2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
دوستان من کرونا گرفتم‌ به احتمال قوی چون صدامم تغییر کرده خروسک گرفتم قوقولی قوقو   دمای بدنم ...

عزیزم انشاالله که خوب بشی عزیزم قبل کرونا هم با تغییر فصل سرماخوردگی می‌گرفتیم انشاالله که سرماخوردگی جزئی هست و رفع میشه 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان وقتتون بخیر  منو راهنمایی میکنید  حال روحیم خیلی بد  خیلی پرخاشگر شدم ...

عزیزم، اینها همش به خاطر تغییرات هورمونیه که حساس شدی و با کوچیکترین مسایل توی زندگیت اعصابت بهم میریزه.  یه کاغذ بردار و توش بنویس از چی عصبی هستی و چرا. بعدش نوشته ات رو بخون و سعی کن کمکش کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانی جون در مورد بازپرداخت تامین اجتماعی بعد از عمل پانکچر و یا انتقالتون یه برگه هست که با عنوان فر ...

ممنون از راهنماییت دوست عزیزم شات گرفتم از پیامت ان شاالله بعد از پانکچرم حتما پیگیری میکنم دعای خیرما بدرقه راهته عزیزم از خدا میخوام ب آرزوت برسی و  دو هفته دیگه اشک شوق بریزی 💜😙

مرسی عزیزم میشه اسم کامل این دکترهایی که گفتی رو بهم بگی ممنون میشم عزیزم 

دکتر اولیا پناه مطب بزرگمهر و مرکز ناباروری هست

دکتر شهناز فشارکی که مرکز و میلاد هست

دکتر تهرانی من میلاد میدونم هست

سلام به همه خدا قوت

دوستانی که این دوره انتقال داشتند اوضاع و احوالات شما چطوری هست

میدونم علایم به دلیل دارو عست ولی دوره ها قبل من یک حس هاییی داشتم از درد کمر و…این بار هیچی هیچی البته خودمم ریلکس ار هستم و تمامی کارهامو از روز اول انجام دادم به تمیز کاری خونه 

غذا از روز دوم خودم آماده کردم….اینقدر ریلکس که یادم میره انتقال دادم 

😁😁😁 امروز باز سرمو انداخته بودم پایین دنبال دنده می‌گشتم پام هم روز پدال گاز بود مربی دیگه میخواس ...

نترس بابا بالاخرا راننده میشی واقعا برا هر زنی نیازه فردا باید بچه ها رو ببری مهد اینور و اونور با شوهرت هم اگه میتونی برو تمرین من ماشین خاموش تو پارکینگ و بر میداشتم تمرین دنده عوض کردن میکردم 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نترس بابا بالاخرا راننده میشی واقعا برا هر زنی نیازه فردا باید بچه ها رو ببری مهد اینور و اونور با ش ...

ماشین نداریم که دارم از رو کتاب تمرین میکنم فقط مونده ماکتشو بسازم 😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نترس بابا بالاخرا راننده میشی واقعا برا هر زنی نیازه فردا باید بچه ها رو ببری مهد اینور و اونور با ش ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله که اینطوری بشه دلم رفت برا دور دور با نی نی هام

سلام به همه خدا قوت دوستانی که این دوره انتقال داشتند اوضاع و احوالات شما چطوری هست میدونم علایم ب ...

جووون بابا منم ایندفعه می‌خوام اینجوری کنم اینجوری روزها هم میگذره

سلام به همه خدا قوت دوستانی که این دوره انتقال داشتند اوضاع و احوالات شما چطوری هست میدونم علایم ب ...

اما زیاد خم و راست نشو

سلام عزیز دلم، بخاطر استرسیه که این مدت داشتی، شاید به ظاهر آروم بودی اما روی ضمیر ناخودآگاه اثر گذا ...

سلام هانیه جون نینیمون خوبه میگم من برم مام مثلا بگم ابن سینا تخمک کشی کردم باید مدارک ببرم  از ابن سینا یا لازم نیست

سلام و ظهر همه دوستای عزیز بخیر یک دنیا ممنونم از اینکه من رو مورد توجه و لطفتون قرار میدین و تو دعا ...

ان شاالله به سلامتی دردونه هاتو بیاری خونه و ۱۴ روز بعد خوش خبر  بیای عزیزم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱