2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
فاطمه جون‌ من پهن شدم رو گوشی منتظر خبر خوشت ، ایشالله که خوش خبر بیای صد تا صلوات به نیتت میفرستم � ...

قربونت برم عزیزم❤️❤️❤️ ببخشید ک خوش خبر نیستم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن جهاد نیست عزیزم شمس باهاش همکاری میکنن

اهان اتفاقا شمس هم خیلی دوس دارم برم پرس و جو کنم فقط فک کنم هزینه ها اونجا بالاتر باشه نه؟ شماره ای چیزی از دکتر نوری نداری؟ اسم کوچیکش؟ تخصصش؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطبش مرکز میلاد هست چهارشنبه ها اونجا هست پروندتو کلا ببر اونجا ایشون هم راهنمایی میکنن هم بپرس با ک ...

اهان خیلیم عالی. از نت میگیرم شمارشو❤️❤️❤️ خدا خیرت بده گلم

اهان اتفاقا شمس هم خیلی دوس دارم برم پرس و جو کنم فقط فک کنم هزینه ها اونجا بالاتر باشه نه؟ شماره ای ...

من شمس میرم اتفاقا با بقیه مراکز فرقی نداره و بعده پانکچر میتونی مثل بقیه مراکز از بیمه پول بگیری شماره مطبشو دارم برات میفرستم زنگ بزن بپرس کدوم روز هستن بگو برا مشاوره می‌خوام بیام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

سلام عزیزم مهربونم فاطمه جان.نشینی زیاد غصه بخولی.

یکم گریه کن .

میتونی جمع کنی بری همه درد ودلاتو وگلایه هاتو ببری یه جا

میتونی بری دختر؟

کوله روبردار برو دلتو بسپار به خودش چون دوای دیگه ای نداره.

الهی به حق بی بی دوعالم حضرت زهرا به حق دردانه اش حضرت رقیه خدا دامنت به زودی سبز کنه.

دلم واقعا س‌خت قلبم درد گرفت 

خدا کمکت کنه.

باشو باجی سنه قوبان.تز تز .باشووا دولانیم فاطمه باجی

بزن به جاده.مرخصصی شوهرتم اوکی کنید برین درو دلاتون ببرین پیش پسراش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من شمس میرم اتفاقا با بقیه مراکز فرقی نداره و بعده پانکچر میتونی مثل بقیه مراکز از بیمه پول بگیری شم ...

چه خوووب. پانکچر چند بود اونجا؟

من چرا فک میکردم تو هم جهاد میری.😲

اهان خیلیم عالی. از نت میگیرم شمارشو❤️❤️❤️ خدا هیرت بده گلم

فاطمه جان تازه جواب ازمایشت رو دیدم خیلی ناراحت شدم 😔 از خدا میخوام جوری سوپرایزت کنه که حتی در تصورت نگنجه ، دختر قوی هستی مطمانم با توکل برخدا موفق میشی عزیزم 

سلام عزیزم مهربونم فاطمه جان.نشینی زیاد غصه بخولی. یکم گریه کن . میتونی جمع کنی بری همه درد ودلاتو ...

قربوووونت برم عزیزم . ❤️❤️❤️ خوبم شکر خدا.

دعا کن برام. خیلی میترسم پریودی بعد قطع داروهام بار قبلی خییییییییلی وحشتناک درد داشتم برا همین میترسم بزنم ب جاده و دست و پاگیر بشم. دعا کن برام هر چی صلاحه

فاطمه جان تازه جواب ازمایشت رو دیدم خیلی ناراحت شدم 😔 از خدا میخوام جوری سوپرایزت کنه که حتی در تصو ...

ممنونم عزیز دلم❤️❤️

قربوووونت برم عزیزم . ❤️❤️❤️ خوبم شکر خدا. دعا کن برام. خیلی میترسم پریودی بعد قطع داروهام بار قبلی ...

الهی هرچی خیر برات پیش بیاد.خو باجی آمپول چند روز ادامه بده اومدی ول کن اصلا مهم نیست 

آخ که دلت خریدار داره

با تمام وجود درکت میکنم دارم اشک میریزم وتابپ میکنم

خیییلی دعام کن که الان مستجابه      

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چه خوووب. پانکچر چند بود اونجا؟ من چرا فک میکردم تو هم جهاد میری.😲

پانکچرم و یادم نیست جونم اما با داروهای حول و حوش۱۰شد با داروهای تقویتی ن جهاد نرفتم شمس رفتم مطب دکترش هم بغل بیمارستان هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من به جشن راضی نیستم اینقد با بالشت تمرین کردم گناه دارم باید اسممو چاپ کنن بزنن دم در آموزشگاه از ا ...

😂😂😂 دمت گرم حتما پیشنهاد بده بهشون .چه جوری با بالشت تمرین کردی 🙂😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😡😡😡 ببینم بچه بد شدی؟ تو سیکل انتقال حق ناامیدی نداریما. اگه بود من بیشتر حق داشتم ناامید باشم ه ...

قروبت برم مهربون ❤🙋‍♀️🙋‍♀️باشه چشم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...