2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه بابا،خوبه بالای ۷برلی انتقال خوبه

اوکی👌🙌 .میدونی فکر میکردم روز ۱۴ بیشتر باشه .توکل بخدا میرم ببینم خدا اینسری چی میخواد  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر وقت این تاپیک میاد بالا دلم ریش میشه. چه روزهای پر استرسی بود… چه دعاهای از ته قلبی، چه گریه‌ها و خنده‌هایی، چه انتظارهایی برای جواب آزمایش….

الهی که همتون به خواسته‌هاتون برسین ❤️

دوستان من اونقدر زیر دلم درد میکنه که حد نداره. مثل روز اول پری که همیشه این درد رو دارم. با این تفاوت که روز اول پری همیشه کیسه آب گرم استفاده میکردم ولی الان نمیشه. شما راه کاری دارید که دردم کمی آروم بشه؟ این هم بگم که پروژسترون هم تزریق کردم ولی تا الان فایده نداشت.

سلام دوستان من امروز رفتم غربالگریمو انجام دادم شکر خدا سونوم مشکلی نداشت،بچه هامو دیدم باهمسرم باور ...

به سلامتی عزیزم .ان شاالله به سلامت بغلشون کنی ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من هیچ علامتی از سقط ندارم  😔ب رویان ام زنگ زدم میگه وایسا  نمیدونم چیکار کنم&nb ...

عزیزم نگران نباش، من تا دو هفته بعد از اینکه فهمیدم هم صبر کردم. عفونت نمی کنه فعلا. تحرکت رو بیشتر کن. خودت هم اذیت نکن که حتمااا باید طبیعی دفع بشه.

خدا به دلت آرامش بده 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم بسلامتی😍😍🤲🏻🤲🏻💚💚 خداروشکر ان شاالله بقیه مسیرهم عالی پیش میره میدونستم همه چیز خوبه ا ...

فریناز جان من الان بخوام دکترمو عوض کنم از رویان بیام بیرون باید چیکار کنم،برای قطع کردن آمپول آنوکسا و آسپرینم میگم.باید از دکتر جدیدم سوال کنم که تا کی مصرف کنم یا دکتر رویانمو ادامه بدم؟