2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم همه چی خوبه خداروشکر خودم از چند ماه(حدود دو ماه و نیم تا سه ماه) قبل از سیکل انتقال، ا ...

@فرزان3228    

اینجا کامل درمورد پردنیزولون و هیدروکسی توضیح دادم

من ازمایشات ایمنیم ناقص بود ویزیت اول ک دوهفته قبل از انتقالم بود طبق اون ازمایشات دکتر زرنانی گفت پردنیزولون نیاز نداری و کم کم قطعش کن. پنج روز ب انتقالم قطعش کردم

ولی روز اول انتقالم ویزیت دومم بود ک جواب ازمایشات تکمیلیم رو دید و گفت طبق ازمایشات جدید پردنیزولون نیاز داری نباید قطع میکردی و دوباره از امروز شروع کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حاملگی اول که جواب مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی و لخته داشتم رفتم سونو قلب گفت رشد نکرده و خونریزیم ...

صدای نوزاد بعد سقط 😔

هنوزم آدم سابق نشدم و یه گوشه از قلبم جاش خالیه و براش بغض دارم و اشک میریزم...

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریناز جان من الان بخوام دکترمو عوض کنم از رویان بیام بیرون باید چیکار کنم،برای قطع کردن آمپول آنوکس ...

من تا ۱۶ هفتگی تحت نظر دکتر ای وی اف بودم

بعد اون منو ارجاع داد پره ناتال

دکتر بارداریهای پرخطر

😉

بدون ژنتیک نمیدونی چند میشه عزیزم؟

زینب جان این آدرس رویان هستش‌:

تهران ، بزرگراه شهید سلیمانی (رسالت )، انتهای خیابان بنی هاشم شمالی ، خیابان حافظ شرقی ، کوی رویان ؟

زینب تو ازشهرستا ن‌میرفتی یا خود تهرانی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداروشکر 🌺 خیلی ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم 💚

خواهش میکنم عزیزم

انشالله به زودی خبر بارداریتو بهمون بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جواب سل فری من اومد خوب بود خداروشکر،این لحظه رو برای همه مادران منتظر آرزو میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

خدلروشکر 🤲مبارک باشه 😍ان شاالله از بقیه بارداری لذت ببری ❤😍 و خیلی زود به سلامتی بغلش کنی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشم عزیزم ان شاالله سال دیگه خودت با بچه ات بری 💜

ان شاالله ان شاالله😭😭 امسال برا اولین بار جور شده بود ک بریم پیاده روی اربعین ولی سرر این قضیه فعلا بهم خورده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلامت باشی گلم بله الان ۱۷ هفته هستم ، توکل شما هم به خدا  

عزیزم خودت خواستی ازمایش رو بدی؟یا دکترت گفت انجام بده ؟ببخش اگه حوصله داری جواب بده 

ینی مشکل ایمنی باعث سقط میشد؟

و اینکه چقد شد هزینه ازمایش ایمنی ات ؟

جواب سل فری من اومد خوب بود خداروشکر،این لحظه رو برای همه مادران منتظر آرزو میکنم 🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

مبارک باشه عزیزم انشالله تا آخرش همینجوری عالی پیش میره و بسلامتی فارغ میشی.

نمیدونم چرا شماها ک تهرانید رو میفرستن سل فری. بنظرت همش تلکه پول؟

من اصفهانم کلی استرس داشتم که جواب غربالگریم خوب نباشه باید سل فری بدم ولی خداروشکر خوب بود

خدلروشکر 🤲مبارک باشه 😍ان شاالله از بقیه بارداری لذت ببری ❤😍 و خیلی زود به سلامتی بغلش کنی 

قربونت برم عزیزم،ایشالا برای شما هم یه بارداری سالم پیش بیاد لذتشو ببری 🤲❤️❤️🤲

فریناز جان من الان بخوام دکترمو عوض کنم از رویان بیام بیرون باید چیکار کنم،برای قطع کردن آمپول آنوکس ...

عزيزم روال رويان رو من نميدونم

ولى ميدونم ى دكترى برى ك با آى وى اف آشنا باشه 

من دكتر خودم ارجاع ميده ب دكترى ك خودش ميگه

مگر ك ديگه خودم انتخابم كسى ديگه باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مبارک باشه عزیزم انشالله تا آخرش همینجوری عالی پیش میره و بسلامتی فارغ میشی. نمیدونم چرا شماها ک ته ...

من جواب غربالگریم خوب بود،ولی چون سقط قبلیم سندروم داون بود میخواست منو بفرسته آمینو که قبول نکردم و سل فری دادم وگرنه جواب ان تی و آزمایشم هردو خوب بودن و ریسک پایین