2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
شنبه ازمایش دارم انشالله از دعای شما دوست خوبم والا من چک بی بی نمیزنم میگم قراره خوشحال بشم یا خدا ...

آره عزیزم هرچی بیخیال باشی بهتره،منتظر خبرهای خوب هستیم برات لایق باشم دعا میکنم گلم😍

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
گفت واس سقط نیاز ب دوتا داپلر داری  نه گفت ی جنین خیلی خیلی ضعیف و‌کوچیک میبینم بدون ضربان&nbs ...

پس خودت دمنوش های گرم بخور انشالله که خدا کمکت کنه 

بازم نا امیدنشو لطف و کرم خدا خیلی زیاد 

انشالله که به زودی برات جبران میکنه 

و من منتظر چنین روزی هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربوون دل شکسته ات برم. با تمام وجود میفهممت. متاسفانه جز دعا کردن برا آرامش گرفتن قلب و دلت هی ...

هعیییی خواهر 

کاری نمیشه کرد فقط بی نهایت اشفته ام از زمین زمان شاکی ام 

گاهی گریه میکنم و گاهی ارومم

الان اصلا دختر شما چیزی از دنیای بیرون نمیشنوه، تازه از ۲۲-۲۳ هفتگی جنین صداهای بیرون رو میشنوه ، او ...

توی نی نی پلاس نوشته ک تو هفته پانزدهم قدرت شنیداری داره

امروز، روز صد و یکم از بارداری شماست و 179 روز مانده تا تولد فرزندتان.
 با فرزند خود صحبت کنید. گوش های او به اندازه ای رشد کرده اند که می تواند صدای شما را بشنود.
تقریباً در این نقطه از سه ماهه دوم، استخوان های گوش داخلی جنین شکل گرفته و شروع به شنیدن می کند. پیش از این، اگرچه جنین نمی توانست بشنود اما قادر به حس کردن لرزش حاصل از صدای شما به ویژه در زمان صحبت کردن بود. مطالعات نشان داده است زمانیکه جنین درون رحم صدایی می شنود، ممکن است ضربان قلب او تغییر کند و یا خود جنین حرکت کند. ممکن است بتوانید حرکت جنین خود را در واکنش به یک صدای خاص یا نوعی موسیقی احساس کنید.
حال او می تواند صحبت های شما و همسرتان را بشنود (در حقیقت گفته می شود جنینان صدای بم مردها را واضح تر از صدای بانوان می شنوند) و وقتی او متولد شود، با تن صدای شما آشنا خواهد بود.

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
صداهای بالا مثل طبل اون هم از نزدیک خوب نیست صدای بقیه سازا خیلی شدید نیست با دکترت هم مشورت کن اینط ...

اره با دکترم باید صحبت کنم

مرسی جونم

ان شاالله شنبه خوش خبری برامون😍😍💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هعیییی خواهر  کاری نمیشه کرد فقط بی نهایت اشفته ام از زمین زمان شاکی ام  گاهی گریه میکنم ...

حق داری قربونت برم هر چقدر دوس داری گریه کن و خودتم سرش سرزنش نکن . ولی فقط نذار این رویه ادامه پیدا کنه. چون این خطرناکه برات. ما ی مثل داریم که یامان گونون عمری آز اولار. ینی عمر روزای سخت کوتاهه. خوبی رنج های دنیا اینه که میگذره. فقط نباید بذاریم اون حال بد تومون موندگار بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه درد زیادی نداری طبیعیه. امروز بهتری؟ نمیدونم کدوم مرکز میرفتی ولی اینجور مواقع اگه ب مرکزت دستر ...

خیلی ممنون عزیزم 💕♥️ لطف کردی ❤️

ان شاالله ک ب سلامت این دوره بگذرونی ب حق آقا امام زمان ✨✨

ممنون ازت  امیدوارم جواب امینوام خوب باشه  و راحت شی  نمیدونم چرا سقط نمیشه نمیخوام ...

سلام زینب جان. بهتری عزیزم.

هر شب میام پیاماتو میخونم.خیلی ناراحت شدم برات ولی اصلا دلشو نداشتم حرفی بزنم.

ان شاءالله خدا به صاحب اسممون نگاه کنه وشادی هاشو برامون بفرسته.نگران نباش زمان بگذره کمی بهت  میشی.

منم طبیعی باردارشده بودم ولی تو ماه دوم مجبور به کورتاژ شدم

جنینم هیچ مشکلی نداشت.اون موقع تجربه نداشتم وخونریزی زیادی داشتم.وای چه کنم که خدا مقدر کرده.

مطمئن باش هر کس تو زندگی یجوری دا ره امتحان میشه.

این روزها میگذره.سعی کن آرامشت بیشتر کنی ودل بسپاری به حکمتش .اصلا هرقدر فکرکنم نمینوی به دلیل وچرا ونشد فکرکنم

خواست خداست بهترینش به زودی برات اتفاق بیوفته.

دوستم پدرش رو از دست داد وبعد ازدواج کرد وآرزوی بود پدرش باشه.بعد یک سال باردار شد. یه دختر بود کای سیسمونی خرید کلی امید وآرزو هفته آخر جنین ازدست دادتو ۹ماهگی.

دوباره بعد چندسال با اینکه دیابت بارداری داشت وکلی چااااق شده بود باردارشد به لطف خدا

قربون خدا دو قلو دوتا دختر.الان توپول وبا نمک شدن

صبرمیکنیم تلاش می‌کنیم زنین میخوریم محک زمین میخوریم ولی بلند میشیم.

برات دعامیکنم خدا به زودی اندوه از دلت ببره وزمینه های شادیش با دادن فرزند صالح وسالم فراهم کنه.

از کورتاژ هم نترس من انجام دادم بیهوشی انگار بدن شستشو میشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام زینب جان. بهتری عزیزم. هر شب میام پیاماتو میخونم.خیلی ناراحت شدم برات ولی اصلا دلشو نداشتم حرف ...

ممنون عزیزم ازت 

برام انقد تایپ کردی 

من الان در خال حاضر صبرم تموم شده شاید زمان لازمه نمیدونم 

اما از خدااا میخوام تسکین بده دردم رو 

من طاقت اینهمه سختی و شکست رو ندارم دگ خسته شدم

ب خود خداا قسم که خیلی صبوری کردم تو مشکلاتم تو ناباروریمم صبوری کردم دوبار تخمک کشی کلی امپول و ....ولی الان دگ حس میکنم این دفعه بد جور خوردم زمین 

بنظر من باید فقط خدا بخواد چه یکی چه چندتا من تا حالا کلی جنین بلاست گرید A انتقال دادم نشد باید ببی ...

درست میگی منم ای انتقال دادم ونشد چندبار .

ان شاءالله خدا ایندفعه رقم زده باشه برامون صحیح وسالم باشن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد