2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

سلام

دوستان اکسی اطلاه داره که کراتینین بالا دلیلش می تونه بخاطر مصرف داروها یا مکمل هامون باشه یا نه؟ ؟

من هیچوقت مشکل کراتینین نداشتم ، اینبار بالاتر از حد نرمال بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦 به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت سبز شدن دامن رادیس جان.   @رادیس۱۲ &nbs ...

یه دنیا ممنونم سحر جان .امیدوارم خدا دختر نازت رو برات حفط کنه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@kosaar77     سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم دوران بارداری رو به ...

سلام مهربون خیلی ممنونم ازت ،الهی آمین 🥺🥺وقتی پیامتو دیدم گریم در آمده فکر نمیکردم به یادم باشه کسی ،،از خدا میخواهم معجزشو بهت نشون بده بزودی انشالله،، فردا فنچ هات میاری خونت و 14 روز بعد خوشحالی نصیبت میشه،امشب اگه میتونی نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون معجزه میکنه بهش ایمان دارم 

ممنون مهربونم خیلی لطف کردی ان شاالله خدا محافظ شما و دردونه ات باشه ❤

هانی جون در مورد بازپرداخت تامین اجتماعی بعد از عمل پانکچر و یا انتقالتون یه برگه هست که با عنوان فرم تاییدیه پرونده نازایی مادران زیر ۴۵ سال رو از کارگزاریهای تامین میگیرین و میبرین مرکزتون دکترتون تکمیل میکنه و به همراه پرونده عمل/انتقالتون میبرین تامین اجتماعی توی خیابون کارگر انجا مدارک رو تحویلشون میدین و برگه رو مهر و امضا میکنن و دوباره شما رو با مدارک ارجاع میدن به کارگزاری .هر کارگزاری که نزدیکتون بود برین و برگه و مدارک رو تحویل بدین انها هم مجدد چک میکنن و ثبت میشه و یه برگه میدن و میگن سه ماهه دیگه مبلغتون واریز میشه  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت. اشکال نداره یکم رعایت کنی شکمت تخت میشه الان دیگه هوا داره خوب میشه پیاده روی عالیه توی خون ...

یه دنیا ممنون سارا جون آره امروز کلی پیاده روی داشتم کمرم گرفته 

سارا من مرغ و چطو مزه دار کنم که طبعش گرم بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام مهربون خیلی ممنونم ازت ،الهی آمین 🥺🥺وقتی پیامتو دیدم گریم در آمده فکر نمیکردم به یادم باشه کس ...

ای جانم عزیز دلمم 😍😍😍 اینجا همه بصورت کلی به یاد هم هستیم .اصلا اینجوری فکر نکن❤❤ ان شاالله خدا تو دلیت رو برات حفط کنه .مرسی از دعات عزیزم 😍 مرسی که گفتین .نمازش رو بلد نیستم ولی تو گوگل سرچ میکنم و میخونم  ❤❤

خوب پس 🤣🤣از دست تو عروس بلد نیس برقصه میگه زمین کجه 😅

😁😁😁 امروز باز سرمو انداخته بودم پایین دنبال دنده می‌گشتم پام هم روز پدال گاز بود مربی دیگه میخواست رسماً بزنه از ماشین بندازه بیرون موهاشو آخرش سفید میکنم من منم زبون میریختم که دلش نیاد این کارو بکنه من راننده میشم آخرش من میتونم (به همین خیال باشم)😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انتقال دادی؟؟؟ چنتا جنین داری؟

خوشگل مامان ما چطوره دیگه کم مونده ای جونم 😍😍😍ن عزیزم فعلا درگیر آموزش رانندگی همسرم مجبور کرده منم که خنگ بازی در میارم آخرش راهنمایی رانندگی میاد از همسرم دلجویی می‌کنه😅😅 انشاالله بعد آموزش میرم هیسترو بعد انتقال دعام کن مامان جون پر انرژی

یه دنیا ممنونم سحر جان .امیدوارم خدا دختر نازت رو برات حفط کنه 😍😍

ای جونم وای رادیس یه دنیا خوشحال شدم خوشگلم دعام کن آموزش رانندگی منم زودی تموم بشه دلم برا کنجدام رفت 😍😍😍

دوستان من کرونا گرفتم‌ به احتمال قوی چون صدامم تغییر کرده خروسک گرفتم قوقولی قوقو  دمای بدنم بالا رفته 

دعاها و قرآن رو میخونم ولی لایک نکردم چشمام خسته س نتونستم صفحاتو پیگیر باشم 

الهی که اقدامی و باردار همتون در پناه خدا باشید

امشب هم دعای مقاتل رو‌به نیت بارداری رادیس جان میخونم 

سلام سلام خوبین خوشگلای من اومدم بگم من بعد ۵بار انتقال این سری مثبت شدم اونم سه قلو امیدت ونو از دس ...

چه هیجان انگیییییز چشام قلبی شدم جونم😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩عزیزم بارداری سالمی داشته باشی 😘😘😘😘🙏برا همه ماها هم دعا کن