2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
پانکچر کردم چند تا جنین ضعیف توی مرکز ناباوری شهرستان دارم ولی انتقالم به حضور دکتر نمیخوره  م ...

عزیزم اگر پشت فرتیل سی ام رو بخونی بیشترین چیزی که توش هست همون ال آرژنین هست و فکر کنم ویتامین سی 

قبلا هم گفتم بهت، نسبت به قیمتش ال آرژنین رو بگیری بهتره

حتما باید روزی دو تا قرص ۱۰۰۰ ال آرژنین بخوری که اندازه روزی ۳ تا فرتیل سی ام بشه. بیشتر هم مصرف کنی اکی هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبی؟ قربوووونت.ان شاالله با دعای شما❤️❤️ کلا یه دونه جنین تشکیل شد اونم خیلی ضعیف. وضع ...

قربونت ممنون . خدا بخواد بده به این چیزا نیست . انشالله که مثبتی و مامان میشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون ۴سلولی منظورشون بوده  خیره عزیزم انشالله خبر بارداریتو بهمون بدی

ممنونم عزیزم

ولی این برای ماه قبل بود که انتقال دادم متفی شد😂

حالا با این چیزی که گفتی مگه بلاست ۴سلولی میشه؟؟نباید بیشتر تقسیم شده باشه

خداروشکر عزیزدلم مام خوبیم بخوبیت  ای جون دلم شاید بزرگتر شده مدت زمان سیریش بیشتر شده بخاطر ا ...

دختر منم رفلاکس پنهان داره دکتر گفت مهم نیست 

خب خداروشکر روز به روز بهتر میشن ۶ ماهشون بشه خوب میشن.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بین ال آرژنین و فرتیل سی ام کدومش بهتره؟

سلام عزیزم برای ضخامت هر روز ۴تا فرتیل .واسترادیول خارجی از روز اول پری روزی دوتا از روز سوم تاششم روزی ۳تا از ششم تانهم روزی۴تا .از روزسیزدهم تا بعد انتقال روزی ۵تا.

اینا به من باتوجه به سونو از روز ۳ و۶ ونهم وسیزدم بیشتر می‌کرد.ضخامتن تو روزسیزدهم ۸و۵ شده بود.

لوبیا سبز وکلم بروکلی وتخمه هم میخوردم یه مقداری.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام‌ام وز روز دهم‌انتقالم‌بود الان بی بی چک‌زدم باااازم‌منفی شد دیگه امیدی نیست قطعا منفی شدم 

وبه شدت درد پریود دارم فکر کنم امروز قطع کنم دارو‌ها رو همون‌موقع پریود بشم 😢😢😢😢

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر 

اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و تو دلی هام دعا کردم 

دوم اینکه خداروشکر جواب ازمایشم سالم🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏، همین الان از آزمایشگاه تماس گرفتن و بهم اطلاع دادن خدایا شکرت 

از خدا میخوام هیچکس رو با بچش امتحان نکنه چون واقعا سخته 

منی که انقدر محکم بودم و امید داشتم و توکل کرده بودم ولی روز انجام آمینوسنتز واقعا بهم ریخته بودم، کلافه، به شدت عصبی، بار روانی این آزمایش واقعا سنگین بود 

خود آزمایش هیچ دردی نداره ولی انقباضات بعدش و دردا و نشتی کیسه آب خیلی اذیت کنند‌س و اینکه من باید 72 ساعت استراحت مطلق باشم 

همچنان روزانه اندازه یه قاشق غذاخوری نشتی دارم 

دارو میخورم مایعات هم میخورم و استراحت مطلق هستم انشاالله تا فردا که باید برم پیش دکترم 

بازم از تک تک تک شما عزیزان  ممنونم الهی که تمام دوران بارداری تون رو به سلامتی و بدون استرس طی کنید 

سلام‌ام وز روز دهم‌انتقالم‌بود الان بی بی چک‌زدم باااازم‌منفی شد دیگه امیدی نیست قطعا منفی شدم  ...

سلام دوست خوبم تا آزمایش ندادید لطفا دارو رو قطع نکنید و به بی بی چک اکتفا نکنید 

هیوا جان روز ده منفی بود روز 14 آزمایش داد وو مثبت 

اگه بی بی ملاک بود دکتر دیگه تاریخ آزمایش معین نمی‌کرد 

لطفا کمی تامل کنید و بعد تصمیم بگیرید 

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

خدا رو هزاران بار شکر خدا گل پسراتو برات حفظ کنه. خودتم سلامت باشی عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

خدا رو هزار مرتبه شکر. ان شاء الله که ماه‌های باقیمانده رو به خوشی و سلامتی طی کنی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌