2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
🥺 قربونت برم من. ولی ب خداییی خدا که بی توجهیش نیس. این ذات این دنیاست که توام با رنجه برا هر کسی ی ...

ما از هيچى خبر نداريم عزيزم و اينكه ميگيم حكمت ى چيز صددرصديه

بذار من از خودم بگم يكماه ديگه ميشه شش سال ك ازدواج كردم و از ماه دوم ازدواجم ديگه اقدام كرديم واسه بچه و با كلى دوا و درمان هرماه نشد

ما ى مشكل بزرگى تو زندگيمون داشتيم ك خانوادم ك ميدونستن بچه ميخوايم و نميشه همه شون ميگفتن مصلحت خدا تو اينه ك اول مشكلت حل شه بعد بچه گيرتون بياد مخصوصا چون تو غربتى من ى وقتايى قبول داشتم و ى وقتايي مايوس و نااميد حرفهاى زينبو ميزدم ك چرا من

چرا اينهمه اطرافيان من راحت زندگى ميكنن و بچه دارن فقط من اينجور باشم

در صورتى ك فقطم ظاهر زندگى ها رو ميديدم

تا اينكه من پارسال رفتم شروع كردم كارهاى اوليه اى وى اف رو انجام بدم از  ٧تيرشروع كردم تا اينكه ١٧تير درست ى هفته قبلاز نوبت ازمايش اسپرم همسرم ك ٢٥تير بود ى اتفاقى ك بايد يا نبايد ميفتاد در مورد اون مشكل بزرگم افتاد(البته اول ميگفتم چرا اتفاق افتاد بعد فهميدم ب نفعم بود ك اينجور پيش ميرفت) ك چندروز بعدشم من كرونا دلتا گرفتم و يكماه درگيرش بودم رفتم شهرخودم مامانم رسيدگيم كنه بعدش ك اومدم خونه همسرم مبتلا شده بود و اونم يكماه درگيرش بود و شد اواخر شهريور و اون مشكلمونم حل شد تا خدود زيادى خداروشكر و دوباره از اذر رفتم تو سيكل و دنبال كارهاى انتقالم و ازمايشات و اينا ك منتهى شد ب اين باردارى

اينهمه حرف زدم ك بگم حكمت خدا در اين بود ك بعد از پنج سال و نيم من مشكلم حل بشه و بعد باردار بشم

حرفى ك هميشه خانوادم ميزدن و من بيشتر نميپذيرفتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرین و ک همینجوری میدن انوکسا رو هم فک کنم خیلی ها آزمایش انعقادی دادن میدن خیلی ها هم سقط داشتن م ...

ولی فریناز که سقط نداشته بهش دادن یا ازمایش نداده بوده 

چنده ازمایشش ؟نه تومن؟

سلام عزیزم به امید خدا که همه چی عالی باشه شما هم ۱۸ هفته و چند روز میری؟

دکترم تاریخ زده بود ۱۷هفته و ۴روز بود دیگه ب بچه ها هم  گفتم گفتن ۱۸هفته ات کامل شه برو  دیگه میشه ۱۸هفته و دو روز

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اگه برم دوباره رویان واس سقط دارو بگیرم میپرسم  اما ب نظرم یا انتقال اول بوده دارو ندادن یا ان ...

ینی تو  انتقال فرش دارو نمیدن؟ پس شاید من چون ضخامتم کم بود دارو داده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ولی فریناز که سقط نداشته بهش دادن یا ازمایش نداده بوده  چنده ازمایشش ؟نه تومن؟

نه انتقال اولش بود تا هفته نه فک کنم دادن خیلی دکترا خودشون بدون ازمایش میدن آسپرین ک واقعا روتینه اکثرا دارن بازم بچه هایی ک بهشون دادن بیان راهنمایی کنن بهتره ازمایشش هم اره بچه ها گفته بودن نه تومنه

بله کار خوبی میکنی همین که یکی دو‌ روز از ۱۸ هفته بگذره عالیه

اره  یکی دو روز اینور و اونور چیزی نمیشه تو کی میری عزیزم چندم وقت داده 

نه والا بمن هیچی ندادن 

این دیگه چه صیغه ایه ؟ تو مرکز ما برای همه آسپرین میدادن هم اینکه توی دوره پانکچر و هم بعد پانکچر میگفتن تحرک داشته باشین تا خون لخته نشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش