2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دوستان یه ازمایش هست میگن توی ۷ یا ۸ هفتگی جنسیت جنین مشخص میشه شما راجع بهش شنیدین؟ که چطوره ...

من امروز نت خوندم فقط با آزمایش سل فری میشه جنسیت جنین رو هفته هشت تشخیص داد و همین یکی دو هفته ی گذشته یکی از دوستان انجام داد هزینه اش سه میلیون و هشتصد شد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من سقط اولم بدون دارو خودش سقط شد یه هفته کشید البته تا کامل بیفته،ولی سقط دومم با قرص بود که سریع ب ...

مال من دیگه خیلی دارو دیر میشه میترسم الان ده هفته ام از شش هفته رشد نکرده 

من سه بار سقط داشتم. بارداری دوم مشکوک به خارج رحمی بودم، خونریزی و درد داشتم. دکترم گفت فعلا نمیشه ...

واقعاااا خیلی سخته . منم تو دومی اینجوری شدم ولی چون شکر خدا بتام پایین اومد گفتن برو خونه خودش دفع میشه. خیییییییلی درد وحشتناکی کشیدم دو سه ساعت نه میتونستم بشینم نه راه برم نه حتی چهاردست و پا برم نه بخوابم تا تموم نشد دردم اروم نشد.

ان شاالله دیگه اون روزا رو تجربه نکنیم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فعلا هیچی نیس جز وقتی دستمال میکشم خونی میشه  هعیییی چی بگم از حالم عزیزم 😥😥برام دعا کن  ...

خودت رو حسابی تقویت کن شش ماه دیگه انتقال بده..من اون موقع شنیده بودم بعد سقط بدن آمادگی بیشتری برا بارداری پیدا میکنه.همین کلی بهم انگیزه میداد..برات دعا میکنم عزیزم که این مرحله رو بسلامت پشت سر بزاری و به زودی یه بارداری عالی رو تجربه کنی 🤲🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
فعلا هیچی نیس جز وقتی دستمال میکشم خونی میشه  هعیییی چی بگم از حالم عزیزم 😥😥برام دعا کن  ...

عزیزم خدا به دلت صبر بده من آخر این ماه باید فرزندمو در آغوش میگرفتم 😭😭😭😭😭

ببین من بعد یک هفته افتادم به لک با اینکه اوی اون یه هفته کلی دمنوش زعفرون خوردم و پیاده روی و طناب زدم اما هیچی. وقتی افتادم به لک رفتم با همسرم پارک یه عالمه پله با هم میرفتیم بالا پایین و یه فلاکس زعفرون بردم هی وسطش میخوردم کلی خون و لخته اومد رفتم سونو کرد گفت همه چی سرجاشه بهم قرص و شیاف داد چون تاکید داشت کورتاژ نکنم همون شبی که سونوم کرد توی راه درد کمر داشتم اومدم خونه لرز شدید داشتم یعنی مرگ‌ رو با چشمام دیدم یه ساعتی اینجوری بودم یهو یه چیزی افتاد داخل نوار بمیرم من الهی من همون موقعه میمردم جنین بود بعدش به خاطر اینکه بقایا نمونه من قرصای زیر زبونی و شیاف رو استفاده کردم رفتم یه هفته بعدش کامل پاکسازی شده بود رحمم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلاااامتی عزیزمممم، یعنی چشم بهم گذاشتیم زایمان شما رسید 😍😍 یعنی همش میگم کاش همه بارداری ها م ...

قربونت برم هر وقت این حرف و میزنی سحرجان من خندم میگیره😂😂😂😂

میگم الان سحر با خودش میگه خدایا مصلحتت و قربون زی زی داره زایمان میکنه من هنوز اندر خم یک کوچه ام و نصف راه و رفتم😆😆😂😂😂

باور کن چشم بهم بزنی تموم میشه بعدش دلت برای این دوران تنگ میشه ، من که بعد زایمان واقعا دلم تنگه دوران بارداری میشد...

حسابی ازش لذت ببر که دیگه برنمیگرده ها  ، البته حقم داری تا بچه نیومده همش به این فکر میکنی چه شکلیه و وقتی بغلش میکنی چجوریه...

الان من دوس دارم بدونم قیافه نی نی چه شکلیه شبیه پسرم هست یا نه،،همش قیافه پسرم اون لحظه که به دنیا اومد و گفتن ببوسش جلو چشمامِ😍

انشاالله همه بچه ها این لحظات و روزای شیرین و تجربه کنن که حتما هم میکنن...خداروشکر همه دارن به نوبت طعم مادرشدن و میچشن انشاالله به لطف خدا بقیه هم این موهبت نصیبشون میشه🙏🙏🙏🙏

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم خیلی بهم لطف داری ،امیدوارم همینطور که میگی باشه من چون فاصله زایمان هام کمه یکم نگران اونم وگرنه خدا بزرگه و نگهداره هممونه...

انشاالله شمام تا آخر بارداری همینطور سرحال و قبراق به پیش بری و دخمل قشنگت و به سلامت در آغوش بگیری مامان سحر باایمان و باصفا❤😍

سلام بچه ها حالتون خوبه من کمتر میام سایت چون با خونواده شوهرم شدیدا ب مشکل خوردم انگار دیگه از چشم ...

عزیزم هم اینکه هورمونات ریخته بهم عم اینکه لین روزا انتظار حمایت بیشتری از شوهرت داری ادم دل نازک میشه منم خودم خیلی از دست خانواده شوهرم ناراحتم یعنی هر چی ضربه بود تو این روزا از برادر شوهرام خوردیم خیلی بهمون ضربه زدن میرم خونم بدتر اعصابم خورد میشه مادر شوهرم هم ک وضع مارو میبینه و طرفداری ک میکنه از پسراش بالاخره خدای ما هم بزرگه سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم رو بچه هام تاثیر بذاره ولی خوب بازم شوهرمو میبینم اعصابم خرد میشه سپردمشون ب خدا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها حالتون خوبه من کمتر میام سایت چون با خونواده شوهرم شدیدا ب مشکل خوردم انگار دیگه از چشم ...

قربونت برم میفهمم ولی نکن با خودت و دردونه ات این کارو. میدونی اونا ی بار اون حرفو مثلا گفتن تموم شده رفته ولی با هر بار فکر کردن بهش انگار هی داری اون حرفارو از اول ب خودت میگی هی درد حرفه بیشتر میشه هر دفعه. اون حرفشو گفته و رفته اصلا یادشم نیس ولی ما هی با یاداوریش بارها و بارها بیشتر ازونا ب خودمون ضربه میزنیم.به قول بچه ها ب ی وریتم نباشه عزیزم.

به لحظه ای ک دردونه تو بغل میگیری فکر کن که همه این دردا فراموش میشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم خدا به دلت آرامش بده ولی اینا هم به خاطر هورمونه و هم اینکه همش توی خونه هستی لطفا یاد روزای انتظارت بیافت که چقد سختی کشیدی خدای نکرده زبونم لال اتفاقی بیافته اونا رو خوشحال میکنی پس فقط به فکر خودتو میوه وجودت باش. هر لحظه یاد قبل انتقالت باش که آرزوی این روزا رو داشتی. منم اوایل بارداری دقیقا اینجوری شده بودم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جان  زی زی جون ان شاالله نی نی خوش قدم و پر روزی باشه وب سلامتی در اغوش بگیریش  لطفا ل ...

ممنون عزیز دلم لطف داری بهم❤😍

حتما حتما دعاگوت هستم عزیزم اگر خدا قبول کنه🌹🌹🙏🙏