2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
نه عزیزم ان شاالله ک لک لانه گزینیه  استراحت کن در حد سرویس رفتن سعی کن پاشی  اب زیاد بخ ...

ممنونم عزیزم ان شااللہ ک ھمینطور باشہ خیلی نگرانم 😔

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 
ای جانمممم ان شاالله ک میری و با نی نی ها برمیگردی و میچسبن بهت و مامانشونو تنها نمیذارن😍😍 اینبا ...

قربونت برم کاری نکردم کاری است که هممون میکنیم شما و بقیه دوستان .مرسی ان شاالله واقعا هم دفعه اخر چون جنین ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما قبل آزمایش علایم بارداری داشتین؟لک لانه گزینی؟من هیچ علایمی ندارم

ببین انتقال هییییچ علائمی نداره تا ی هفته بعد از مثبت شدن کم کم شروع میشه

اونم نه برای همه

یکی مثه من ن لک داشتم ن تهوع و بقیه مسائل

هرچیز کوچیکی هم اونروزا بود عوارض داروها بود

من حتی درد شدییید پریودی هم داشتم ک چندبار رفتم دستشویی گفتم الان با حجم زیادی خون مواجه میشم 

بهش فکر نکن ان شاالله مثبتی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

و ی چیز دیگه 

منم روز هفتم و روز یازدهم شدیییدا ناامید بودم و گریه میکردم و حتی با همسرم دعوامم شد

این ناامیدی و امیدواری های گاه و بی گاه هم طبیعیه😍

توکل کن بخدا ان شاالله ک مادر شدنت امضا شده💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
روز۱۶، سه تا انتقال دادم

من هیچ علائمی ندارم،سری قبل درد داشتم

و یک بار درد سیینه که منفی شد

خودم طبیعی باردار شدم علایم درد و سینه هر دو داشتم

شما ۲ روز  از من جلوتر هستین و امیدوارم جواب مثبت بگیرین

فاصلشون زياده ادم باز ري استارت ميشه هر ده روزه😅رفتي دكتر چه خبر؟

😂😂 من دیروز نوربین گرفته بودم رفتم اورزانس بیمارستان بزنن گفتن بدون نسخه تزریق نمیکنیم گفتم چون یخچالی خراب میشه حالم نداشتم درمانگاه پیدا کنم برم بزنه برام با یه وضع وجیعی توی دستشویی بیمارستان زدم .سرسوزن شل شده بود موادش از دور برش میریخت بیرون 😂😂 ولی زدم رفت ..من دیروز رفتم دکتر ویزیت کرد و روز چهارشنبه ۱۸ سیکلم میشه برام تعیین کرد برای انتقال جنینم سخ روزه است و قرار شد صبحش اینترالیپید تزریق کنم .شما قبل لنتقال چندتا شیاف داشتین به من شیاف داده روزی یکی درکنار امپول ولی توی دستور کتبی ماما یادش رفته بنویسه همون یکدونه است به نظرت.نسخه رو هم داروخانه گرفته زنگم میزنم برنمیدارن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم عزیزم،ایشالا برای شما هم یه بارداری سالم پیش بیاد لذتشو ببری 🤲❤️❤️🤲

مرسی عزیزم😍

عزیزم همیشه در حق اکثریت دعا کردی و قرآن خوندی انشاءالله که دامنت سبز بشه

مرسی عزیزم 

لطف و محبت دارین کاری نمیکنم .شما هم لطف میکنی برای هممون میخونی .دست شما هم درد نکنه برگرده به دوقلوهای قشنگت و خودت 😍😍

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز پانزده چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

به سلامتی عزیزم خودتو تقویت کن آب قلم بخور اینا رو من قبلا برای یکی از بچه ها نوشته بودم، برای تو ...

سوفی جان به نطرتون غذاهارو فردا یه کوچلو موادش رو اماده کنم مثل مایع ماکارونی یا لوبیا پلو بعد بزارم فریز و موقعی که خواستم غذا درست کنم دربیارم میشه ؟یا باید حتما تازه باشه ؟

ممنون عزیزم، نه اصلا بی بی نمیزنم تا هفته دیگه ک برم آزمایش، یعنی این روزا حال خودمو نمیفهمم یه روز ...

حالت طبیعیه

ولی سعی کن اروم باشی

خودتو مشغول کن

و سعی کن اخبار اینترنت رو اصلااااا پیگیری نکنی

من نقاشی رنگ امیزی میکردم خیلی ارومم میکرد یهو میذیدم ۲_۳ساعت دارم رنگ میکنم

پادکست با موضوعاتی که دوست داری گوش کن

فیلم ببین

الان نصفش براتون رفته نصف دیگشم سریع میگذره

امیدوارم خوش خبر باشی

سلام دوستان وقتتون بخیر به کمکتون احتیاج دارم لطفاً راهنماییم کنین خیلی نگرانم روز ۱۲ انتقال جنین هس ...

سلام من روز نهم دل درد گرفتم و کمردرد از صبح تا ساعت 3 نشسته بودم اداره خونه که رفتم یه لک قهوه ای دیدم تا دو روز بود ولی کمرنگ تر و کمتر که حتی روی لباس زیرم هم نمیومد ولی من دیگه اداره نرفتم استراحت کامل بودم فقط برای دستشویی بلند شدم نمازم رو هم خوابیده خوندم که دیگه قطع شد و روز 12 آزمایش دادم شد 271 و پس فردا باز باید تکرار کنم

چ سخته ادم به هر دری بزنه ولی باردار نشه و یا ب سختی و عذاب و کلی دارو و ازمایش و ...باردار بشه 😢😢 منم یکسال ازدواج کردم تازه میخام اقدام کنم اما تحمل این همه عذاب ندارم ک منم یوقت مجبور باشم کلی دوندگی کنم ،دلم میخاد بی دردسر و زود باردار شم😄

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆