلات ک ...

اره ماهک جون راست میگه

یا حلوای بادام بازعفرون بجای شکر عسل بریز

من ماههای اخر قبل انتقال چندین بار درست کردم چند وعده بجای صبحونه خوردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من ب مامای دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده. انتقال قبلی اصرار داشتن حتما دو روز دیگه آز بدیم بعد دار ...

برای من هم اصرار داشتن که دارو رو قطع نکنم و دو روز دیگه ازمایش بدم

میگفت مورد داشتیم مثبت شده

حالا به نظرم قطع نکن یه دو روزم ادامه بده عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید تو رو خدا. بخدا دلم نمیخواست اصلا جواب منفی رو بذارم. ولی چون دیدم بچه ها منتظرن و... و خودم ...

خیلی منتظر خبر خوبت بودم واقعا نمیدونم چی بگم 😔😔😔 

شاید الان زود باشه برا گفتنش ولی دفه بعد مرکزت رو عوض کن رویان یا مام بیا چون من خودم چهار بار منفی شدم مرکزمو عوض کردم جواب گرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها از لطف و محبتت همتون ممنونم❤️❤️❤️❤️ ی سوال من متاسفانا فراموشم سد امروز دعای مقاتل رو برای ک ...

فاطمه جان تازه امدم سایت دیدم واقعان متاسفم نمیدونم چی بگم این جور وقتها هیچ حرفی برای تسکین انگار پیدا نمیشه فقط از خدام میخواهم دلتو اروم کنه و بزودی طبیعی باردار بشی از حکمت خدا سر درنمیاریم

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی منم واسه سلامتی خودت و نینیت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم‌ اگه خدا قبول کنه😍 آر ...

عزیزم امروز برات دعا توسل خوندم انشالله خدا دلتو اروم کنه و بزودی مامان بشی 

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی منم واسه سلامتی خودت و نینیت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم‌ اگه خدا قبول کنه😍 آر ...

فدات شم عزیزم محبت کردی هزاران برابرش برگرده به زندگیت 

خوشحالم خواهر که جینین داری ایندفعه با امید بیشتر ادامه بده مطمعنم دست خالی از خونه خدا بر نمیگردی 😍 

بنظرتون جعفری دم کنم یا زعفرون بهتره میگم نکنه سقطم کامل نبوده از اونه میترسم اما دکتر سونو کرده بو ...

دوست عزیز اگه الان پریودی چیزهای قاعده آور نخور 

چون باعث نازک شدن آندومتر میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برو آزمایش بده، شاید بارداری و‌لک بینی داری این هاله کاملا واضحه.

دقیقا منم بارداری گذشته کاملا پریود شدم قید آزمایشو زدم بعد ده روز فهمیدم حامله هستم ولی افسوس که داروها رو قطع ....

بله دوستمون هم باید آزمایش بدن 

از سردی رحم اینجوری میشه آخه من زیاد سردی نمی‌خورم لبنیات و حذف کردم سیب زمینی و ماکارونی و تنقلات ک ...

چیزای دیگه ک سرده مثلا همین برنج 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دخترا لطفاً جواب بدین🥺🥺🥺پریودی من شرمنده خیلی رنگش سیاهه و کم به رنگ قیر کسی بوده اینجوری باشه و ...

سلام عزیزم منم اونجوری و رحمم سرده طبعم شدید سرده گفتن رحمت سرده واز وقتی شروع کردم گرمی خوردن خییییلی بهتر شدم دیگه نمیدونم واقعا دلیل علمی داره یانه از طب سنتی شنیدم البته برایه من یه بوی بدیم میداد ببخشید واضح گفتم اول خیلی کم بود ولی بعدا شدید شد اونم رفع شده خدارو شکر

سلام دوستان من آزمایش دادم روز ۱۵ منفی شد

و این سومین انتقال منفی بود

این بار هیسترو میکنم دکتر گفت لاپراسکوپی نیاز نیست

این دوره انجام میدم ببینم چی میشه….قسمت خدا نمیدونم چی هست واقعا

اما کم اوردم میدونم باید صبور بود اما هر آزمایش بوده انجام دادم و هر دارویی از ایرانی تا خارجی و هر دکتر متخصص ولی هیچ

نه مشکل تخمدان و ذخیره دارم 

نه مشکل تخمک و کیفیت

همسرم مشکل نداره

جنین گرید خوب اما منفی،،،،،،گفتند شریانات خوب نیست که اونم درمان کردم با اندومتر ۱۸ انتقال دادم…