2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
ان شاالله بحق عزای امام حسین خدا صلاحتو‌بذار رو‌خوشحالیت باردار باشی عزیزم

مممنووونم عزیزم از دعای قشنگت❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم فاطمه جان انشاالله قسمت خودت بشه بزودی زود عزیزم🙏🌹

خیلی ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلاممم من امروز روز دوم انتقال جنینمه . یه دونه بلاست انتقال دادم خیلی دل درد دارم چیکار کنم مثبت ...

سلام‌گلم من یکی از ناامیدترین های سایت هستم البته بچه های قدیمی سایت منو میشناسن🤣 یه دونه فرشته ناز دارم که جنین ۳ روزه بود و یکی انتقال دادن الانم دومی رو باردارم که جنین بلاست بود و یکی انتقال دادن !!! هیج استراحتی نداشتم کار خاصی هم نکردم فقط خدا بخواد گلم انشاالله خبر بارداریتو بشنوم🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره واقعا با هر مثبتی دوستان ادم کلی امید و انرژی میگیره. فقط من فک نکنم بتونم خوشحال تون کنم😅 گفتن ...

سلام فاطمه جون ای جانم ای جانم به این انرژی انشاالله انشاالله انشاالله ببینم وسوسه نشدی بی بی بزنی 😉

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به به مبارکا باشه خااانووووم 😍😍❤️❤️🌹🌹

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا 

نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب بازی هاش رو کنار گذاشته برا خواهرش🤣🤣

اره واقعا با هر مثبتی دوستان ادم کلی امید و انرژی میگیره. فقط من فک نکنم بتونم خوشحال تون کنم😅 گفتن ...

من که میگم مثبتی بهت میخوره مثبت باشی انشاالله که مثبتی مثبت میشی تموم انرژی های مثبتمون و بهت میفرستم جونم 🙏🙏

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا  نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب با ...

ای جانم بچه ها عاشق نی نین انشاالله هرچی باشه فقط سالم و سلامت باشه و این نه ماه بارداری راحتی داشته باشی بدوووووون ویار🤭🤲😁❤️

ممنونم 💃💃💃💃خیلی خوشحالم روزی همه منتظرا  نمیدونی از صبح دخترم داره چکار میکنه همه اسباب با ...

مبارکه عشقم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی😍😍😍

خانمي مباركه🌹🌹روز چند از سيكلتون جنين انتقال دادين و چه داروهايي براي انتقال استفاده كردين؟

من روز ۱۸سیکل انتقال دادم و قرص استروژن و شیاف پروژسترون استفاده میکنم فقط