2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
یه ویزیت دو ماه پیش رفتم پیشش قرار شد ال دی بخورم و سینا فکت بزنم پریود شدم برم ولی یه مشکلی برامون ...

نه منم یه بار پریود شدم متاسفانه مشکل برام پیش اومد به دکتر گفتم سیکلمو عقب بندازه . توکل بخدا ببینیم چی میشه 

انشالله اگه که صلاحمونه خدا بهمون بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب خدارو شکر . انشالله مشکلتون حل میشه . ببین از الان مکملها رو درست و حسابی بخور ما حدود ۴ ماه کامل ...

کاریوتایپ ابن سینا دادم ب دکترم نشونش دادم 

انقد  کار همسرم پیچیده شده که دیگه امید ندارم حالا حالا ها سیکلمو شروع کنم  یعنی ۴ ماه اینو فولیکو خوردی ؟همسرم رعایت میکنه من شل کردم راستشو بخوای 

خیلی دوست داشتم هنوز مدرسه ها باز نشده حداقل پانکچرو بشم  خیالم راحت بشه ولی اونم نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منم یه بار پریود شدم متاسفانه مشکل برام پیش اومد به دکتر گفتم سیکلمو عقب بندازه . توکل بخدا ببینی ...

سلام من ی انتقال منفی داشتم ی سقط هم طبیعی قبلا باردار شدم

الان برا انتقال دوم ازمایش ایمنی و انعقادی میتونم بدم؟

چ مکمل هایی بخورم تا بخوام انتقال بدم.ممنون میشم راهنماییم کنی

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم دردام خوب شد تاالان خوب خوابیدم نمیدونم دوباره شروع میشه یا نه😢😢 چقد سخت بوده واس تو بچه ات ...

اره افسردگی گرفتم دو سال کلا دارو می خوردم خیلی اوضاعم بد بود نمی گم چون تاثیر منفی نمی خام بذارم. شکر خدا الان خوبم فعلا مادر شدم. کاش بمونه برام ولی اینبار زیاد نمی خام باور کنم چیزی نمی خرم فقط یک دست لباس که دنیا بیاد بعدا می خرم. شما هم صبوری کن روزهای خوشم نوبتش می رسه. 

چقد سخت خیلی ناراحت شدم😥 واقعا سقط تو ماههای بالا خیییلی سختتره.. امیدوارم ایندفه بارداری خوب و راح ...

قربونت. نمی خواستم مطرح کنم دلم می خاد فقط خبرهای شاد بشنویم و روحیه بگیریم قسمت. اونم اون دنیا می یاد کنارم ان شا الله. ان شا الله هممون این روزهارو با کمتریت استرس و ناراحتی بگذرونیم

@alaae     @آناشید99 @elahe_الهه     عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹 ...

وای فدات  مهربون جان 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۷۰ درصد همه هزینه ها رو میده . حتی داروها . همسرتو بفرست بره بیمه . شناسنامه و کارت ملی هردو و برگه ...

ممنونم عزیزم همین کارو میکنم، یکشنبه آزمایش میدم ببینم خدا چی میخواد ایشالا ک مثبته

میدونم چقدر ناراحتی چون خودم سه بار جای تو بودم 😔  اگر اولی مونده بود  الان راه میرفت حر ...

عزیزم شما تو چه مرحله ای هستین الان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بستگی داره چند هفتگی رشد متوقف شده باشه.  برای من نه و نیم هفتگی قلبش ایستاد و دیدم بخشهای بدن ...

ااای جااانم😍😍😍 قربوووونت عزیزم🤗💋 ان شاالله ی روز قرار بداریم ببینیم همو❤️

چه قدر منتظر ازمایش تو عم