2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام استرس به خودت وارد نکن اگر قلب تشکیل نشده بود یه بحث جدا بود ، آرامش خودت رو حفظ کن انشاءالله ک ...

آخه دو روز قبلش رفتم سونو ببینم یه وقت خارج رحم نباشه گفت داخل رحم و کیسه خالیه و جنین هنوز نیست، بعد دو روز خونریزی کردم رفتم بیمارستان سونو دادم گفت ضربان قلب ضعیف انگار داره از بین میره

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
فاطی خوبی 🥺

آره عزیزم خوبم☺️ غصه هامو خوردم قبلا. گریه هامم کردم. دیروز خییییلی روز سختی بود برام. ولی شکر خدا. خوبی سختی های دنیا همینه ک میگذره. من تلاشمو کردم مطمئنم خیرم همین بوده.

تازه نسبت ب انتقال اولم ترقی کردم😃 اون موقع بتام یک دهم بود الان یک و نیم🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خوبم☺️ غصه هامو خوردم قبلا. گریه هامم کردم. دیروز خییییلی روز سختی بود برام. ولی شکر خدا. ...

عزیزم چرت و پرت میگم که حواست پرت بشه از راه دور این از دستم بر میاد دوست جونی🌹🌹🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخه دو روز قبلش رفتم سونو ببینم یه وقت خارج رحم نباشه گفت داخل رحم و کیسه خالیه و جنین هنوز نیست، بع ...

ای جانم نگران نباش اون فسقل داره تمام تلاششو میکنه ببین دو روز قبل نبود و الان هس. ان شاالله ۱۲۰ سالم میمونه برات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چند سالته عزیزم خدا بزرگه بلاخره وقت ماهم میرسه این بار کجا انجام دادی منم از لحاظ مالی داغونم وگرنه ...

سلام پروانه خوبی خواهری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واژینال دقیق تر هست چون شکمی بوده به نظرم اصلا نترس 

یکمم چربی شکمم زیاده چون هم قبلا تو بارداری خیلی چاق شده بودم هم سزارین کردم شایدم واسه اینه خوب ندیده. توکل بر خدا

عزیزم چرت و پرت میگم که حواست پرت بشه از راه دور این از دستم بر میاد دوست جونی🌹🌹🌹

نه قربووونت برم چرت و پرت چیه؟

خدا خیرت بده کلی با خاطرات رانندگیت و... خندیدم. خیییلی هم عالی بود😄😍😍😍

آره عزیزم خوبم☺️ غصه هامو خوردم قبلا. گریه هامم کردم. دیروز خییییلی روز سختی بود برام. ولی شکر خدا. ...

فاطمه جان منم اسفند برای بار چندم منفی شدم فکر کردم دنیا به آخر رسیده ، اردیبهشت هیچ امیدی نداشتم گفتم بدونی درسته حق داری ناراحت بشی ولی ناامید نشو تو از فرداهای پیش رو خبر نداری 

ای جانم نگران نباش اون فسقل داره تمام تلاششو میکنه ببین دو روز قبل نبود و الان هس. ان شاالله ۱۲۰ سال ...

خداکنه همینجوری باشه عزیزم ممنونم از انرژی مثبتی که دادی

نه قربووونت برم چرت و پرت چیه؟ خدا خیرت بده کلی با خاطرات رانندگیت و... خندیدم. خیییلی هم عالی بود .

شکر خدا که لبخند اومد رو لبات شکر خدا 

چند سالته عزیزم خدا بزرگه بلاخره وقت ماهم میرسه این بار کجا انجام دادی منم از لحاظ مالی داغونم وگرنه ...

دیروز رفتم تو ۳۶😰 توکل ب خدا. همون جهاد دانشگاهی تبریز. ان شاالله خدا فرج خیر برسونه به هممون.

نمیدونم برا ادامه ی مرکز دیگه برم یا همین جا ادامه بدم. دارم تحقیق می کنم در مورد مرکزا ببینم چی میشه