2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
نگران نباش عزیزم شاید چیز شور خوردی که زیادتشنت میشه،منم‌ قندم یه مقداربالاست دیروزرفتم متخصص غددگفت ...

چیز شور که نخوردم نمیدونم باز رعایت میکنم اتفاقا اره بامیه میگن خیلی خوبه به شوهرم گفتم بخره برام 

توهم خیلی مراقب خودت باش عزیزم رعایت کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط فولیک اسید اونم نه دقیق.الان دارم میخورم ابوواست و کیوتن و ..

آره یه بارم تقویتی بخور شاید‌ بدنت نیاز داره 

من دو بار پانکچر شدم‌ بار اول تقویتی نخوردم ‌نتیجه نداد‌ بار دوم تقویتی خوردم ‌بازم ‌نتیجه‌ نداد‌ فقط‌ یه جنین داشتم الان برای بار سوم اقدام کردم‌ راستش تقویتی نمیخورم‌چون‌واقعذ خسته شدم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سرم خطرناک نیست ? امشب از بوی برنج دم کرده تا سر حد مرگ بالا آوردم هیچییی نمیتونم بخورم گاهی یه سیب ...

چون آب بدنم کم میشه مجبورم سرم بزنم الانم از صبح افتادم ی گوشه حتی آبم نمیتونم بخورم

سلام دوست‌گلم خوبی ؟  توی تبریز متخصص غدد میشناسی ؟ خوب باشه ؟  به من گفتن باید مشاوره غ ...

سلام عزیزم نه متاسفانه نمیشناسم کسی رو. ببخشید😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره تو نت زدم میگه اشتها رو بالا میبره😬 من خودم همین جوریش شکموئم😬

منم همینطور 😎😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان عزیزم من تا الان دکتر بودم از ساعت سه اومدم تا الان 😐😐

ازمایشم گفت خوبه 

اکو قلب و سونو دو بعدی برام نوشت که از 18 هفته تا 22 هفته برم 

امپول پرولوتون هفته ای یک عدد، دو عدد شیاف روزانه و انوکسا برام نوشت 

قرص آهن مولتی ویتامین و کلسیم 

طول دهانه رحم 36 و هفت دهم کاملا بسته 

یه قلم 16 هفته دوروز 

یه قلم 16 هفته سه روز 

رشدشون هم به لطف خدا خوب بوده 

بازم از تمامی دوستان عزیزی که تو این چند روز با من همدردی کردن برام دعا کردن ممنونم و امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیب قلب مهربونتون بکنه 

انشالله که هم خودتون و هم نی نی ها تون سلامت باشید 

یه دنیا ممنون سارا جون آره امروز کلی پیاده روی داشتم کمرم گرفته  سارا من مرغ و چطو مزه دار کنم ...

فدات خواهر. دیگه اینجوری هم نکن که کمرت بگیره😁

من زنجبیل و زعفرون فلفل سیاه میریزم. بیشتر چیزایی که میخوریم سرده ولی میتونی بزنی گوگل ببینی مصلحش چیه که بعدش بخوری. برنامه کالری شماری زیره هم خوبه توش زده چیا گرمه و مصلحش چیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من سال ۹۸ پانکچر شدم ذخیرم ۹ بود ۱۸تا تخمک ازم گرفتن که باردارم نشدم الان رفتم مام برام دخیره ن ...

به نظرم دوباره تکرار کنین .نگران هم نباش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم امروز رفتی  دکتر حالت خوبه دردات کمتر شده؟

سلام عزیزم. خدا رو شکر بلاخره رفتم دکتر، آزمایش خون رو گرفت، سرم دومم رو هم تزریق کرد. سونو کرد و یه چیز کوچولو نشونم داد که خیلی واضح نبود گفت اینه ولی خیلی کوچیکه. قربونش برم اونقدر کوچولو بود که دیده نمیشد. اولش گفت ضربان قلب نداره ولی بعدش گفت داره اما کوچولوست. حالا دفعه بعد مجبورش میکنم مجدد سونو میکنه. اون وسط دکتره برگشت گفت بیمه پول سونو بیشتر از سه بار توی بارداری نمیده ما اجازه نداریم بیشتر از سه بار سونو کنیم. من هم گفتم اصلا برام مهم نیست من ازاد حساب کنم، ولی لطفا باز نه نگید چون خیلی استرس دارم که اینبار این جنین با ما می مونه یا نه. با شوهرم رفته بودم که باز مظلوم گیر نیارند. دیگه جلوی اون گفت حالا موردی نداره.

دردم از وقتی نسرین جون پیشنهاد کرد که دو تا شیاف پروژسترون اضافه کنم، کمتر شده خدا شکر. ولی دکتر میگه هیچ کاری نمیشه کرد، دردم زیاد شد استامینیفون بخورم و یا کیسه آب گرم روی پهلوم استفاده کنم. واسه ترشحات قهوایی هم گفت ممکنه حتی خونریزی کنم و کاری نمیشه کرد

من جنین برام‌تشکیل نشده فولیکولام پوچ میشن عزیزم  البته برای من تعداد فولیکول هم کمه برای تو ز ...

رز جان خوبی ؟رفتی رویان در مورد پانکچر چی گفتن ؟اول باید ازمایش اینا بدی بعد تعیین تکلیف کنن

سلام دوستان عزیزم من تا الان دکتر بودم از ساعت سه اومدم تا الان 😐😐 ازمایشم گفت خوبه  اکو قل ...

سلام نسرين جان

الهى شكر ك همه چيز خوبه و ان شاالله تااخر هم خوب پيش ميره🤲🏻😍

خوشحالم ك دلت آروم گرفته ديگه😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان عزیزم من تا الان دکتر بودم از ساعت سه اومدم تا الان 😐😐 ازمایشم گفت خوبه  اکو قل ...

خداروشکر 🤲🤲 😍😍