2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خب من قبل پانکچر رفتم‌ بیمه . کد ناباروری نگرفتی شما ؟ من مدارک که بردم بهم کد ناباروری داد‌ن  ...

من بیمارستان بهمن بودم ،همه مدارکو روز انتقال ازشون گرفتم،حالا مدارکو ببرم بیمه؟بیمه کد ناباروری میده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منم امروز رفتم ان تی  خداروشکر همه چی خوب بود جوجمم بزرگ شده بود تو سونو دیدمش  ه ...

مبارکت باشه عزیزم

خیلی حس شیرینیه اصلا قابل وصف نیست

انشالله همه ی بچه های تاپیک یکی یکی پیام بارداری و سونوی سلامت جنینشون رو میزارن❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم خوبی تو من خودم دکتر بهاورنیا میرم هم دلسوزه هم مهربون هم واتساپ هم جواب میده دکتر زنبو ...

آدرسها شون رو‌هم‌میدونی‌گلم ؟

کدوم‌بهتره به نظرت ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم چرا دلشوره دارم 😓واسه پانکچر و انتقال خیلی بیخیال بودم ولی با این عمل دلشوره گرفتم.. هنوز ن ...

انجام بده عزیزم عمل راحتیه دلشوره نداره،فایده ش خیلی بیشترازضررشه ،منم ایندفعه که خداروشکرمثبت شدم دوماه قبلش هیستروسکوپی باخراش رحم انجام دادم

دوستای گلم هر کدومتون پیاممو میبینه لطفا راهنمایی کنه.

شیافتون چندتاست و تا چه هفته ای باید ادامه بدین؟

هفته ی ۱۲ دکتر دوتا امپولم رو قطع کرد. گفت یه هفته دو تا شیاف بزار و هفته بعدش یه دونه شیاف. یعنی تا هفته ی ۱۴کلا قطع بشه!

منم اینکارو نکردم. دو تا امپولو حدود ده روز تبدیل کردم ب یه امپول و یه شیاف. بعد از اونم ده روزه دوتاشیاف میزنم.. حالا نمیدونم یکیش کنم؟ و تا کی یکی رو قطع کنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اااای جااان دلم.😍😍😍  قدمت سرچشم خاله جون😍 فاطمه جون امروز خیلی دلم گرفته هی سعی می کنم باز ...

میام ماچت میکنما😍😍😍😘😘ووی دلم رفت برا قند عسل خاله داره میچسبه به دل مامانش قبول باشه فاطمه جان 

چه نزدیکیم پس منم بهشتی هستم اینور ولی امر کاری داشتی رودربایستی نکن عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آدرسها شون رو‌هم‌میدونی‌گلم ؟ کدوم‌بهتره به نظرت ؟

زنبوری بهتره و محمدیان یا محمد زاده دقیق یادم نیست اما وقت دهیش مکافاته

دکتر بهاورنیا من راضیم آرومه وقت دهیش هم خوبه ساختمان پزشکان شمس جنب بیمارستان شمس هستش 

دکتر وحدت زنبوری کارتشو داشتم خواستم برم دیر وقت میداد الان بیرونم اما تگ کن منو یادم باشه شب رسیدم خونه بهت خبر بدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستای گلم هر کدومتون پیاممو میبینه لطفا راهنمایی کنه. شیافتون چندتاست و تا چه هفته ای باید ادامه ب ...

من از هفته ١٢ك امپول رو قطع كرد شيافم ى دونه كرد و گفت ادامه بده

ى وقتايى ممكنه بگن تااخر شبى ى شياف رو ادامه بدى

شما بايد همون روشى ك گفت رو انجام ميدادى و ى شياف رو هم ادامه بدى تا زمانى ك بگه قطع كنى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

و قیمت شیاف آزاد با بیمه فرق داره؟ با بیمه فکر کنم دونه ای ٨هزار تومنه

عزیزم ان شالله خدا جاشونو پر کنه برات  میتونم بپرسم مشکل چیه که همه سقط شدن؟؟؟و چند سالته؟

مشکل که آخرش هم مشخص نشد

بارها رفتم دکتر زرنانی دید و آزمایش داد، حتی یکی از انتقالهامم با سرم ivig بود اما قلبش ایستاد. آخرش گفت اصلا مشکل ایمنی نداری و هیچ داروی ایمنی مصرف نکن

مشکل انعقادی هم یه مشکل کوچیک داشتم که هربار انوکسا مصرف کرده بودم براش و نباید باعث‌سقط میشد

تست ژنتیک هم دادم سالم بود جنین

تست کاریوتایپ هم خودمو همسرم هردو دادیم مشکل زنتیکی نداشتیم

اینجا تو امریکا دکترم میگه یا مشکل از رحم بوده که لانه گزینی درست انجام نمیشده، یا مشکل از ضعیف بودن جنین هست. البته گرید جنینهام خوب بودن 

برای مشکل رحم الان خدا رو شکر مطمئنن که حل شده چون چندبار هیستروسکوپی کردن و چسبندگی داشتم برداشتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من از هفته ١٢ك امپول رو قطع كرد شيافم ى دونه كرد و گفت ادامه بده ى وقتايى ممكنه بگن تااخر شبى ى شيا ...

فریناز جون عکس جدیدت مبارک😍

آره مال شما رو یادمه ک الان یه شیاف داری

رویان گفت چون دوتا امپول داشتی میتونی تبدیلش کنی به یکی برا همین اونجوری پیش رفتم. و شیافی ک دکتر برام نوشت تعدادش کم بود گفت یه هفته یه شیاف و بعد قطع!! منم جرات قطع ندارم

رویانم زنگ زدم فعلا جواب نمیده. دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم

دوستای گلم هر کدومتون پیاممو میبینه لطفا راهنمایی کنه. شیافتون چندتاست و تا چه هفته ای باید ادامه ب ...

من آمپولموخیلی وقته قطع کردم وروزی دوتا شیاف استفاده میکنم که دکترگفت از۲۶شهریورکه آمپول پرولوتون روهفته ای یکبارشروع کنیم شیاف روکم کم قطعش میکنم،اگه استرس داری بابت قطع شیاف همون روزی یکی روادامه بده فکرنمیکنم ضرر داشته باشه تازه دوستان میگفتن که از دردوانقباض هم جلوگیری میکنه