2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبی آره کفشم مناسب نیست  الان هم اومده بودم خرید تیکه تیکه نشستم و خرید کردم چون کمر ...

خوب پس 🤣🤣از دست تو عروس بلد نیس برقصه میگه زمین کجه 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان تو رو خدا سوالمو جواب بدید. شما قرص استرادیول و هپارین یا انوکسا رو هفته چند قطع کردید؟م ...

سلام عزیزم به دکترت اعتماد کن، در هر صورت تجربه و دانش دکترت قطعاااا خیلی بیشتر از ماهاست. ان شاالله لکن بینی هم قطع میشه نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها راستى راديس امروز انتقال داشت ان شاالله كه اينبار ديگه جوجه هاش بلهاش ميان خونه و تا نه ماه ...

منم موافقم شب بخونیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

🌬️🕦🕦🕦🕦🕦🕦

به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت سبز شدن دامن رادیس جان.  @رادیس۱۲        که ان شاالله انتقال فرداش خیلیییی عالی و راحت پیش بره و به بارداری سلامت و راحت ختم بشه و سلامت هم زایمان کنه 😍🤲🌹

بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که این دعا رو خوندم فورا گره از کارم باز شده. باید رو به قبله و بدون تکلم با دیگران و متصل ۱۰۰ بار این دعا خونده بشه که من هر بار برای مشکل خاصی که داشتم اینطوری خوندم. طریقه بعدیش اینطوریه که ۱۰ نفر باهم ۱۰ بار این دعا رو بخونن که میشه جمعا ۱۰۰ مرتبه.

حالا بیایید امشب ساعت ۲۳:۳۰ شب ۱۰ نفری این دعا رو ۱۰ مرتبه بخونیم به نیت حوائجی که دارید و همینطور به نیت رادیس جان که ان شاالله انتقالش به سلامت پیش بره و ختم به بارداری سالم و راحتی بشه و بشن چشم و چراغ دل و خونشون 🤲🌹.

امشب ساعت ۲۳:۰۰ الی ۲۴:۰۰ شب ۱۰ مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان 

امگا رو ميدونم هفته اي دوبار يا سه باره هر روز زياده بابت نشاسته هم من خودم از روز انتقال تا ٥ ...

آهان ممنون پس امگا هفته ای ۲تامیخورم 

من تیروئید کم کار دارم پس نشاسته هم نمیخورم 

ممنون بابت پاسخگویی تون

@alaae    

@haniiijoooon    

@yaemamhossein    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

دوستان کدوم دکتر لقاح رو انجام میدن و جنین تشکیل میشه  ؟ دکتر آزمایشگاه یا متخصص اورولوژ  یا زنان ؟ بنظرتون تو ابن سینا کدوم دکتر زنان خوبه 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .