2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
وای خندم گرفت 🤣 ولی خوب خداییش ما خودمون و میبینیم رو مردا هم خیلی فشار هست الان شوهره خودم تا بارد ...

دورت بگردم انشاالله مشکل شما هم حل بشه و همه چی وفق مراد باشه 

بادیگارد میگیدا من خندم میگیره 

خیر ببینید کمی روحیه گرفتم 

الهی که لبتون همیشه خندان باشه و دلتون شاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من 70 درصد داد تامین اجتماعی ولی دیگه تکمیلی نداد یعنی باید تعهد بدی از یک جا بگیری فقط من چون ...

خب خداروشكر ك دادن

ما تكميلى نداريم

حالا ببينم چيكار ميشه كرد فعلا ك پروندم ناقصه 

صورتحساب پانكچر رو بهم كپى شو دادن بيمه گفت قبول نميكنه بايد اصلش باشه

حالا شنبه بايد برم ببينم چطور ميشه اصلشو گرفت ازشون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چن سالته؟

٣٧

چطور؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همسر منم خيلى مضطرب هست اما شكرخدا بروز نميده ك من اذيت نشم والا يكى مثل من همينم ب زور گيرم اومد خ ...

هر چه زودتر اقدام کن بعد این که تک و تنها نباشه 

ظلم مکنید در حق فرزندانتون به خدا گناه دارن 

انشالله که بعد این دختر گلمون طبیعی باردار میشی 🤲🤲

خب خداروشكر ك دادن ما تكميلى نداريم حالا ببينم چيكار ميشه كرد فعلا ك پروندم ناقصه  صورتحساب ...

همون کپی رو بگو مهر بزنه برات عزيزم 

هر چی که المثنی باشه بیمه قبول نمیکنه چون میگه احتمال داره از تکمیلی گرفته باشید و بلعکس

هر چه زودتر اقدام کن بعد این که تک و تنها نباشه  ظلم مکنید در حق فرزندانتون به خدا گناه دارن&n ...

نميدونم والا نسرين جون

شرايطم ى خرده متفاوته شايد اصلا نشه دومى رو بيارم

تا ببينيم خدا چطور رقم ميزنه🤲🏻

همون کپی رو بگو مهر بزنه برات عزيزم  هر چی که المثنی باشه بیمه قبول نمیکنه چون میگه احتمال دار ...

كپى رو مهر هم زدن گفت نه كپى باشه نه كپى رنگى نه برابر اصل

بايد فقط اصلش باشه وگرنه بيمه برگشت ميده

پیش کدوم دکتر انجام دادین؟ 

عزيزم من شيراز انجام ندادم

شيراز زندگى نميكنم از خانوادم دورم

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز هفدهم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩