2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من مرکزم رویان تهران بود. قبل از انتقال اولم از دکتر خواستم ازمایشات رو بنویسه ک گفت فعلا نیازی ب از ...

ای خدا چقدر سر این اپکا من اذیت شدم. کاش به یه نطر واحد میرسیدن دکترا.

یکی از نگرانی های من همین بود ک از لنفوسیتم خیلی گذشته. ولی با حرف دکتر شما ی مقدار خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باالنوا شروع میکنه .سری اول ۹ نمیدونم چندتا پوچ سری دوم ۱۰ سه تا پوچ ، سری اول ۶ تا جنین شد سری دوم ...

اندومترویز بودی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام خوبی . دیدم که انتقال دادی خیلی خوشحال شدم . انشالله که به حق حضرت زهرا مثبت میشی عزیزم . ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربوووونت.ان شاالله با دعای شما❤️❤️

کلا یه دونه جنین تشکیل شد اونم خیلی ضعیف. وضع آندومترمم مناسب نبود. ولی دیگه توکل ب خدا. ان شاالله خودش ب هممون عنایت کنه. امروز روز ۴ هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae     @zibajoooon     @گلپری2     عزيزان دلمممم، خانم‌ ...

قربوووونت برم سحر عزیزم. چقد شرمنده ام می کنی هر روز منم یاد می کنی😭❤️❤️❤️❤️ کاش میتونستم جبران کنم. الهی خدا خیر کثیر دنیا و اخرت بده بهت و دخترت مایه سربلندیت بشه عزیزم

سلام عزیزم، اوضاع خوبه؟  شما بجز آنوکسا دقیقا چی داشتی قبل از پانکچر و انتقال؟ منظورم آسپرین و ...

ممنون عزیزم همه چی خوبه خداروشکر

خودم از چند ماه(حدود دو ماه و نیم تا سه ماه) قبل از سیکل انتقال، اسپرین + امگا۳+ دی+ ای+ اسید فولیک+ فرتیل سی ام+ پردنیزولون+ هیدروکسی رو شروع کردم. 

وقتی تو سیکل رفتم از روز اول، دکتر زنان آسپرین + فرتیل رو تجویز کرد ک داشتم میخوردم. و دکتر ایمونولوژی پردنیزولون+ هیدروکسی کلروکین رو تجویز کرد ک بهش گفتم حدود دو ماه و نیمه میخورم. ماه اول روزی نصف قرص پرد میخوردم و یک ماه و نیم دوم قبل از انتقال روزی یکی کامل.

به جز اینا از روز اول انتقال، متخصص ایمنی و دکتر زنانم گفتن انوکسا رو شروع کن.

متخصص ایمنی بهم گفت وقتی قلب جنین دیده شد پردنیزولون رو دو تا قرص کامل بکن و تا پایان ماه سوم بارداری ادامه بده و کم کم قطعش کن. 

سیکلم برای اولین بار کوتاه بود و روزی یه امپول پروژسترون و سه تا استرادیول و یه لووکسین داشتم.. کلا اینا داروهام بود.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان ضخامت ۷ روز ۱۴ کم نیست ؟؟

نه عزیزم خوبه. روز انتقالو تعیین کردن؟ ان شاالله تا اون روزم بالاتر میره.

من فک کن روز ۱۵ با ضخامت بین ۵ و ۶/۵ انتقال دادن

بهبه وای کاش همسایه بودیم ای جونم تو بخند فقط مامان خوشگل آره بابا جیشم گرفت هی من کلاج و ول میکنم ب ...

ااااای جاااان دلم😂😂😂 نمیری دختر مردم از خنده

قربوووونت برم سحر عزیزم. چقد شرمنده ام می کنی هر روز منم یاد می کنی😭❤️❤️❤️❤️ کاش میتونستم جبران کنم ...

سلامت باشی گلم، ان شاالله لایق باشم تا زمان تشکیل قلب دردونه ت به نیابت از شما هم میخونم، الهی که ۱۰ روز دیگه با جواب آزمایش مثبت بیای 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بهبه وای کاش همسایه بودیم ای جونم تو بخند فقط مامان خوشگل آره بابا جیشم گرفت هی من کلاج و ول میکنم ب ...

آخ که چی میشد اگه همسایه میشدیم😍😍

دوستان منم ازمایش دادم منفی شد.

متاسفم عزیزم ... 💔💔

ان شاالله خدا خیلییییی زود دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامانی خوشگل خودمونی انشاالله 😍😍😍

قربووونتون برم ک انقد انرژی مثبت میدین. امروز کلاس داشتم مجبور شدم چند ساعت بشینم . از کمر درد دارم میمیرم🥺

دوستان منم ازمایش دادم منفی شد.

همه بدنم ی لحظه یخ کرد🥺😭 خیلی منتظر جواب مثبتت بودم. الهی خدا دلتو آروم کنه نمیدونم اصلا چی بگم😭

سلامت باشی گلم، ان شاالله لایق باشم تا زمان تشکیل قلب دردونه ت به نیابت از شما هم میخونم، الهی که ۱۰ ...

قربوووون مهربووووونیت برم❤️❤️❤️😭. ای خدا ینی ببینم اون روزو😭😭😭

بخدا منم ذکرای هر روزمو قبل نیت خودم به نیت بچه های اینجا میگم بعد خودم. الهی همه مون حاجت روا بشیم