2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه مامان اینا که اصلا از شرایطم خبر ندارن .یکسری غذا نیم اماده کردم همسرم غذا رو قاطی میکنه .بقیه رو ...

انشالله یه بتای خوب و قشنگ میبینی . اینجوری بهتره . رادیس جان یکی دوماه قبل انتقال دارچین و زنجبیل و گرمی خوردی شما ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
هرجا روال خودشو داره منم ایران نیستم، دکترم میگه روز ۱۰ آزمایش خون اگر مثبت شد ۴ روز بعد تکرار اگر ...

اینجا هم شش سال قبل برا بچه اولم همین بود ولی این بار روتینشون تغییر کرده ی اپ دارن تاریخ دادن بهم گفتم صبح زود بی بی بزن مثبت شد تو اپ برامون بنویس بارداری هفته هفت بهت وقت سونو قلب میدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم تزریق میکنه دوتا فیلم اموزشیشو ببینی یاد میگیری

چه خوب پس من ببینم اینطوری خیلی راحته حداقل استرس اینکه سر ساعت درمانگاه برمو نداری 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
باور کن قبل کرونا یه روضه رفتیم خانم مداح نما گفت دیدین بعضیا همش گره میفته تو کارشون مثلا یه خانمی ...

مثلا روضه خون و آدم با خدا بوده که دل میشکونه با حرفاش .متاسفم برای همچین افرادی .خیلی اعصابم بهم میریزه  مریضی یا همچنین چیزایی رو ارتباط میدن به گناهکار بودن شخص و تقاص گناهاش می دونن 😖😖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اخه صوفى جان دكتر ايشون گفته روز٩ بيبى بزن اگر منفى بود قطع كن اخه بيبى هرچقدر تست مطمئنى باشه اونج ...

نه گفت لازم نیس خالا نمیدونم روز نهم براشون بنویسم مثبت شده یا منفی بعدش بگن برو آز بده یا نه 

اینجا هم شش سال قبل برا بچه اولم همین بود ولی این بار روتینشون تغییر کرده ی اپ دارن تاریخ دادن بهم گ ...

کجا انجام دادی گلم؟کدوم مرکز

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مامانم میدونی اونروز چی گفت؟ خواهرم داره جهیزیه میخره بعد من گفتم فلان سرویس رو بخرین و گفت دگ منو ...

دوستان خوبم از همتون ممنونم که با هام همدردی کردید. عزیزم غصه نخور. سقط هم بخشی از فرایند درمانی هست که ما شروع کردیم و گاهی پیش می یاد که امیدوارم برا کسی پیش نیاد. باید توقع و انتظارمون رو بیاریم پایین و خودمون اذیت نشیم من که کلا دیگه از کسی انتظار ندارم درکم کنه اینجوری اعصابم ارومتر. غصه نخور عمر روزهای غم کوتاهه و شادی می یاد

اى خدا چطور ميتونن اخه كاش ى سوزن ب خودشون بزنن ى جوالدوز ب مردم

آره خداییش نمیدونم چه جوری دلشون میاد چنین رفتاری بکنن انگار نه انگار خودش نوه دختر داره .من که خیلی دلم رو شکوند هیچ وقت فراموش نمیکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مثلا روضه خون و آدم با خدا بوده که دل میشکونه با حرفاش .متاسفم برای همچین افرادی .خیلی اعصابم بهم می ...

درسته عزیزم الان تا مریض میشی یابچه تب میکنه میگن کفاره گناهانه واین اصلا صحت نداره.

خودتون هیچ وقت بخاطر حرف وحدیث دیگران ناراحت نکنید.

مامانم دیشب به بابام میگفت من به دخترم افتخارمیکنم چون برای هدفش توزندگی همه تلاششو میکنه ونا امیدنمیشه با اینکه این همه دارو وآمپول وریسک وجود داره بازم زینب داره ادامه میده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم که به دعاهاتون خیلی نیاز مندم ایشالا خدا بهترین هارو نصیب تک تک تون بکنه بهش آنتی بیوتیک ...

چه خوب خبر از خودت دادی. داشتم دنبال پیامت می گشتم. خدا دختر نازتو حفظ کنه و بزودی برگردین خونه. مواظب خودتم زیاد باش خدای نکرده خودت مریض نشی. خوب بخور و استراحت کن اومدین خونه مواظب دختر کوچولوت باشی