2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست
ایکدفعه کلی دارو دارم.حالم داغون شده همش مایعات میخورم روزی ۵تا استرادیول خارجی.قبلا یکی بود. پولش ...

مگه بیمه تامین اجتماعی نداری خدا کمکتون کنه واقعا پول داروها کمر شکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 من دیروز نوربین گرفته بودم رفتم اورزانس بیمارستان بزنن گفتن بدون نسخه تزریق نمیکنیم گفتم چون یخ ...

دمت گرم بابا😂زدي بودي تا حالا؟

عاره خيلي اذيت ميكنن منو سر پروژسترونام كه گاهي ميرفتم روزاي ازمايش و امپول ب ١٢ دوبار فرستاد براي نسخه😒

منم شانسم دوبارش تايم كاري اي وي اف بود ميرفتم به همون دختر جونه ميگفتم نسخه بده😬

ايجااااانم ان شالله بسلامتي باااشه تا به اخررررش😍😍😍

نه من فقط امپول پروژسترون داشتم و انوكسااا چهاررووزه بود چهارشنبه انتقال داشتم از شنبه شروع كردم زدن، شياف نداشتم شياف براي بعد انتقال بود روزي يكي ،البته من امپول دوتااا تو يه سرنگ داشتم

بعد مثبت شدن كه دكتر تبديلش كردبه شياف،هر امپول و معادل يك شياف در نظر گرفت كه شد سه تا شيااااف

اگه شمااا يه امپول يه شياف داري درواقع همون دوتا امپول من تو يسرنگه

منم اينتراليپيد و چسب جنين صبحش زدن

مگه بیمه تامین اجتماعی نداری خدا کمکتون کنه واقعا پول داروها کمر شکنه

آزاد میگه حساب کنید بعدا بهتون میدیم.حدود۷۰ تومن شده تا ماه قبل آخرش بهمون۱۲ تومن دادن.

خدا کریم میرسه ان شاءالله 

فقط ازش میخوام ایندفعه روسفیدبشم دیگه همه از انتقال ایندفعه خبردار.

مادرشوهر ومامان ودوست و....

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آزاد میگه حساب کنید بعدا بهتون میدیم.حدود۷۰ تومن شده تا ماه قبل آخرش بهمون۱۲ تومن دادن. خدا کریم می ...

انشاالله به حق این ماه اینسری دست پر میایی عزیزدلم من دلم روشنه برات که مثل امضات نی نیت تو اذر تو دلته😍🥰

ممنون عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه  این روزا فقط حسرت ام با هر لخته کلی گریه میکنم براش😔

مرسی گلم.الهی بمیرم میدونم چقدر برات سخته ولی قوی باش عزیزم انشاالله خدا جواب این سختیا و صبوریاتو بده🤲🌹

انشاالله به حق این ماه اینسری دست پر میایی عزیزدلم من دلم روشنه برات که مثل امضات نی نیت تو اذر تو د ...

قربونت لیلا مهربونم.ان شاءالله عزیزم براتون خوش خبرباشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی گلم.الهی بمیرم میدونم چقدر برات سخته ولی قوی باش عزیزم انشاالله خدا جواب این سختیا و صبوریاتو ب ...

😔😔ممنون عزیزم ان شالله ب خدا گفتم دردشو تنها کشیدم ازت تسکین میخوام 

قربونت لیلا مهربونم.ان شاءالله عزیزم براتوندخوش خبرباشم.

انشاالله باتوکل به خدا برو جلو ،من شنیدم ۱۳صفر هرنیتی که داری براش یچیز بخر مثلا برای بچه دارشدن جوراب یا لباس بچه بخر اینجوریه که روز۱۳صفر نیت میکنی بسم الله میگی میری بیرون واسه نی نیت یچیز میخری میزاریش کنار تاسال بعدش انشاالله حاجت روا میشی خیلیا حاجت گرفتن امتحان کن ❤️