2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
حق داری قربونت برم هر چقدر دوس داری گریه کن و خودتم سرش سرزنش نکن . ولی فقط نذار این رویه ادامه پیدا ...

فقط میگم خدا که میتونست براش هیچ کاری نداشت چرا برای منه دل شکسته کاری نکرد؟؟؟

چرا سهم من از مادر شدن این بود برم تو دستشویی رویان اروم اروم گریه کنم برای بچم؟؟؟منی که اینهمه التماسش کردم ازش خواستم دستم رو بگیره بااینکه شرایط زندکی من رو از همه بهار نیدونست ساعت ها میشیدم عین ی بچه براش همرو میگفتم اما خدا ب من توجه نکرد😔

سلام دخترا خوبین.اینجا کسی بود که ۳تا جنین بلاست گذاشته باشه؟؟؟؟؟ من میخوام ۳تا بزارم.دکترمیگه ریسک ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

به نظرم نکن این کارو. هم ریسکش بالاست هم اینکه اگر نخواد بگیره جنینات هدر میره و اگر هم بگیره ۳ تا خیلیییی ریسک داره و خطراتش خیلی زیاده. همون ۲ تا کافیه بیشترش دیگه منطقی نیست اصلا. مگر اینکه مثلا یدونه کیفیت خوب و دو تا کیفیت ضعیف باشند.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریناز جان دقیقا چند هفته ای الان؟ 15 هفته و دوروزی یا سه روز؟ 

دو روز عزیزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزم ازت  برام انقد تایپ کردی  من الان در خال حاضر صبرم تموم شده شاید زمان لازمه ...

نه فدات خودتو اینقدر اذیت نکن.

اگربخواهم از درد ورنج وغصه هامون بنویسیم یه کتاب چندجلدی داریم.

فقط دنبال این باش هرچی دکترت مبگه گوش کن تا سقط بشه بدنت به حالت اول برگرده.

بعدشم یه مدت برو پیلاتس خیلی آرامش میده یا یوگا

گذشته ها رو و هرچی سختی کشیدی اجججججرش برات محفوظه فقط همش نیارشون جلو چشمت وخودتو اذیت کن بزار بمونن پشت سرت.

آینده رو دوباره بساز با آرامش بیشتر. 

بعد کارای دکترت.سعی کن یه سفر برین دوتایی سیاحتی یا زیارتی خیلی بهت کمک میکنه.

من برات دعامیکنم اگر لایق باشم

ان شاءالله خودش برات بهترینهاشو رقم بزنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

[QUOTE=250128882]سلام عزیزم خوبی؟  به نظرم نکن این کارو. هم ریسکش بالاست هم اینکه اگر نخواد بگیره جنینات هدر می ...[/QUOTEسلام سحر جونم. جنبینام در کل کیفیتشون خوبه.Bاون یدونه هم دفعه قبل از فریز اومده بیرون یه بار کیفیتشBبودو دوباره فریز شده.

خواستم بگم همون قبلی روزمره یا ۳تا کیفیت خوب

همش دو دل میشم

میگم برم استخاره بزنم

خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ... من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی ...

عزیزم متأسفانه ذخیره تخمک چیزی نیست که با تقویت بالاتر بره بلکه با گذشت زمان پایینتر هم میاد. تقویت تخمدان فقط کیفیت تخمک رو کمی بهتر می‌کنه نه تعداد رو. بقول خودتون احتمالا بیشتر از ۴ تا تخمک نخواهید داشت که ممکنه همشون هم جنین نشن. با این شرایط کاملا واضحه که گزینه پانکچر برای شما خیلی مناسب نیست چون مشکل مالی دارید. میتونید آی یو آی رو امتحان کنید به نظرم برای شرایط شما مناسبتره. 

مراکز دولتی هم میتونید برای پانکچر اقدام کنید ولی باید بدونید که ممکنه با یدونه جنین و همون انتقال اول هم باردار بشید و ممکن هم هست چند بار انتقال منفی داشته باشید. برای هر چیزی باید آمادگی داشته باشید. میتونید یک بار مرکز دولتی شانس خودتون رو امتحان کنید ان شاالله که همون بار اول باردار بشید 🤲🌹

مطمئنی؟؟ اخه الان تو نت هم سرچ کردم ی میزان صدایی رو گفته بود اگر بیشتر بشه خطر داره و… حالا باید ...

عزیزم ضرر که نداره هیچ خیلی هم خوبه 😍

صداش اگر گوش خودت رو اذیت می‌کنه پس جنین رو هم اذیت می‌کنه ولی اگر خودت ازش لذت میبری شک نکن دردونه ت هم لذت می‌بره ، اینو با اطمینان میگم بهت ، برو حالشو ببر 🥰🌹

[QUOTE=250128882]سلام عزیزم خوبی؟  به نظرم نکن این کارو. هم ریسکش بالاست هم اینکه اگر نخواد بگی ...

من که میگم ۲ تا کافیه، ۲ تا کیفیت خوب بذار. حالا باز هر تصمیمی میگیری با اطمینان بگیر که فردا پشیمون نشی کاش مثلا ۲ تا میذاشتم یا کاش ۳ تا میذاشتم. کلا توی این راه با اطمینان باید قدم برداریم.

من که میگم ۲ تا کافیه، ۲ تا کیفیت خوب بذار. حالا باز هر تصمیمی میگیری با اطمینان بگیر که فردا پشیمون ...

خوب باش سحر جون و دخترش میگن دوتا منم دوتا ان شاءالله میزارم.ان شاءالله برام خیرباشه.

الخیر فی ماوقع

عزیزم ضرر که نداره هیچ خیلی هم خوبه 😍 صداش اگر گوش خودت رو اذیت می‌کنه پس جنین رو هم اذیت می‌کنه و ...

خودم ک عشق میکنم🤣

اخه هم خودم ساز میزنم هم گاهی همسرم

میخوام بچه م رو حسابی بندازم تو وادی موسیقی

البته اگر تا اونموقع کلا موسیقی بانوان رو حرام اندر حرام اعلام نکنن😄😄

الان ک رشته موسیقی  توی هنرستان های دخترانه شیراز رو حذف کردن فعلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خوب باش سحر جون و دخترش میگن دوتا منم دوتا ان شاءالله میزارم.ان شاءالله برام خیرباشه. الخیر فی ماوق ...

عزیز دلم به حرف من اتکا نکن، هر جوری که فکر می‌کنی مطمئن میشی تحقیق کن بعد با اطمینان تصمیم بگیر. من حرفهای دکترم رو بهت منتقل کردم. در شرایط خوب یدونه جنین هم میگیره اگر خوب نباشه ۱۰ تا هم نمیگیره. اگر کیفیت جنینات خوبه ۲ تا بذار، اگر بینشون ضعیف هم داری اونم بذار. ولی به این هم فکر اونی که ضعیفه ممکنه بگیره ساک تشکیل بشه بعد رشد نکنه اونوقت دردسر ریداکت میمونه برات. ممکن هم هست نگیره، ممکن هم هست بگیره و بمونه. 

کلا خیلی احتمالات هست از بهترین تا بدترین حالت، بشین دونه دونه برای خودت حالات مختلف رو در نظر بگیر بعد کم ریسکترین رو انتخاب کن.

ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره عزیزم 🤲🌹

خودم ک عشق میکنم🤣 اخه هم خودم ساز میزنم هم گاهی همسرم میخوام بچه م رو حسابی بندازم تو وادی موسیقی ...

عزیزمممم پس حسابی حالش رو ببر اون کوچولو هم کیف می‌کنه.

نه دوباره راه انداختن. اتفاقا استاد من (بهنام ابوالقاسم) آگهی داد که رایگان میره شیراز و به هنرجوهای دختر پیانو آموزش میده. ولی بعدش استوری گذاشت که گویا مشکل حل شده و مدارس هنرستان موسیقی دخترا دوباره دایر شده.

عزیزمممم پس حسابی حالش رو ببر اون کوچولو هم کیف می‌کنه. نه دوباره راه انداختن. اتفاقا استاد من (بهن ...

عه دمشون گرم

خب خداروشکر اخه من نمیدونم موسیقی کجاش بده و مشکل داره ک اینا اینقد روش زومن

البته مشکلشون از جای دیگه س

سحر سازت پیانو هست؟