2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم زردچوبه میزدی به خورشت؟؟ رب میرذی؟؟ بعد پیاز چی؟؟

اره هم زردچوبه هم فلفل سیاه هم هم رب اما خونگی اگرم نداشتی گوجه رنده کن

پیاز ک صددرصد چون غذا عطر نداره

ببین اینا ادویه های پایه س ک بودنش ضرر نداره 

ادویه های گرم رو نباید استفاده کنی ک من حتی ی کوچولو چوب دارچینم تو خورشت انداختم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان 💚💚💚 من قراره دوباره بیام تو سیکل انتقال این آخرین فرصت منه برام دعا کنین🙌 منم تو ...

اگه میتونی پیدا کنی بگیر عزیزم البته خیلی از بچه ها با استرادیول ایرانی جواب گرفتن .ان شاالله اینسری مامان بشین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که متاسفانه تجربه خارج رحمی داشتید، ممکنه جواب بدید؟  من دیشب تخمدان سمت راستم چنان در ...

ان شاالله که نیست عزیزم. خونریزی و لک بینی و... هم داری؟

من انقددددددر دردم وحشتناک بود ک نصفه شبی نعره میزدما ینی. فک کن ما طبقه ۴ بودیم اون موقع همسایه طبقه اول صدای گریه ها و دادای منو شنیده بود.  متاسفانه نوع درد یادم نیس چون مال سال ۹۶ اینا بود. 

حتی اگه بگی ازین بابت نگرانی داری باز بررسی نمی کنن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره هم زردچوبه هم فلفل سیاه هم هم رب اما خونگی اگرم نداشتی گوجه رنده کن پیاز ک صددرصد چون غذا عطر ن ...

مرسی از راهنماییت .فردا ببینم چند مدل غذا میتونم درست کنم فریز کنم راحت باشم یه چند روز

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی هم خوب .من یه مدت روغن کنجد گرفتم استفاده کردم بوش حین پخت خیلی اذیتم میکرد دیگه برگشتم به تنظی ...

فداتشم عزیزم

ان شاالله خوش خبر باشی برامون تا بیس روز دیگه

اره منم خودم درست کرده بودم اما تموم شد و از هرجایی جرات ندارم بخرم

مامانم دوهفته دیگع داره میاد باز 

برام گفته میاره🥰🤩

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیز شما بعد از انتقال هم خوردین؟

نه دیگه از انتقال ببعد لازم نیست بخورین

خیلیم عالی ن واس ما حضوری بود و من خجالت می‌کشیدم بخونم استاد رحمانی عصبی میشد میگفت بخون چون آقایون ...

اره حضوری این سختیارم داره. برا تلگرامو خودم ندارم بذار از بچه ها بگیرم میدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله که مامان شدی رفت موقع انتقال چشمات ببند ب صدای اب پرنده ها فک کن قرآن بخون بعده انتقال هم ...

قربونت برم ان شاالله .آره چه فکر خوبی به این چیزا فکر کنم 👌👌👌👌 آرامش پیدا کنم .باشه حتما مرسی از راهنماییت 😍😍خدا دوقلوهات رو حفط کنه😍😍

عزیزم فرتیل سی ام برای یکماه قبل انتقال هست شما پانکچر کردی؟؟  اگر نه اونو بعد از پانکچر بگیری ...

پانکچر کردم چند تا جنین ضعیف توی مرکز ناباوری شهرستان دارم ولی انتقالم به حضور دکتر نمیخوره 

میخوام با همین دکتر توی شیراز پانکچر کنم که شیراز هم جنین داشته باشم که ای انتقالم عقب نیفته

ال آرژنین واسه انتقال گرفتم که دوستم بهم گفت از فرتیل سی ام بهتره منم ال آرژنین   گرفتم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فداتشم عزیزم ان شاالله خوش خبر باشی برامون تا بیس روز دیگه اره منم خودم درست کرده بودم اما تموم شد ...

مرسی عزیزم .ان شاالله .خیلی هم خوب من ریسک کردم گرفتم به نظر تر و تمیز میامد فعلا بازشم نکردم ببینم چه مزه ای هست 😉😊 به سلامتی ان شاالله چشم و دلت روشن 😍😊

اره هم زردچوبه هم فلفل سیاه هم هم رب اما خونگی اگرم نداشتی گوجه رنده کن پیاز ک صددرصد چون غذا عطر ن ...

یه دنیا ممنون پس میتونم یه کوچلو پیاز بزنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پانکچر کردم چند تا جنین ضعیف توی مرکز ناباوری شهرستان دارم ولی انتقالم به حضور دکتر نمیخوره  م ...

منم ال آژنین دارم می‌خوام گاهی اونم استفاده کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی از راهنماییت .فردا ببینم چند مدل غذا میتونم درست کنم فریز کنم راحت باشم یه چند روز

بگم باور نمیکنی😝

من حتی یکی دوروز بعد مثبت شدن قلیه ماهی هم درست کردم خوردم ک کل خورشتش گشنیز هست (میگن قاعده اوره) و سیر🤪(شکمو خودتونین)

تو اون چهارده روز قورمه سبزی خوردم سوپ کرفس خوردم قلم پختم بسته بندی کردم تو سوپ و توی دمی گوجه ریختم 

برای چندوعده مواد ماکارونی گذاشتم

مواد لوبیاپلو گذاشتم

خلاصه تقریبا راحت بودم چهارده روزو

واسه خورشت ها هم ک فقط لازم بود برنج دم بذارم

سحر جان هر روز این پستت رو ک میبینم چشام پر اشک میشه🥺 الهی هیییییچ وقت به چه کنم چه کنم و... نیفتی ...

سلامت باشی عزیز دلمممم، ان شاالله صدای قلب دردونه ت رو بشنوی و ۱۲۰ سال زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش در سلامتی و خوشبختی بتپه 🥰🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هر دوتاش خوبه استرس نگیر میخوای اونم بگیر.کی انتقال داری شما 

عزیزم جنین هام شهرستانه و روز انتقالم به حضور دکتر  نمیخوره میخوام اگه خدا بخواد برم پیش همون دکتر توی شیراز پانکچر کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍