2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

الا جون این چه حرفیه میزنی هممون حالت رو درک میکنیم چون تجربه ی بار منفی رو هممون حداقل داریم میدونم هیچ چیزی ارومت نمیکنه ولی عزیز دلم مطمعن باش خدا هوات رو داره و تو بهترین زمان ممکن سورپرایزت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون. نمی ...

عزیزم انشاالله راهت هموار میشه و پات به این مراکز نرسیده باردار میشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چند سالته عزیزم خدا بزرگه بلاخره وقت ماهم میرسه این بار کجا انجام دادی منم از لحاظ مالی داغونم وگرنه ...

نمیدونی چقد خوشحال بودم ک وام جور شد برامون😅 حالا دوسال باید الکی الکی قسط بدیم یه باری هم اضافه شد رو دوشمون🤧😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنون از احوال پرسی ای میگیزره ده روزه بچه ی داداشم دنیا اومده یعنی یه غوغایی دله من نگو ...

ای جونم نامدار باشه قشنگ برو زیر گلوشو بو کن و ببوس بغل گوشش یواش بگو برات دعا کن اون الان فرشته هستش فرشته انشاالله که پاقدمش برات خوب باشه دل من رفت برا بوی زیر گلوش😍😍😍😍😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون. نمی ...

والله عزیزم با توجه به روند درمان که نن میخوندم به نظرم این همه هزینه وقتی چند بار آدم یه جا نتیجه نمیگیره باید مکانش عوض کنه باز خودت میدونی ولس دوست داشتم بهت بگم ولی به منم خبر بده چون منم در حال پرسوجو فعلا مام تو اولویتمه

فاطمه جان منم اسفند برای بار چندم منفی شدم فکر کردم دنیا به آخر رسیده ، اردیبهشت هیچ امیدی نداشتم گف ...

👌👌👌❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونی چقد خوشحال بودم ک وام جور شد برامون😅 حالا دوسال باید الکی الکی قسط بدیم یه باری هم اضافه شد ...

ماهم هنوز داریم وام می‌دیم یعنی اینقد شادم با اینهمه شانس🤣🤣🤣🤣

شکر خدا که لبخند اومد رو لبات شکر خدا 

💋💋💋

نمیدونی چقد خوشحال بودم ک وام جور شد برامون😅 حالا دوسال باید الکی الکی قسط بدیم یه باری هم اضافه شد ...

خدا بزرگه منم دربه‌در دنباله وام کارایی بیمم میخوام جور کنم حداقل کمی کمک کنه بهمون

الا جون این چه حرفیه میزنی هممون حالت رو درک میکنیم چون تجربه ی بار منفی رو هممون حداقل داریم میدونم ...

ممنووونم عزیزم حرفای همتون ارامش بخشه عزیزم❤️❤️

💋💋💋

عزیزم جنین شناس دکتر نوری و خیلی تعریف میکنن جنین شناس مرکز ما هم هستش خیلی مومن و کار بلده و خیلی مصمم

ای جونم نامدار باشه قشنگ برو زیر گلوشو بو کن و ببوس بغل گوشش یواش بگو برات دعا کن اون الان فرشته هست ...

چ با حال گفتی😍

💋💋💋

میخوای برو یه مشاوره پیشش دکتر نوری و میگم

بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

عزیزم‌ اصلا نا امید نشیاااا خدای ما خیلی بزرگه ایشالا دفعه بعد خبر‌مثبت‌ شدنتو میدی و‌همه‌مارو خوشحال میکنی... حتما فعلا زمانش نرسیده که‌ ما مامان‌شیم‌ ایشالا بوقتش خدا سهممونو میزاره تو بغلمون😍