2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
😄😄😄 باید همش خودت از همسرت بخای که انجام بده  به هیچ عنوان تی و جارو نکش مراعات کن ظرف شس ...

ازش میخواهم ولی خوب حق هم داره خیلی سرش شلوغه اصلن نمیرسه دلم هم براش میسوزه الانم از ظهر انقدر درد داشتم فقط به خودم فوش دادم دراز کشیدم بهترم انقدر ترسیدم دیگه گند هم بیاد دست نمیزنم 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما نصب کردیم ۳نفر بیا تا گروه بشیم  مثل وات اپ فقط شماره ها نمی‌افته عکس وصدا فیلم میفرستیم

من زمانى ك نصب كردم اشتباهى اسم و فاميل خودم رو وارد كردم بخاطر همين ك نتونستم تغييرش بدم ديگه ازش استفاده نكردم

اگر بلدى بهم بگو چطور ميشه تغييرش داد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
۵۰۰میزنن به حسابت فکرکنم😂🤦🤦

😂😂😂شایدم یه چیزی بخوان بهشون بدم 😉

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم 

سابقه شما یادم نیست که چند  هفته ای و چندقلو بود سونو ساک و قلب رفته بودی یا نه

ولی منم اون دفعه ای که با میکرو باردار شدم هفته ۶ خونریزی شدید کردم و تو خونه دو تا جنین دفع کردم بیمارستانم رفتم معاینه کرد گفت هیچی به هیچی ! بتا دادم بالا بود گفتن خارج رحمی ! در به در سونو شدم روز پنج شنبه و یا بهم وقت ندادن یا واژینال انجام نمیدادن ایام تعطیلات بود

بالاخره برگشتم همون بیمارستان یه پیرمردی سونو میکرد سونو کرد گفت چیزی نیست تو رحمت و لوله ها 

ماما ها به دکترم گفتن دکترم گفت بزو داروهاتووقطع کن

دو سه روز داروهامو قطع کردم وچند روز بعدش که رفتم مطب دکتر سونو کرد یه جنین بود با یه قلب که میزد... گرچه قسمت نبود بمونه شاید بخاطر همون وقفه ای که توی داروها افتاد یا هرچیز دیگه ...  و تو ان تی بهم گفتن ۹ هفته ایست قلبی کرده

اگر شما هم چندقلو بودی حتما پیش دکترت یا یه جای معتبر سونو برو داروهاتو قطع نکن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم نکن خواهر من نکن کار خونه ای که الزام نداره نکن هرچقدر میتونی خودت رو به بیخیالی بزن ...

ممنونم عزیزم حرفات خیلی ارامش بهم داد اره خودم امروز نتیجه کارمو دیدم دیگه انجام نمیدم ❤️

من زمانى ك نصب كردم اشتباهى اسم و فاميل خودم رو وارد كردم بخاطر همين ك نتونستم تغييرش بدم ديگه ازش ا ...

توی قسمت پروفایلت قسمت ویرایش پروفایل تغییرسون بده منم الان  اول اسم و فامیلم رو زده بودم رفتم تغییر دادمش 🙂 خوش امدی امروز کم پیدا بودی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ازش میخواهم ولی خوب حق هم داره خیلی سرش شلوغه اصلن نمیرسه دلم هم براش میسوزه الانم از ظهر انقدر درد ...

كوثر جان نميدونم اون اوايل ك من باردارشدم بودى يا نه

منم همين خس رو ب خونه م داشتم تا مثبت شدم فكر كردم همه چيز تمومه 

نشستنى سراميك هارو دستمال كشيدم بعدش درد داشتم و هفته بعدشم ك خونريزى كردم و هماتوم بود

ب خودم عهد كردم ك هرچى شد من هيچ كارى ندارم باهاش

ى بارم كارگر اومده تميز كرده

بقيه هم يكى دوبار همسرم جارو كشيده بدونه تى

بچه مون خيلى واجب تره 

داريم ميبينيم اتفاق هاى بد (دور از همه) كم نيستن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان ممنونم از دعای خیرتون خداروشکر یه جنینم قلبش تشکیل شده. امیدوارم این لحظه خوب نصیب همه منتظرا ...

ای جانممممم 😍😍😍 ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه 😍😍😍

سلام عزیزم خوبی الان دیدم نوشتی خوب نیستی 

سلام عزيزم

ى كم بهم ريخته م 

و بعد از پيام هيوا هم كمردرد شدم

حالا استراحت كردم ى كم بهتره خداروشكر

بهترین کار رو میکنی من بعد نتیجه ازمایشم که دیگه خیالم راحت شده بود بی بی گذاشتم منفی شد🤣

واقعا😕 چقدر کیفیت ودقت بی بی چکای کشورمون عالیه .😂😂 خوب شد قبلش نزدی استرس میگرفتی