2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام من روز نهم دل درد گرفتم و کمردرد از صبح تا ساعت 3 نشسته بودم اداره خونه که رفتم یه لک قهوه ای د ...

منم ھمین شرایطو دارم عزیزم پناہ بر خدا دعام کن عزیزم 🙏

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

@alaae    

@_sharareh_    

@fatijavad    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که متاسفانه تجربه خارج رحمی داشتید، ممکنه جواب بدید؟

من دیشب تخمدان سمت راستم چنان دردی گرفت که نمیتونستم نفس بکشم، انگار آپاندیسم ترکیده، انگار یه سوزن از داخل سمت راست با تمام قدرت توی تنم فرو میرفت. این درد ده دقیقه بود و بعدش کم شد. یعنی میخواستم واقعا اورژانس زنگ بزنم که دیدم دردم کمتر شده. این درد میتونه علائم خارج رحمی باشه؟

به نظر خودم این درد واقعا غیر طبیعی بود🥺

اااای ول بابا . پس پیشکسوتیا😍😍❤️❤️ بابا شاااااعر😍😍😍 دوران مجردی منم ۵_۶ تا مثلاااا شعر داشتم ول ...

خیلیم عالی ن واس ما حضوری بود و من خجالت می‌کشیدم بخونم استاد رحمانی عصبی میشد میگفت بخون چون آقایون هم بودن بیشتر میشد خجالتم الکی میگفتم سرما خوردم آره رمان آنلاین زیاد میخونم اگه تو تلگرامه حتما بده دوست دارم کلا رمان خونی تو خون منه 😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهش می کنم عزیزم 💗 راستش چی بگم، مجبوریم دیگه کبد چرب که نه ولی به کبد فشار میاد

یه دنیا ممنون عزیزم خواهری ممنون که وقت میذاری و با حوصله جواب میدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم باید سقط کنم  عیب نداره😔

عزیزم تا دلت خالی میشه گریه کن خالی شدی و کمتر شد گریه ت یه مدت بیخیال باش و به کارایی که دوست داری برس بخودت برس زندگی کن کاری که ماها نکردیم 

خدا با معجزه های قشنگش تو رو انشاالله شگفت زده میکنه

ان شاالله خیلی خیلی زود جاش برات پر میشه عزیزم .❤😍 مهر میری تو سیکل انتقال ساراجان

فدات شم انشالله الهی آمین عزیزم.

انشالله چند روز دیگه خودتم خوش خبر بیای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سوفی جان به نطرتون غذاهارو فردا یه کوچلو موادش رو اماده کنم مثل مایع ماکارونی یا لوبیا پلو بعد بزارم ...

رادیس جان ببخشید من جواب میدم

منم همینکارو کردم حتی خورشت هم درست کردم

غذای فریزر اشکال نداره

غذای یخچال مونده رو میگن خوب نیست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچها این آزمایش ان تی منه کسی تفسیرشو بلده 

عزیزم خوبه خداروشکر

🙏💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه میدونی اون لحظه که جنین شناس موقع انتقال اومد بالاسرم یه لحظه ازوم با دکترم صحبت کرد دکتر گفت ...

همون ۴سلولی منظورشون بوده 

خیره عزیزم انشالله خبر بارداریتو بهمون بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
🥺🥺🥺 من سه ماه اول تهوعم نداشتم جز یکی دوبار ضعیف الان داره جبران میکنه

آخی بدون مقدمه رفته سر اصل مطلب😄 انشالله تموم میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما قبل آزمایش علایم بارداری داشتین؟لک لانه گزینی؟من هیچ علایمی ندارم

سلام عزیزم من روزه هفتم لکه بینی داشتم اصلا ب علائم نیس بیشتر اثر داروهای علائم معمولا از شیش هفتگی شروع میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️