2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
ماشین نداریم که دارم از رو کتاب تمرین میکنم فقط مونده ماکتشو بسازم 😂😂😂

اها اشکال نداره میخرید زود من خودم ترجیح میدادم با مربی برم تا همسر  یاد میگیری نترس دو سه جلسه اول سخته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فکر کنم یک مقدار اشتها رو زیاد میکنه من اضافه وزن پیداکردم 

اره تو نت زدم میگه اشتها رو بالا میبره😬 من خودم همین جوریش شکموئم😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام من سال ۹۸ پانکچر شدم ذخیرم ۹ بود ۱۸تا تخمک ازم گرفتن که باردارم نشدم الان رفتم مام برام دخیره نوشته اومدم شهر خودم انجام دادم زده ۵۸ صدم حالم خیلی بده مگه ممکنه یدفعه اینقدر اومده باشه پایین دارم دیونه میشم

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدت ونو از دس ...

خداروشکر‌عزیزم بهت تبریک‌میگم‌چقدر خوشحال شدم‌و چقد انرژی مثبت گرفتم‌از پیامت ایشالا که قلب سه تاشونم‌تشکیل میشه و ۳تاشونم‌بغل میگیری  تا چند ماه دیگه😍 

سلام من سال ۹۸ پانکچر شدم ذخیرم ۹ بود ۱۸تا تخمک ازم گرفتن که باردارم نشدم الان رفتم مام برام دخیره ن ...

سلام عزیزم احتمال داره یکی شون اشتباه شده باشه؟ اخه ایتقد تفاوت؟ خیلی هم ک نگذشته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من سال ۹۸ پانکچر شدم ذخیرم ۹ بود ۱۸تا تخمک ازم گرفتن که باردارم نشدم الان رفتم مام برام دخیره ن ...

نه واقعا ممکن میست اینهمه تفاوت، به نظرم تکرار کنید، ممکنه خطای آزمایشگاه باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه واقعا ممکن میست اینهمه تفاوت، به نظرم تکرار کنید، ممکنه خطای آزمایشگاه باشه

خیلی حالم بده شوک شدم میگم ذخیره روز خاصی باید انجام بدیم؟با سونو مشخص ؟مبخوام برم مام که دیگه تکرار نکنم‌

https://www.instagram.com/tv/Ch4mYQ9K4TG/?igshid=NDRkN2NkYzU=

بچه ها اين انيميشنه خيلى باحاله درمورد چرا و چطورى هاى علائم باردارى هست

خواهرهاى باردار ممكنه قبلا ديده باشين اما بازم ببينين ك دلايل حالتهاتون رو بفهمين🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سونو نشدی تازگیا ؟

از روی سونوی روز اول تا سوم پریودی هم دکترا متوجه ذخیره میشن 

احتمالا اشتباه شده