2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣

والا اسمش هم میشه حوزه استحفاضی خودمون😁😁😁😁

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

ای جونم چشم و دلت روشن جونم انشاالله بسلامتی بغلش میگیری گل من نگران نباش فسقلی بسلامتی میاد پیشت😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همه من‌ دیشب اورژانسی سزارین شدم۳۶هقته و ۱روز دخترم رفت تو‌ دستگاه نتونست تنهایی نفس بکشه از ...

انشالله به زودی میارنش تو بغلت عزیزم 

خدا فرشته کوچولوتو حفظ کنه 

منم موافقم عزیزم   مرسی از این حس و حال خوب که بهمون میدی

من متوجه نشدم😁😁

@بيتاومهتا

عزيزم برات دعاى مقاتل رو خوندم ان شاالله ب خير و بركت اين دعا زودتر دخترتو درآغوش ميگيرى و باهم ميريد خونه و خواهرشو شاد ميكنى🥰🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم اطلاعی ندارم دیر به دیر آنلاین میشه ولی خدا رو شکر ان تی رفته بود چند روز پیش هم یه پیام ...

سلام ماهك جان خوبى

دوقلوهات خوبن؟😍😍

ان شاالله ك ويزيتش خير باشه چون خيلى ابراز نگرانى ميكرد و قرار شد بعدش بياد بهمون اطلاع بده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام ماهك جان خوبى دوقلوهات خوبن؟😍😍 ان شاالله ك ويزيتش خير باشه چون خيلى ابراز نگرانى ميكرد و قر ...

سلام فریناز عزیزم ممنون صدام که مدام تغییر میکنه از خروسک هم گذشته  شکر خدا کاشکی این روزا زود بگذره کم تحمل شدم نگران هماتوم هستم 

باور کن منم تو فکرش هستم انشاءالله با شما خودش و فسقلیش در امان خدا باشند چوب خط غیبتش پر شده

خب خدارو شکر . انشالله مشکلتون حل میشه . ببین از الان مکملها رو درست و حسابی بخور ما حدود ۴ ماه کامل ...

عزیزم‌کاریوتایپ‌ همون آزمایش ژنتیک‌هست‌که میگی؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش