2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
ثانویه نمیدونم چیه  یه پسر دارم شوهرم خیلی ضعیفه میخوام برا دومی میکرو کنم اولی و طبیعی شدم&nbs ...

ثانویه یعنی بارداری طبیعی داشتی بعدش دچار مشکل شدی به سلامتی انشاللله نتیجه بگیری کجا میخوای بری

ثانویه یعنی بارداری طبیعی داشتی بعدش دچار مشکل شدی به سلامتی انشاللله نتیجه بگیری کجا میخوای بری

من احتمالا ابن سینا برم اونجا آزمایش داده . جایی باید برم که جنین شناسش خوب باشه چون بما گفتن فقط چند تا اسپرم مناسب تو آزمایشش داره . خوبه بنظرتون این سینا یا جای دیگه برم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من احتمالا ابن سینا برم اونجا آزمایش داده . جایی باید برم که جنین شناسش خوب باشه چون بما گفتن فقط چن ...

عزمزمه اگه واقعا از من نظر میخوای من خودم ابن سینا رفتم البته اینم بگم خییییلیا اونجا نتیجه گرفتن خداییی جنین شناسشم خوبه ولی واقعا خییییلی جدیدا بی نظم شدن من اصلاً دکترش راضی نبودم هیچ کار خاصی بعد از منفی شدنم نمی‌کرد روشششو عوض نمیکرد همون قبلی یه لیست از قبل آماده شده دارن برایه همه خیلی از داروها رو خودم سر خود گرفتم خوردم ولی میگم شاید شانس منم بود الان پول دستم بیاد میرم مام شما باز تحقیقات بکن برو یه سری بزن ببین بقیه هم راضی چون همه جا یه سری راضی هستن یه سری نه من سه بار تخمک کشی سه بار انتقال یه بار مثبت شدم سقط شد

ممنونم عزیز دلم الهی آمین 

سلام عزیزدلم حالت چطوره؟ خوبی؟

چیکارا میکنی؟ تو چه مرحله از درمانی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من انشاله ۳۸ هفته و ۴ روز سزارین میشم. دکترمم نامه کمیسیون رو نوشت که سزارین اجباری میشم که بیمه تع ...

آره عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی وبا گل پسریت سالم میاید خونه 

من‌ ۳۷ هفته و۱ روز زایمان کردم خداروشکر هیچ مشکلی نبود فرداش اومدیم خونه با نی نی 

الهی که قسمتِ همگی بشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم نی نی خوبه خداروشکر فعلا خیلی کوچولوعه اخر هفته ۱۵ هستم  سونو ان تی جنسیت احتمالی ...

ای جون دلم الهی که این روزات به خیر وخوشی وسلامتی بگذره😍😍😍 فرزی جون تا میتونی لذت ببر از این روزات لحظه لحظه اشو ثبت کن تو ذهنت به چشم بهم زدن میگذره وخیلی خیلی زود دلتنگ این روزات میشی 

انشاءالله صحیح وسلامت گل پسریتو بغل کنی عزیزدلم

[QUOTE=250477002]سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم ما  الهی بگردم عزیزم چندکیلو بدنیا اومد؟  انش ...

بخوبیت عزیزدلم خداروشکر که همه چی خوب بوده وزنشم خیلی خوب بوده 

سلام عزیز دل خوبی؟؟گل پسری خوبه انشاالله؟ کولیک و خوابش بهتر شد؟؟ من زایمانم ۱۹ امِ اگه خدا بخواد. ...

سلام عزیزدلم خوبیم شکر بخوبیت گل پسری هم کولیکش روز به روز داره بهتر میشه خوابشم بهتر شده خداروشکر 

ای جوووون دلم چیزی دیگه نمونده به اومدن گل پسریت تو بغلت الهی که بسلامتی باشه وصحیح وسلامت باشید هرجفتتون 

دختر منم رفلاکس پنهان داره دکتر گفت مهم نیست  خب خداروشکر روز به روز بهتر میشن ۶ ماهشون بشه خو ...

آره دکتر پسر منم گفت چون وزن میگیره دارو بهش نمیدم

بسلامتی عزیزم اصفهان خوش بگذره😍 این شماره دکتر نقشینه. توی نت شماره جدیدش نیست. ممکنه لازمت بشه. ا ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی ایت زنگ زدم با روشن وقت بگیرم گفت تا مهر پریم دیگه با شایگان فر وقت گرفتم 

اخلاقش خوب بود ؟گذاشت تو فیلم بگیری یا همراه بیاد تو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزدلم حالت چطوره؟ خوبی؟ چیکارا میکنی؟ تو چه مرحله از درمانی؟

سلام دوستم خوبی فدات شم پسر گلمون چه طوره!

من خوبم شکر خدا مرسی از احوالپرسیت گلم. احتمالا تا آخر امسال حتما میرم انتقال

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤