2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
خیلی حالم بده شوک شدم میگم ذخیره روز خاصی باید انجام بدیم؟با سونو مشخص ؟مبخوام برم مام که دیگه تکرار ...

ذخیره رو روز دوم یا سوم پریود میدن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره تو نت زدم میگه اشتها رو بالا میبره😬 من خودم همین جوریش شکموئم😬

سلام دوست‌گلم خوبی ؟ 

توی تبریز متخصص غدد میشناسی ؟ خوب باشه ؟ 

به من گفتن باید مشاوره غدد بری مرکز خودش‌داشت ولی برای ۳۰ شهریور وقت داد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من سرما خوردم عطسه وسرفه زیاددارم نگرانم،به غیرازقرقره آب نمک ودیفن هیدرامین دیگه چیکارکنم خو ...

عزیزم نگران نباش استرس از خودت دور کن منم گلو درد زیاد داشتم به پیشنهاد بچها قرقره دیفن هیدرامین زود به زود میکردم قورت نده اصلن ،نمک چون حساسیت دارم اصلن انجام ندادم 

آب ولرم و یه چند قطره لیمو ترش طبیعی معجزه میکنه یعنی هر 5 دقیقه من اب جوش دستم بود میخوردم که زود به زود بری دستشویی میکروب ها دفع بشه و گلوت خشک نمیمونه 

برای پیشگیری هم استامینوفن 300 بود فکر کنم ساده هر 12 خوردم که خدانکرده تب نکنم انشالله زود زود خوب میشی خیلی اذیت میشی دکتر برو جانم 

https://www.instagram.com/tv/Ch4mYQ9K4TG/?igshid=NDRkN2NkYzU= بچه ها اين انيميشنه خيلى باحاله درمو ...

وای خیلی باحال بود 😍😍😂😂مخصوصا اونجا معده میگه گشنمه خود منه 😅😅😂😂هر چی میخورم باز معدم ضعف میکنه خسته شدم از بس خوردم هیچوقت فکر نمیکردم از خوردن خسته بشم 😑

وای خیلی باحال بود 😍😍😂😂مخصوصا اونجا معده میگه گشنمه خود منه 😅😅😂😂هر چی میخورم باز معدم ضعف می ...

آره منم تا ١٤هفته اينجور بودم تغيير وضعيت دادم الان و هرچى بخورم تو گلوم گيره انگار و ديگه جرات خوردن ندارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم نگران نباش استرس از خودت دور کن منم گلو درد زیاد داشتم به پیشنهاد بچها قرقره دیفن هیدرامین زود ...

ممنون عزیزم،آبریزش بینی وگلودردروتحمل میکنم،فقط ازسرفه وعطسه میترسم که واسه نینی ضرر نداشته باشه

ممنون عزیزم،آبریزش بینی وگلودردروتحمل میکنم،فقط ازسرفه وعطسه میترسم که واسه نینی ضرر نداشته باشه

منم ازدیشب دلتون نخواد انار خوردم دارم از سرفه میمیرم از دیشب اب نمکم نمیتونم قرقره کنم حالم بدمیشه