2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
عزیزم چقد طولانی حتما هر روز بی بی چک میزاری  

نه عزیزم. کلا دوتا بیبی چک بیشتر استفاده نکردم. اتفاقا اصلا اینبار استرس ندارم. میگم خدا بخواد می مونه خدا نخواد هم هیچی نمیتونه نگهش داره. من تلاشم رو میکنم دیگه توکل به خدا.

همون روز که توی گروه نوشتم بیبی ام مثبت شد که نمیدونستم اعتماد کنم بهش یا نه. مامان سوفی برام نوشت که مجدد بیبی چک رو حتما امتحان کنم. روز بعد یه بیبی چک زدم که مجدد دو خط شد. البته این وسط رفتم دکتر جایگزین هر جوری بود سرمم رو تزریق کردم چون دیگه سرم شوخی نبود که حالا دو هفته صبر کنم. من تمام مدارکم رو بردم با همسرم هم رفتم، با کلی توضیح از ما و غرغر از اونها  دیگه مجبور شدند قبول کنند.

همسرم هم زنگ زد بیمارستان که تحت درمان بودم و براشون توضیح داد (همه چی با تلفن و ایمیل)، چون زیر دلم هم خیلی درد میکرد، گفتند روزی یکی آمپول پروژسترون رو تزریق کنم.

اتفاقا خیلی تصمیم درستی گرفتی عزیزم من از مراکز خصوصی تهران‌خبر ندارم ولی تجربه ای که از بهترین مرکز ...

عزیزم تو تبریز کجاها انجام دادی؟ من اصلا از جاهای دیگه شناخت ندارم. فقط ی دوستم از بیمارستان شمس خیلی تعریف می کرد ولی نمیدونم اونجاهام هزینه چطوره؟ و تبحر دکترا. ممنون میشم از هر جایی ک رفتی اطلاعاتی اگه داری بهم بگی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  امروز زفتم ی سر بزنم ب مامانم  خیلی لاغر شده بود 🥺معلوم بود چقد گریه کرد  م ...

واقعا مامانا بنده خدا ها پیر شدن سر ما. مامان منم هر روز زنگ میزنه( تو یه شهر نیستیم) حالمو میپرسه چیزی نمیگه ولی از لحن صداش نگرانی و ناراحتی رو قشنگ میفهمم.

خدا به خاطر دل شکسته شون نظر کنه بهمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم. کلا دوتا بیبی چک بیشتر استفاده نکردم. اتفاقا اصلا اینبار استرس ندارم. میگم خدا بخواد می مو ...

آفرین معنای درست توکل همینه. تلاشو بکنی و بقیه رو بسپاری دست خدا و جزع و فزع نکنی. واقعا آفرین و احسنت بهت عزیزم❤️

خوش به حالت ☹️واسه من که روز هفتمم منفی شد خدا رحم کنه واقعا

عزیزم انشالله مثبتی از الان فکرشو نکن

چی خوشبحالت؟ منفی شدن خیلی خیلی بهتر از سقط کردنه، من سه بار مثبت شدم و سقط کردم

ولی پایان شب سیه سفید است ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم این رو فقط خودت می تونی درموردش به نتیجه برسی. واقعیتش اینه که برخلاف ظاهر قضیه، گرفتن تخمک اه ...

خیلی لطف گردی عزیزم ممنون از نظرت

دوستان رویان رو پیشنهاد کرده بودن. درباره ی امید هم تحقیق میکنم

التماس دعا

هانیل جان یه دستگاه تست خونگی گرفتم صبحا و گاهی عصرا قندمو میگیرم  بالای ۸۰ نمیاد قندم  ...

باید چک کنی با عدد آزمایشگاه، یا یه قطره هست مخصوص تست دستگاه قنده اونو بگیری با اون چک کنی.

قندت هم باید تایم مشخص بگیری، یبار ناشتا، بعدش هم دقیقا ۲ ساعت بعد از وعده غذایی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم،قندیکساعته ودوساعته بعدازغذاباید چند باشه،من الان دوروزه که بادستگاه دارم چک میکنم قندمو

عزیزم اول از همه باید مطمئن شی دستگاهت دقیق نشون میده که یا باید با عدد آزمایشگاه مقایسه کنی یا اینکه یه قطره مخصوص هست برای تست دقت دستگاه قند، با اون چک کنی.

ناشتا زیر ۹۲ دو ساعت بعد غذا زیر ۱۲۰ .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم انشاالله که مشکلت حل بشه ومرخص بشی واین چندروزباقیمونده روهم به سلامتی بگذرونی ونینی روصح ...

شنبه ‌گذشته حالت سرماخوردگی داشتم اومدم بیمارستان گفتن کووید هست دیگه تست دادم و‌آزمایش خون.تست کرونا منفی شد امادیه آیتم خونم به اسم‌دی دایمرکه‌مربوط به لخته شدن خون هست و خدای نکرده باعث‌آمبولی میشه واسه من دو‌برابر بود واسه همین‌نگهم‌داشتن.بعد تو‌کنترل‌ها دیدن قندم بالا هست انسولین‌‌اضافه کردن.من‌قبلا روزی‌ یه آنوکسا ۴۰۰۰داشتم‌الان‌شده هپارین دو‌تا ۵۰۰۰