2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
بچها من کلن امروز تشنمه هر چی آب میخورم باز انگار لبم خشک شده یکی از علائم قند همینه میترسم قندم رفت ...

نگران نباش عزیزم شاید چیز شور خوردی که زیادتشنت میشه،منم‌ قندم یه مقداربالاست دیروزرفتم متخصص غددگفت فعلا به دارونیازندارم ولی بایدقندموخودم چک کنم ورعایت کنم،کدو وبامیه وخیار وکاهو وسبزی هم زیاداستفاده کنم وانگوروهندوانه وخربزه هم زیادنخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تو اينستا ى پست ديدم ميگفت بچه اينجور ك ب اغوش مادر احتياج داره براى خواب و ارامش بغلى نم ...

موقع خواب پایین بزاری بیدار میشه یبار ۱ ساعت بغلم بود‌. منم خسته شده بودم ترجیح دادم بخوابه تا بخواد دوباره گریه کنه

خدایا شکرت
سلام دوستان من از شدت حالت تهوع و بی اشتهایی سه کیلو وزن کم کردم برای جنین خطرناک نیست که اصلا چیزی ...

سلام گلم منم همین مشکل رو دارم همش بالا میارم سه چهار روزی یک بار سرم با ویتامین ب میزنم

سلام گلم منم همین مشکل رو دارم همش بالا میارم سه چهار روزی یک بار سرم با ویتامین ب میزنم

سرم خطرناک نیست ? امشب از بوی برنج دم کرده تا سر حد مرگ بالا آوردم هیچییی نمیتونم بخورم گاهی یه سیب زمینی پخته با نمک و آب پرتقال

خانمها من یک بار پانکچر ناموفق داشتم.داروهای ایرانی سینال اف استفاده کردم.مشکل نازاییم کیست شکلاتی تخمدان و اندومتریوز دارم.15تا تخمک کشیدن 10تاش بالغ بود.ولی یه جنین هم نشد.کسی همچین تجربه ای داره؟گفتن بی کیفیت بوده تخمکها

آره منم تا ١٤هفته اينجور بودم تغيير وضعيت دادم الان و هرچى بخورم تو گلوم گيره انگار و ديگه جرات خورد ...

الهی عزیزم اصلن خیلی دوران جالبی هستش هر روز یه جوری قربونت عظمت خدا برم

من از اول رویان بودم هر دو پانکچر  درد دارم اما سقط نمیشه فقط کمی خونریزی😞

😔 ناراحت شدم زینب جان ،انشالله هم‌ درد روحت هم درد جسمت به زودی تموم‌ میشه و زودی به خواستت میرسی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم،آبریزش بینی وگلودردروتحمل میکنم،فقط ازسرفه وعطسه میترسم که واسه نینی ضرر نداشته باشه

نترس عزیزم بعضی ها حال تهوع دارن تو این دوران بالا میارن چقد فشار میاد به آدم  با این چیزا هیچی نمیشه ،سرفه هم میکنی زیر شکمتو با دستت نگه دار ولی شرایط خودت بهتر میدونی خیلی فشار میاد بهت برو دکتر تا بدتر نشی خدانکرده 

خانمها من یک بار پانکچر ناموفق داشتم.داروهای ایرانی سینال اف استفاده کردم.مشکل نازاییم کیست شکلاتی ت ...

من جنین برام‌تشکیل نشده فولیکولام پوچ میشن عزیزم 

البته برای من تعداد فولیکول هم کمه برای تو زیاد بوده ،من ذخیره ام پایینه 

شاید تقویت‌کنی بهتر بشه ، قبل پانکچر تقویتی خورده بودی ؟یه بار پانکچر شدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش