2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزيزم منم ى دونه انتقال دادم چرا نااميد ان شاالله همين ى دونه چشم و چراغ خونه ت ميشه استراحت كن زي ...

فدات گلم ممنون از راهنماییت

شما با یه دونه باردار شدی؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
قربوووونت برم عزیزم . ❤️❤️❤️ خوبم شکر خدا. دعا کن برام. خیلی میترسم پریودی بعد قطع داروهام بار قبلی ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم منفی شدی🥺

میدونم نمیشه ناراحت نباشی حق هم داری

ولی هر وقت اومدی نا امید بشی یاد من بی افت که پنج بار منفی شدم ولی دوباره میخوام شروع کنم چون چاره ی دیگه ای ندارم شوهرم به شدت ضعیفه

توی این راه باید اعصاب و صبر فولادی داشته باشی

انشالله خدا کمکت کنه همه چی برات به بهترین شکل رقم بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوووب. پانکچر چند بود اونجا؟ من چرا فک میکردم تو هم جهاد میری.😲

فاطمه هر کاری کردم عکس نیومد برا شماره و اینجا بنویسم ۳۵۵۴۵۵۰۰

۳۵۵۵۷۲۳۸

تبریز خیابان باغشمال جنب خیابان اشکان کلینیک نازایی میلاد طبقه پنجم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام‌گلم من یکی از ناامیدترین های سایت هستم البته بچه های قدیمی سایت منو میشناسن🤣 یه دونه فرشته ناز ...

وای چ خوب خدا ببخشه بهت عزیزم خیلی خوشحالم شدم انرژی گرفتم

منم اولینبارمه انتقال میدم یه جنین بلاست که گفت خیلی ام ورجه وورجه میکنه موقع انتقال تو مانیتور میدیدش دکتر😁

من فقط استراحت میکنم چیز خاصی نخوردم

توروخدا دعام کن مثبت بشه شوهرم خیییلی خوشحاله میترسم بخوره تو ذوقش بعد از ۲سال انتظار خیلیییی ذوق داریم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اهان اتفاقا شمس هم خیلی دوس دارم برم پرس و جو کنم فقط فک کنم هزینه ها اونجا بالاتر باشه نه؟ شماره ای ...

جنین شناسی 

کلا تو انتقال خودش جنین هارو میاره قشنگ حین انتقال هم توضیح میده واسه من برام با صلوات آورد اینقد دلم یه جوری شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزدلم خیلی ناراحت شدم منفی شدی🥺 میدونم نمیشه ناراحت نباشی حق هم داری ولی هر وقت اومدی نا امید ب ...

سحر جان تابحال چندبار پانکچر شدی و چندتا جنین داری؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات گلم ممنون از راهنماییت شما با یه دونه باردار شدی؟

خواهش ميكنم عزيزم

اره من دوتا جنين برام تشكيل شد ك يكى بلاست نشد و ضعيف بود دومى رو ك بلاست شد گفت خيلى خوبه و فقط همون انتقال داد و خدا خواست ك باردار بشم

قسمت هودت و بقيه دوستان منتظرمون ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

عزیز دلم اینقد خودت با ایمان و قوی هستی که من هیچیم نگم تو خودت آرامش داری و توکلت بالاس و خدا صبرشو بهت میده انشالله که به زودی مامان میشی. خیلی متاسفم خیلیییی گلم  

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مثبته عزیزم،ولی چراپری شدی،به نظرم یه آزمایش خون هم بده

باورت میشه چقدر خوشحال شدم فکر کردم طلسم شکسته شد ولی قبل از اینکه در بکشم شروع شد لک بینی نیست کامل شدم می‌دونم آزمایش الکی است عزیزم . لطفاً برام دعا کن 

واقعا؟! چه جالب میشه تجربه تون رو بگین توصیه پزشکی بعد انتقال چیه و مراقبت های بعد از انتقال به چه ش ...

ی بار گفتم اینجا هیچ توصیه ای بهم نکردن سی ثانیه بعد انتقال هم از رو تخت گفتن بلند شو برو زندگی عادی ات رو بکن منم خودم رانندگی کردم اومدم خونه غذا درست کردم کارتی خونم رو هم خودم انجام دادم سر کارم رفتم ی دختر کوچیکم دارم که کلا فقط رو پای من میخوابه فقط چون بچه دومم بود استرس نداشتم 

تنها توصیه ای هم که مرکز کرد گفت بار بیشتر از ۵-۷کیلو بر ندار و بیشتر از روزی دو سه فنجون قهوه نخور 

هرروزم گفت پیاده روی اهسته داشته باش همین 

دکترم گفت کلا فراموش کن جنین انتقال دادی کاملا عادی زندگی کن 

دارو هم اینجا استروژن از روز اول سیکل خوردم پروژسترون هم از دو روز قبل انتقال شیافش رو استفاده کردم 

گفت اگه مثبت شدی تا هفته هفت که برا سونو قلب میای ادامه بده و بعدش همه داروها رو قطع کن 

ببخشید تو رو خدا. بخدا دلم نمیخواست اصلا جواب منفی رو بذارم. ولی چون دیدم بچه ها منتظرن و... و خودم ...

ای وای عزیزم خیلی متاسفم.حتما حکمتی هست خدا بزرگه آن شالله که با طبیعی سورپرایز بشی عزیزم . همیشه توی ذهنم بودی خیلی دعا کردم .نمیدونم حکمت چیه ولی ان شالله به زودی خدا دلتو شاد کنه 🤲🤲🤲🤲

دخترا لطفاً جواب بدین🥺🥺🥺پریودی من شرمنده خیلی رنگش سیاهه و کم به رنگ قیر کسی بوده اینجوری باشه و درمان کرده میدونین از چیه میشه جواب بدین 🥺🥺🥺🙏🙏🙏😥😥

دخترا لطفاً جواب بدین🥺🥺🥺پریودی من شرمنده خیلی رنگش سیاهه و کم به رنگ قیر کسی بوده اینجوری باشه و ...

ممکن است از دیدن خون پریود سیاه وحشت زده شوید اما جای نگرانی وجود ندارد. این رنگ خون همانند رنگ قهوه ای خون پریود است که نشان دهنده خون مانده در رحم است و ممکن است حالتی شبیه به دانه های قهوه نیز داشته باشد. خون سیاه معمولا خونی است که مدت زیادی در رحم مانده است.