2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم . راستی من اگه الان قبل پانکچر بودم اوابوست میگرفتم میگن ذخیره تخمدان رو بالا میبره&nbs ...

اوابوست ذخیره رو‌بالا نمیبره کیفیت تخمک‌رو بالا میبره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

ااای جااان دلم😍. ان شاالله قدمش پر خیر و برکت باشه ❤️. ان شاالله بزودی به حق عظمت این روزها هر دو تون صحیح و سالم و با دل خوش میرید خونه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⁦‼️⁩    🤲فوری.  فوری.  ف ...

حتما ان شاالله.

راستی برای رادیس جون هم دیروز خوندم فراموشم شد اعلام کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه قدر منتظر ازمایش تو عم    

قربووونت برم مهربونم😍❤️❤️💋💋  خدا کنه ناامید و ناراحتتون نکنم🥺🥺🤧

اوابوست ذخیره رو‌بالا نمیبره کیفیت تخمک‌رو بالا میبره

من تو پیج یه دکتر متخصص ivf  دیدم که توی یه دوره ی سه ماهه ذخیره رو بالا برده والا دیگه نمیدونم درسته یا نه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم به سلامتی مبارکتون باشه گل دخترتون،انشاءالله که حالش زودترروبه راه بشه وبیادبغل مامانش ،م ...

قبول باشه عزیزم.

منم خیلی التماس دعا دارم🥺😭 استادم گف نذر کن اگه حاجت گرفتی هر سال ۲۸ صفر روضه بگیری برا امام حسن ع و آش بپزی. من از امام حسن ع کرامت کم ندیدم. دعا کنین منو هم تو این حاجت دست خالی برنگردونن

قربونت عزیزم . راستی من اگه الان قبل پانکچر بودم اوابوست میگرفتم میگن ذخیره تخمدان رو بالا میبره&nbs ...

چند تا جنین شد واست ، 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مامان فاطمه جان در چه حالی عزیزم خوبی خدا رو شکر

قربووووونت برم عزیزم😭 میگین مامان فاطمه دلم قیلی ویلی میره😍😍 با محبتای شما خیییلی خوبم❤️❤️❤️❤️

والا اسمش هم میشه حوزه استحفاضی خودمون😁😁😁😁

باحال بود🤣

کاریوتایپ ابن سینا رو قبول کرد؟ آزمایش اسپرم ابن سینا رو قبول نکرد برای همسرم . انشالله که حل میشه ح ...

اره همه ازمایشای ابن سینا رو بردم قبول کرد دوباره برام چیزی ننوشت 

چشم عزیزم خودم چله برداشتم اونم میخونم حتما

شما چند تا تخمک و جنین شد براتون ؟

انجام بده عزیزم عمل راحتیه دلشوره نداره،فایده ش خیلی بیشترازضررشه ،منم ایندفعه که خداروشکرمثبت شدم د ...

عزیزم انشالله که بسلامتی بغل بگیری دردونه اتو 😍😍😍😍واسه منم دعاکن .. اگه خدا بخواد بعد پریودی بعدی نوبت میگیرم واسه عمل.. هرچی خدا بخواد

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

@elhamiiiiiiiii    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم بارداری خیلی خوبی تا به انتها داشته باشین و فرزندتون رو به سلامتی بغل کنین 🤲❤🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...