2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
فدات شم عزیزم نه قشنگ شدم لک بینی هم نیست نمیدونم چرا فعلا قسمت نشده کاش الکی بی بی نمی‌زدم الکی دلم ...

میفهمم عزیزم. برا منم خیلی پیش اومده . ولی خب اخه بی بی چکت قشنگ رنگ داره هاله ماله هم نیس ک ادم شک کنه😬😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم سه روزه بود. اخه دیگه روز ۱۴ امروز. دیکه چیزی بود نشون میداد. رفتم الان آزمایش دادم گفتن ...

ان شاالله خوش خبرى عزيزم

نميشه ب بيبى چك اعتماد كنى چون سه روزه ديرتر نشون ميدن و مخصوصا اگر بتا خيلى بالا نباشه

برات الان صلوات ميفرستم و اية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آن شالله که اینبار مامان میشی عزیزم خیلی برات دعا کردم امیدوارم بی بی چک منفی تون  خطا داشته با ...

قربوووونت برم. من شرمنده همه تون هستم. خییییلی بهم لطف کردین. ان شاالله هزاران برابر برگرده تو زندگی همه تون❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاممم من امروز روز دوم انتقال جنینمه . یه دونه بلاست انتقال دادم خیلی دل درد دارم چیکار کنم مثبت ...

خدا بزرگه توکل به خدا خدا بخواهد میگیره آن شالله به یه دونه یا بیشتر انتقال دادن نیست عزیزم من که جنین هام کم بودن جرات نکردم  درخواست کنم بلاست کنن حالا باز خدا را شکر شما بلاست ه قرآن بخوان فیلم کمدی نگاه کن کتاب بخون جدول حل کن عزیزم 

خود دارچين رو با اب

ممنونم. درست کردم . خیییییلی میسوزونه ولی. خدا کنه زود خوب کنه حالم خییییلی بده

میفهمم عزیزم. برا منم خیلی پیش اومده . ولی خب اخه بی بی چکت قشنگ رنگ داره هاله ماله هم نیس ک ادم شک ...

دقیقا برای همین خیلی خوشحال شدم آخه لعنتی زود رنگ داد ولی نگو اینم میخواد در اعصاب خوردی منم سهم داشته باشه.🤦

ان شاالله خوش خبرى عزيزم نميشه ب بيبى چك اعتماد كنى چون سه روزه ديرتر نشون ميدن و مخصوصا اگر بتا خي ...

قربووووونت برم عزیزم خیییییلی لطف کردی الهی خدا دختر گلتو حفظ کنه عزیزم.❤️❤️❤️

از بس بی بی چک هاله دار داشتم و آزمایشم منفی شده ک نمیتونم خوشبین باشم. حداقل بکم اگه رنگ میگرف باز یه چیزی😅

خدا بزرگه توکل به خدا خدا بخواهد میگیره آن شالله به یه دونه یا بیشتر انتقال دادن نیست عزیزم من که جن ...

وااای چقد دلم جدول خواست😍 ی زمانی خیلی اهلش بودم

سلاممم من امروز روز دوم انتقال جنینمه . یه دونه بلاست انتقال دادم خیلی دل درد دارم چیکار کنم مثبت ...

عزيزم منم ى دونه انتقال دادم چرا نااميد

ان شاالله همين ى دونه چشم و چراغ خونه ت ميشه

استراحت كن زياد پانشو كار نكن بله بالاپايين نكن

اب زياد بخور تا ى هفته روزى ى برش اناناس اگر ميتونى بخور اگر تيروييد ندارى ى قاشق نشاسته تو نصف ليوان اب مخلوط كن بخور هرروز 

به ابپز يا بخارپز بخور هرروز تا ى هفته روزه ى رب تو خونه اروم راه برو

اب ماهيچه و قلم تو غذاهات استفاده كن

ماكارونى و سيب زمينى زياد بخور

شيرسويا اگر مشكل پرولاكتين ندارى تا ى هفته ى ليوان بخور

اينا همه خوبن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم. درست کردم . خیییییلی میسوزونه ولی. خدا کنه زود خوب کنه حالم خییییلی بده

اره سوزشش رو تحمل كن اما خيلى مفيده

الهی همتون مادر بشید .یه زمانی همش داخل اینجور تاپیک ها بودم که امیدوار بشم ولی نشد بچه دار هم نشدم. ...

😔😔 امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیفته

قربووووونت برم عزیزم خیییییلی لطف کردی الهی خدا دختر گلتو حفظ کنه عزیزم.❤️❤️❤️ از بس بی بی چک هاله ...

توكلت بخدا باشه

در نااميدى بسى اميد است

الهی همتون مادر بشید .یه زمانی همش داخل اینجور تاپیک ها بودم که امیدوار بشم ولی نشد بچه دار هم نشدم. ...

عزيزم راههايى بهتر از جدايى هم هست

اگر خودتون نتونستيد مصلحت خدا در اين بوده خب ى بچه رو ب سرپرستى بگيريد هم ثوابه  هم زندگيتون حفظه