2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست

سلام دوستان عزیزم من الان اومدم تهران ..فردا قرار ویزیت بشم قربونتون برم بازم التماس دعا دارم برامون دعا کنید همه چیز فردا خوب باشه و دکتر بهترین تصمیم رو برامون بگیره منم بقیه دوران بارداریم رو با خیال راحت و سلامتی بگذرونم ..نسرین جان خیلی خوشحال شدم برات خدارو شکر ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم خوبیم شکر بخوبیت گل پسری هم کولیکش روز به روز داره بهتر میشه خوابشم بهتر شده خداروشکر&n ...

خداروشکر ❤

ممنونم از دعای خیرت عزیزم لطف داری بهمون😍🌹❤

سلام گلم بله شکر خدا آزمایشم خوب بود 

خداروًهزارمرتبه شكر نسرين جان

ان شالله من بعد بارداري اروم و بي دغدغه اي تا به اخرش داشته باشي و گل پسراتو صحيح و سلامت و بموقع بغل بگيري❤️❤️❤️

خداروشکر ❤ ممنونم از دعای خیرت عزیزم لطف داری بهمون😍🌹❤

اي جااااااااانم 

بسلامتي باشه ان شالله

ان شالله روزاي اخرو بسلامت طي كنين و گل پسري رو صحيح و سلامت بغل بگيري😍

براي ماهم خيلي دعاااااااا كن🙏🥰

سلام دوستان عزیزم من الان اومدم تهران ..فردا قرار ویزیت بشم قربونتون برم بازم التماس دعا دارم برامون ...

سلام رقیه باجی.خوش گلدی سیز بالام جان.

ان شاءالله به سلامتی باشه عزیزم خبر خوش بدی باجی جان.

منم پنج شنبه میرم انتقال ان شاءالله به حق حضرت رقیه ایندفعه مثبت بشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عه من فکر کردم امپول هم داشتی حالا ب دکترم بگم ببینم پرولوتون مینویسه یا نه 

عاره بپرس نظرشوووو، البته نسبت به شناختي كه داري ازشون بعضيااا حرف تو دهنشون بذاري همونو ميكن انجام بده ميخاي اصلا اسم امپول رو نيار بكو دارو و يا چيزي لازم نيست اضافه كنم؟؟؟ تا هفته ٠٠٠ كه مجدد قراره بيام پيشتون؟

سلام زینب جان مرسی فداتشم ماام خوبیم خداروشکر چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما 🥺🤲❤️

قربونت بشم.لایق هستی مادر شدی دیگه دعات مستجاب   

سلام زینب جان مرسی فداتشم ماام خوبیم خداروشکر ،خودت خوبی؟چه خبرا؟چشم عزیزم اگه لایق باشم حتما 🥺🤲❤️

ایکدفعه کلی دارو دارم.حالم داغون شده همش مایعات میخورم روزی ۵تا استرادیول خارجی.قبلا یکی بود.

پولش چقدر زیادشد

دو روز پیش ۴تا اچ سی جی وقتا استرادیول و۳۰تا پروژستون خریدم ۳ونیم شد

گفتم بقیه استرادیولا بعدا میام بخرم