2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به به مامان رقیه خوبی عزیزم .چه عجب امدی خیلی به فکرت بودیم .خداروشکر که همه چیز خوبه و خودت ونی نی ...

راديس باز از خانم دارابيم پرسيدم گفتم يوقت اون يكي خانم جووونه اشتباه نگفته باشه گفت يك ونيم اينجا باشه همون يك بياااا

راديس باز از خانم دارابيم پرسيدم گفتم يوقت اون يكي خانم جووونه اشتباه نگفته باشه گفت يك ونيم اينجا ب ...

مرسی عزیزدلم بی نهایت سپاسگزارم 🙏🏻😍 دکتر چطور بود ..نتایج رو نشون دادین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

زينبم اتقافااا ديشب همش تو يادت بودم كه سونو رفتي يا نه😭ان شالله خدا جاشووو برات سبز كنه به زووووووووودي زود اونم دوقلوووو🙏خيلي متاسفم

سلام دوستای عزیزم  من رفتم سونو مجدد باید منتظر باشم اگه خودش سقط نشه برم باز رویان دارو بگیرم ...

زیتب جون واقعا نمیدونم چی بگم بهت خیلی ناراحت شدم با خوشحالیت خوشحال شدم الانم نمیدونم با این غمت چیکار کنم واقعا حکمت خدا رو نمیدونم  ولی ان شاالله ب زودی خدا جاشو برات پر کنه معجزشو نشونت بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزيزم خوووووووبي؟؟؟ من بهمن بودم  وليبچه ها مام رو تعريف ميكنن ولي هزينه هاش بالاست بعد ...

ممنون شماچطورید؟

مام ایجوری که فهمیدم انگاری زیادی تبلیغ میکنن دراون حدی که نشون میدن نیستن

یا رب العالمین
مرسی عزیزدلم بی نهایت سپاسگزارم 🙏🏻😍 دکتر چطور بود ..

گفت دوقاستون كم كنم ده روز ديگه قطع كنم،

شيافم همون دوتا

پرولوتون ٢٥٠ هفتگي نوشت

قندم گفت بالاست يدونه ٤ مرحله اي بده زير٩٢ نبود برو غدد👀چهارمرحله اي خيلي ستمه بعد ناهار و شام و صبونه،احتمالا بدون ازمايش برم غدد ببينم چي ميگه

غدد گفت زير ٩٥

دكتر ميگه زير٩٢ بايد باشه،

اونروز برا عفونت بعش  زنگ زدم گفت بايد ببينمت اينجوري نميشه امروز گفت فقط بماد واژينال يدرصد بعد منم گفتم معاينه نميكنين ،اينجوريه كه بهش ميگي ميگه بااااااشه ديدم دارن  اسپكلوم  باز ميكنن ترسيدم پاشدم شلوارمو پوشيدم گفت عاخه خودت ميگي معاينه😑

ازونورم گفت اسپرين رو شروع كن گفتم هماتوم نشه يوقت گفت خوب نخور😅😑بعد گفتم شريان رحميااا انگار كاهش داشته گفت بخور😬😶

بعدم گفت ٤ هفته ديگه بيااا

بتونم خودم پرولوتونا رو بزنم خيلي خوبه درمانگاهاا ميترسم

قربونت كاري نكردم عزيز ان شالله بسلامتي باشه براتون

ممنون شماچطورید؟  مام ایجوری که فهمیدم انگاری زیادی تبلیغ میکنن دراون حدی که نشون میدن نیستن

بين رويان و ابن سينا بازم بچه ها رويان رو انگار بيشتر قذول دارن ميگن ابن سينا بي نظم شده جديدااا

سلام عزيزم من از ى ماه قبل انتقال روزى دوتاخوردم و مثبت شدم نميدونم چقد تاثير داشته

خداروشکر عزیزم خدا برات حفظش کنه 

منم میخام بخرم استفاده کنم چون گرون بود گفتم  تجربه ها رو بپرسم

سلام‌من ابن سینا بودم. بار اول مثبت شدم ولی متاسفانه سقط شد. میگن هزینه هاش نسبت به مام خیلی پایینتر ...

بنظرت دکتراش خوبن اوروروژی چی؟ علت سقطت چی بود؟

من ۳بار ای وی اف کردم بارسوم باردارشدم مشکل داشت سقط کردم

یا رب العالمین
اره رشد نکرده  گفت اگه خودش سقط شد که هیچ نشد بیا قرص بدیم  ب همین راحتی خدا دل منو نادی ...

زینب جون قربونت برم نمی‌دونم چی بگم خیلی برات دعا میکردم و وقتی مثبت شدی خیلی خوشحال شدم بمیرم برای دلت خیلی سخت خدا خودش دلت رو آروم کنه 😔😔😔فقط از خدا میخوام خیلی زود جاش رو برات پر کنه و طبیعی مامان شی قبل از این که به فکر دوا و دکتر بیوفتی ..برای آرامش دلت آیت الکرسی خوندم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ماشالله هزارماشاالله آبیا که بیشترن😁😍😘

عه فقط تو جديدا من ونسرين بوديم ديگه

فرزيم كه نميذازه تيكر

الان ملينا و كوثرم هستن

البته دوقلوهامونم هستنااا ولي اوناهم صورتي گذاشتن ماها خيلي كم بوديم😬

وآقا متاسفم در این جور مواقع میدونم هیچی آدمو آروم نمیکنه خدا به دلت آرامش بده حالتو میفهمم منم پارسال برج ۹ همین اتفاق برام افتاد خیییلی درده بزرگیه امیدوارم هر چه زودتر خدا دلتو شاد کنه