2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

@alaae    

@elinazj    

@mehremah    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ی سوال آیا ساز زدن برای شنوایی جنین خطر داره🤔🤔🤔 از سازهای زهی ک ب شکم نزدیکه مثل تار و ...

سلام به شما مامان هنرمند😍صداش که فکرنمیکنم ضررداشته باشه تازه ذوقم میکنه😁ولی شایدموقع زدن یکم به شکمت فشاربیاد

سلام‌ عزیزم یه هفته قبل انتقال واسه من یک روز در میونش کرد بعد گفت نخور تا مثبت شدی روزی نصق قرص بخو ...

بله خانم گل منم پردينزون و هيدرركسي تا قبل انتقال داشتم روز انتقال گفت تا پنج روز قطع كن بعد ادامه بده.

پس چرا برای من قطع کرده ☹️  شما قبل آزمایش علائمی هم داشتی ؟  من خیلی فکرم مشغوله میترسم ...

نمیدونم روش دکترا با هم فرق داره هیچ علائمی نداشتم عزیزم دو روز استراحت داشتم البته پامیشدم ی کم راهم میرفتم بعدش کلا عادی بود غذا درست میکردم همه کارا رو ب جز جارو انجام میدادم استرس نداشته باش دلتو ب خدا بسپار 

سلام به شما مامان هنرمند😍صداش که فکرنمیکنم ضررداشته باشه تازه ذوقم میکنه😁ولی شایدموقع زدن یکم به ش ...

سلام فدات عزیزم

قربونت برم

نه پوزیشن نشستن رو تنظیم کردم زیرپایی میذارم و پامم باز میذارم 

رو هم نمیندازم

البته پوزیشن جالبی نیست اما بهتر از هیچیه🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
توی نی نی پلاس نوشته ک تو هفته پانزدهم قدرت شنیداری داره امروز، روز صد و یکم از بارداری شماست و 179 ...

این چیزیه که بی بی سنتر معتبرترین سایت بارداری امریکا نوشته

مادرشو هم که سایت فارسی هست همینو نوشته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم ازت  برام انقد تایپ کردی  من الان در خال حاضر صبرم تموم شده شاید زمان لازمه ...

سلام عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم چون خودمم اونجوری شدو نکنیم با اینکه قلبش تشکیل شد ولی هفته ی نهم گفتن ضربان نداره وباید سقطش کنی سه بار تخمک کشی سه بار انتقال فشارهای حرف های مردم الان عذابت به هم ریخته منم از خدا شکایت کردم گله کردم ناراحت شدم این همه نیرو نیاز اما میگزره فقط فقط زمان مرحم دردته الان باز میخوام از نو شروع کنم در صورتی که اول اصلا نمیخواستم حرفشو بزنم پس مطمئن باش شمام بهتر میشی ای کاش میشد در این مواقع هیچ کی حرف نزنه از آشناها که حرفاشون بدتر میکنه آدمو من نمیتونستم برم وگرنه میرفتم یه جایی کسی نباشه اگه میتونی برو خییییلی زودتر آروم میشی ببخشید طولانی شد برات دعا میکنم چون خودمم کشیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭