2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
 خیلی از چیزا رو ما انگار باید خودمون ب دکترا گوشزد کنیم مثلا پروانه هی ب دکترا میگفت اینو خورد ...

خودشون اصلا نگفتن چیزی والا بمن که چرا اینجور شده 

من الان رفتم سونو واس سقط نوشته بود سقط فراموش شده

میگم نکنه بخاطر خونرسانی بوذه جون تو شش هفته مونده و رشد نکرده

من بگم اخه مگه گوش میدن یا دارو میدن اکرم جان 

چطور دنبال علتش باشم اخه  رویان وقتی ی اسپرین بمن نداده برای مشکلات احتمالی مگه حرف کسیو گوش م ...

بهت نگفتن جنین و بدی پاتولوژی ؟همون اول ک مثبت شدم بهم برگه دادن ک اگه خدایی نکرده سقط شد همون موقع جنین و داخل سرم ببریم برا پاتولوژی ک علت و بفهمن تو هم زنگ بزن. بپرس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت نگفتن جنین و بدی پاتولوژی ؟همون اول ک مثبت شدم بهم برگه دادن ک اگه خدایی نکرده سقط شد همون موقع ...

عزیزم جنین من الان شده دو میل چیو بدم اخه 

اصلا مگه موقع دفع میتونم ببینمش

خیلی کوچیکه

خودشون اصلا نگفتن چیزی والا بمن که چرا اینجور شده  من الان رفتم سونو واس سقط نوشته بود سقط فرا ...

چرا بالاخره تاثیر داره شاید یادشون نباشه یا معمولا مراکز انتقال اول و کاری ندارن نمیگن ما اینهمه داریم اذیت میشیم نمیشه همه کارا رو همون انتقال اول انجام بدن حتی الانم اگه رفتی بپرس بازم علتو 

چرا بالاخره تاثیر داره شاید یادشون نباشه یا معمولا مراکز انتقال اول و کاری ندارن نمیگن ما اینهمه دار ...

اگه برم دوباره رویان واس سقط دارو بگیرم میپرسم 

اما ب نظرم یا انتقال اول بوده دارو ندادن یا انتقال فرش بوده 

فقط میگم خدا که میتونست براش هیچ کاری نداشت چرا برای منه دل شکسته کاری نکرد؟؟؟ چرا سهم من از مادر ش ...

🥺 قربونت برم من. ولی ب خداییی خدا که بی توجهیش نیس. این ذات این دنیاست که توام با رنجه برا هر کسی یه جور. برا ما هم بیشترش سر بچه اس. فقط ب این فکر کن ک میگذره. ولی اینو مطمئنم ک چند وقت بعد چند سال بعد .... خودت برگردی ب این روزا و سختیاش نگاه کنی قطعااااا با خودت میگی چقدر بزرگ شدم. اصلا آدم ی جور خاصی میشه ک قبلا نبود. ی ورژنی بزرگ میشه ک سالها براش باید زحمت می کشید ولی خدا با این سختیا ب اونجاها میرسونه. اونوخ تازه میفهمیم  اون روایته ک میگه تو قیامت انقد ک خدا ب اونایی رنج کشیدن دعاشون مستجاب نشده و... اجر میده انقدر اونا بزرگن ک بنده خودش برمیگرده میگه کاش هیچ کدوم از دعاهام تو دنیا براورده نمی شد..

ما از حساب کتاب خدا سر در نمیاریم و چون از اینده هم خبر نداریم صبرمون لبریز میشه. منم همین جورم

ی روایت داریم که وقتی شدت به بی نهایت برسه درهای فرج از غیب گشوده میشه. امیدوارم این دیگه نهایت رنج هات باشه عزیزم و هر چه زودتر فرج خیر خدا بهت برسه. به هممون.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه برم دوباره رویان واس سقط دارو بگیرم میپرسم  اما ب نظرم یا انتقال اول بوده دارو ندادن یا ان ...

حتما همه اش رو بپرس پاتولوژی رو هم بپرس امیدوارم دلت هر چه سریعتر اروم شه ارامش بگیری دوست خوبم 🌹

اگه برم دوباره رویان واس سقط دارو بگیرم میپرسم  اما ب نظرم یا انتقال اول بوده دارو ندادن یا ان ...

اخه نه امپول پروژسترون نه استراديول فقط شياف

حالا انوكسا و اسپرين رو بگيم براى همه نميدن اونا چى😔😔😔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🥺 قربونت برم من. ولی ب خداییی خدا که بی توجهیش نیس. این ذات این دنیاست که توام با رنجه برا هر کسی ی ...

سری پیش ک ای یو ای کردم خیلی امیدوار بودم خیلی وقتی منفی شد خیلی دلم شکست گله کردم البته ک در مقابل درد و رنج بچه ها چیزی نیس حتی اومدم اینجا تاپیک زدم خیلی ها هم بم دلداری دادن هنوزم اون تاپیکو هر چند بار میرم میبینم میگم اون موقع من خیلی نا امید بود اما الان ببین خدا چی برام کنار گذاشته بود  خیلی خوبه ادم یه چیزایی رو بنویسه بعدا برگرده ببینه  بفهمه ک این نیز بگذرد 

حتما همه اش رو بپرس پاتولوژی رو هم بپرس امیدوارم دلت هر چه سریعتر اروم شه ارامش بگیری دوست خوبم 🌹

اکرم جان انوکسا و اسپرین باید ازمایش بدی بعد بهت بدن یا نه شماها ازمایش ندادین؟

توی سیکل پانکچر هم‌ندادن ؟ 

به من تو سیکل پانکچر داده بودن قبل از آزمایشها یعنی بدون ازمایش میدن چون داروهای پانکچر باعث لخته شدن‌خون‌میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

اسپرین و ک همینجوری میدن انوکسا رو هم فک کنم خیلی ها آزمایش انعقادی دادن میدن خیلی ها هم سقط داشتن میدن آزمایش انعقادی هم خیلی گرونه