2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آخی عزیزدلممم.درکت میکنم خدا این نی نیت رو حفط کنه برات ان شاالله 😍😍 من مادرشوهرم یکبار کارت دندون ...

منم دلم شکست و رفت و امدمو کم کردم می دونی دلم می خواست صمیمی باشیم همیشه غذا می پختم یه ظرف بالا می بردم و ...من که غیر اونا کسی رو ندارم ولی نمی شه خودم عذاب می کشم الانم بدی نمی کنم و امیدوارم خدا از من ناراحت نشه وقتی اعصابم خورد می شه مریض می شم برا همین اینجوری دوری می کنم که راحت باشم اذیت نشم و اروم باشم

سلام عزیزم خداروشکر نسبت به اولش بهتر شده هنوز تو nicu هستیم ممنونم‌که‌جویای حالمون بودی ❤️

خداروشکر 🤲🤲همگی نگران و جویای احوال دخترتون هستیم ان شاالله خیلی زود مرخص بشه ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=251382175]ای وای چقدر شسته رفته ورک وراست.دلم یجوری سمیه جون خوبی عزیزم .پات بهتر شده چیکارم ...

اینو دکتر من نگفته .قربونت عزیزم کمی دردش بهتر از دیروز هستش ولی همچنان باعصا میتونم برم سرویس و همچنان بدون تحرک .تو چطوری .بهتر شدی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اینو دکتر من نگفته .قربونت عزیزم کمی دردش بهتر از دیروز هستش ولی همچنان باعصا میتونم برم سرویس و همچ ...

قربونت اره اشتباه ریپلی کردم.

خداروشکر بهتر شدم دیگه جعبه دستم نمیگیرم.

پاشدم راه میرم دوتا ظرف میشورم یکم قرآن میخونم

تو آشپزخونه سریخچال دنبال خوردنی میگردم 

روزها و میشمرم تا هفته به پایان برسه

خلاصه زندگی جریان داره.ان شاءالله خدا نی نی هامون برامون حفظ کنه صحیح وسالم وصالح.

دونستی پاتو بزار تو لگن آب گرم ونمک خیییییلی آروم همسرت ماساژ بده.

یا پودر نخود با نمک قاطی کن با آب مثل خمیر بزن روی قسمت که درد داره ببندش با پلاستیک بعدم جوراب بپوش روش تاصبح ورزش میوفته.خیلی موثر

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم دلم شکست و رفت و امدمو کم کردم می دونی دلم می خواست صمیمی باشیم همیشه غذا می پختم یه ظرف بالا می ...

من با دید کاملا مثبت وارد خانواده اشون شدم ولی رفتارهایی که دیدم دلسردم کرد و باعث شد ترجیح بدم روابطم رو کم کنم که اعصابم بهم نریزه چون هر سری رفت و امد تا یک هفته اعصاب و روانم بهم میریخت امکان نداشت یه تیکه بهم نندازن .

یعنی روز دهم بی بی بزنی.منم یکشنبه بی بی بزنم ان شاءالله مثبت بشه.دوشنبه تست بدم.به حق حضرت رقیه.ان ...

ان شالله خدا دلت رو شاد کنه و بیای و خبر خوب بدی من یادمه سر دخترم روز هفتم بی بی ام ی هاله کمرنگ انداخت حالا صبح هفتم میزارم من عجولم🤣

قربونت اره اشتباه ریپلی کردم. خداروشکر بهتر شدم دیگه جعبه دستم نمیگیرم. پاشدم راه میرم دوتا ظرف می ...

خداروشکر بهتر شدی و از شر جعبه دستمال راحت شدی .حالا خیلی ورجوورجه نکن بیشتر استراحت کن .ان شاالله خدا دلامون رو شاد کن چیز زیادی ازش نمیخوایم که... براشم کاری نداره .بده دیگهههه .اب نمک رو امتحان کردم حالا نخودم امتحان میکنم مرسی از توصیه ات 🙌🙌😍🌷🌷

ان شالله خدا دلت رو شاد کنه و بیای و خبر خوب بدی من یادمه سر دخترم روز هفتم بی بی ام ی هاله کمرنگ ان ...

منم روز هفتم بزارم یعنی   ببینم تا اون موقع دلشو پیدامیکنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ان شالله خدا دلت رو شاد کنه و بیای و خبر خوب بدی من یادمه سر دخترم روز هفتم بی بی ام ی هاله کمرنگ ان ...

انجا تعداد جنین بالا انتقال نمیدن هر سری یک دونه فقط انتقال میدن ؟

منم روز هفتم بزارم یعنی   ببینم تا اون موقع دلشو پیدامیکنم

نه حالا تو‌ نزار من خیلی عجول بودم 🤣🤣🤣بعدم میگن پسر بتاش پایین تره اگه جنیین ات پسر باشه نشون نمیده تا روز دهم

انجا تعداد جنین بالا انتقال نمیدن هر سری یک دونه فقط انتقال میدن ؟

اره عزیزم تا سه بار فقط ی جنین انتقال میدن اگه بعد سه بار منفی بشه دو تا جنین انتقال میدن برا من که بچه دومم کلا خودمم نمیخواستم دو تا جنین انتقال بدن هر چند نمیدن

قربونت برم عزیزم .نه خیلی نتونستم تو خوراکی خوردن رعایت کنم خریده بودم که گرمی بخورم ولی تنبلی به من ...

مرسی عزیزم .‌منم یکم تنبلم . البته گرمی میخورم سرفه های طولانی مدت میگیرم . ارده شیره و اینا رو میخورم ولی خوب سالاد و برنج و ... رو زیاد استفاده میکنم‌که سردیه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اینو دکتر من نگفته .قربونت عزیزم کمی دردش بهتر از دیروز هستش ولی همچنان باعصا میتونم برم سرویس و همچ ...

شاید این درد پات ام خواست خداست زیاد تکون نخوری کار نکنی که ان شاللع مثبت شی💞