2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نه انتقال اولش بود تا هفته نه فک کنم دادن خیلی دکترا خودشون بدون ازمایش میدن آسپرین ک واقعا روتینه ا ...

من اسپرين نداشتم

انوكسا هم تا اخر هفته ٥ ك  خونريزى هماتوم داشتم بود

ازمايشم نداده بودم

ب نظر من دكترم دقتش بالاست تو تجويز داروهاش

يعنى تجربه ش بالاست چون مركز هم مال خودشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دیگه چه صیغه ایه ؟ تو مرکز ما برای همه آسپرین میدادن هم اینکه توی دوره پانکچر و هم بعد پانکچر می ...

اره هم ب خاطره داروها هم اینکه حرکتمون خیلی کم میشه اکثرا اسپرین هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اخه نه امپول پروژسترون نه استراديول فقط شياف حالا انوكسا و اسپرين رو بگيم براى همه نميدن اونا چى😔� ...

من اصرار کردم امپول پروژسترون رو هم همراه شیاف ادامه بدم ولی قبول نکردن گفتن از فردای انتقال دیگه امپول نزنم و شیاف کافیه. ادم نگران میشه گاهی. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ینی تو  انتقال فرش دارو نمیدن؟ پس شاید من چون ضخامتم کم بود دارو داده

به تو‌ چه دارویی داره برای انتقال ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم ۱۶ شهریور میشه ۱۸ هفته و دو روز امیدوارم هماتوم رفع شده باشه

به سلامتی ان شاالله که اثاری از هماتوم نباشه  توکل بر خدا 🌹

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سری پیش ک ای یو ای کردم خیلی امیدوار بودم خیلی وقتی منفی شد خیلی دلم شکست گله کردم البته ک در مقابل ...

اره واقعا. خوب شد یادم انداختی❤️. خیلی نیاز دارم. بقول استادم خود نوشتن یه جور روان درمانیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اکرم جان انوکسا و اسپرین باید ازمایش بدی بعد بهت بدن یا نه شماها ازمایش ندادین؟

ببخشید من جواب میدم. من انتقال اولم فقط اسپرین داده بودن ولی بعدش ک ازمایش انعقادی دادم و مشخص شد غلظت خون دارم و... گف هر وقت انتقال دادی باید انوکسا بزنی

من اصرار کردم امپول پروژسترون رو هم همراه شیاف ادامه بدم ولی قبول نکردن گفتن از فردای انتقال دیگه ام ...

واسه من تازه علاوه بر شياف خارجى(ايرانى قبول نداره) و امپول پروژسترون دوفاستونم داده بود ك اونم كار همين پروژسترون ميكنه

نگران نباش دلتو بسلار بخدا

واقعا نميدونم چرا اينقدر روش تجويزشون متفاوته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من اصرار کردم امپول پروژسترون رو هم همراه شیاف ادامه بدم ولی قبول نکردن گفتن از فردای انتقال دیگه ام ...

عزیزم منم از فردای انتقال دیگه آمپول پروژسترون نداشتم فقط روزی ۲ تا شیاف بود نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم از فردای انتقال دیگه آمپول پروژسترون نداشتم فقط روزی ۲ تا شیاف بود نگران نباش.

هانیل جان شمام نظر بده 

چرا بمن نه انوکسا دادن نه اسپرین؟شاید واس نخوردن این دوتا سقط شده جنین 

برای دادن انوکسا حتما باید ازمایش بدی؟

ما از هيچى خبر نداريم عزيزم و اينكه ميگيم حكمت ى چيز صددرصديه بذار من از خودم بگم يكماه ديگه ميشه ش ...

ممنونم ک تایپ کردی این همه عزیزم❤️❤️

واقعا همین طوره. زمان ک میگذره ادم خیلی چیزها رو متوجه میشه. من برای ازدواجم بیشتر  از ۱۰ سال دعا میکردم تو جامعه هم بودم ولی نمیشد . هر خواستگاری هم ک میومد یا حانواده من نمیپسندیدن یا اونا میرفتن نمیومدن. ی جوری بهم میخورد. باورت میشه هر نذر و نیازی بگی کرده بودم ینی چیزی نمونده بکد راهکاری نمونده بود ک بگن و انجام نداده باشم( البته معقولاشو🤪) ولی نمیشد. دو مورد رو شدیدااا موافق بودم و ولی نگرفت و بهم خورد یکیش ک بله رو هم داده بودیم و بهم خورد. ینی من تا ۶ ماه فقط شبا کارم گریه بود . درسته تلاشمو میکردم ناشکری نکنم ولی خییییییزلی دلشکسته شده بودم حس می کردم خدا صدامو نمیشنوه این همه به ائمه متوسل شدم اصلا بهشون نرسیده . خیلی نااامید بودم تا بعد از نمیگم چند سال از دعاهای اولیه ام😅 بالاخره قضیه ازدواجم جور شد. واقعا الان برمیگردم ب گذشته بارها شکر می کنم ک اون موقعا نشده بود یا ازون طرف چیزایی فهمیدم ک دیدم خدا هزاران بار منت گذاشته رو سرم ک نشده.

الان ک شما اینارو نوشتی و خودمم خاطرات قبلم یاداوریم شد میبینم بازم شرایط همونه ۷ سال داره تموم میشه ک به د  و دیوار میزنم ولی یا نمیشه یا میشه و به سرانجام نمیرسه. ولی برام یاداوری شد ک قطعا بهترین زمان رو خدا میدونه که کیه.

خیییییلی ازت ممنونم💋❤️ خدا تو دلی گلتو حفظ کنه❤️

من دوبار فرش داشتم جز شیاف چیزی ندادن الان انوکسا و اسپرین دادن بهت؟

من اصلا در جریان پروسه انتقال فرش نبودم. بعد انتقال ک رفتم اتاق مامایی دارو بنویسن حواسش نبود گف همون داروهای قبلتو ادامه بده که من گفتم دارو ندارم و انتقالم فرش بوده. بعد برام استرومارین و شیاف و دوفاستون و اسپرین( از قبل داده بودن) و انوکساپارین نوشت. نمیدونم الان چون من ضخامتم خیلی کم بود نوشتن یا همینجوریه رویه اش